• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TLUSTEI: skoro bych se te chtel zeptat co ses snazil naznacit, ale vzhledem k tomu ze si mi nebyl schopnej odpovedet ani na jednuduchou otazku ohledne clanku co jsi postoval tak mam pocit ze ta diskuze moc nedava smysl.
    RIVA
    RIVA --- ---
    GORG: Skoro bych jim to sezral. Staci se ale podivat na list clenu WEF a hned me to prejde...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    GORG: Jako kdyby by mi pred 10 rokama nekdo rekl ze dneska budou nejvetsi gurus "free thinkingu" nackove tak bych se mu asi vysmal. Well done.
    GORG
    GORG --- ---
    O virus tu nejde 2 (proroci pandemie Event 201; jasnovidec Gates, žádný důkaz o viru, test na fantoma)
    https://vimeo.com/503550912
    GORG
    GORG --- ---
    Enrique Tarrio: Lídr Proud Boys měl údajně donášet úřadům - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/...istickych-proud-boys-ve-skutecnosti-donasel-pro-federalni-urady-v-usa-18018

    Agentura Reuters informovala, že Enrique Tarrio, lídr krajně pravicové americké organizace Proud Boys, která během násilných akcí podporovala znovuzvolení Donalda Trumpa, byl ve skutečnosti „tajný agent“. Agentura napsala, že Tarrio v minulosti donášel úřadům a orgánům činným v trestním řízení.

    Trochu to připomíná film Skrytá identita. Reuters získala přepisy soudních slyšení, kterých se Tarrio účastnil poté, co byl kvůli svému působení v Proud Boys v roce 2012 zatčen. Tehdy mělo vyjít najevo, že lídr neofašistické organizace, který se chtěl dokonce dostat do Kongresu, je ve skutečnosti nastrčený špion.

    ...

    Tarrio se podle britské agentury účastnil všech hlavních demonstrací Proud Boys a často na veřejnosti například pálil vlajku hnutí Black Lives Mattter. Zda Tarrio donášel úřadům jen kolem roku 2012, nebo zda v utajované činnost pokračoval až doposud, není jasné.
    GORG
    GORG --- ---
    Zorbing: Koncert kapely proběhl v nafukovacích bublinách - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/...al-americka-kapela-odehrala-koncert-s-divaky-v-nafukovacich-bublinach-17987



    Dva unikátní koncerty uspořádala americká rocková kapela Flaming Lips v Oklahomě. Během nich byli hudebníci i fanoušci zavřeni do velkých nafukovacích plastových bublin, které je měly chránit před šířením koronaviru. Informoval o tom web BBC.

    // a ted si vemte, jak si lidi delaji srandy z konspiracnich teorii, ale tenhle koncert je real. :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    GORG: To je sice fakt, ale korelace neni kauzalita. Nedokazuje to vubec nic.
    Jak uz sem psal niz umrti zacali dramaticky narustat vzhledem k predchozimu vyvoji active cases uplne stejne jako kdekoliv jinde kde zadna vakcina nebyla, napriklad u nas. Ty active cases jim leteli nahoru davno predtim nez tak vakcina dorazila, peak je 8.1. Stejne tak jak ta krivka potom spadla budou padat se stejnym lagem cisla mrtvejch - to je tak za tejden dva takze si pak muzeme rict. Doufam ze tu pak najdu clanky jak se Pfitzer vakcina tajne stahnula z Gibraltaru a vsechno se spravilo.

    GORG
    GORG --- ---
    MONKEYFIGHTER: Kdyz se ale podivas semtak zjistis ze ta krivka umrti kopiruje active cases s cca 3tydenim lagem tak jako vsude jinde.

    No kdyz jsem se podival na ten link a vzal v uvahu, ze ockovani tam zacalo 9.ledna 2021, tak je fakt, ze tam od toho dne zacaly dramaticky narustat umrti v porovnani s predchozimi dny, nebo ne?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    ICE: To je to prvni co jsem udelal, nic rozumnyho sem nenasel, Jestli neco takovyho mas tak sem s tim prosim. Koho se to tyka je mi celkem fuk, jenom kdyz ten clanek obsahuje to co sem citoval tak me to uprime moc jistotou nenaplnuje.

    Naprosta tutovka je potom to ze pred tim rolloutem zemrelo 16 lidi na covid a v nasledujicih 10 dnech potom 53 lidi. Kdyz se ale podivas semtak zjistis ze ta krivka umrti kopiruje active cases s cca 3tydenim lagem tak jako vsude jinde.

    Nerikam ze ta vakcina opravdu nemuze za umrti nejakejch lidi, ale ten clanek je uplne debilni prehlidka argumentacnich faulu a fabulaci kde neni jedinej dobrej zdroj nebo alepson myslenkovej konstrukt kterej by dokazal podporit titulek.

    TLUSTEI: Jojo uz se to naucili dobre ze maj mit pod clankem spousta odkazu na dalsi clanky aby to vypadalo duveryhodne. Co z tech zdroju ti prijde ze potvrzuje poselstvi toho clanku presne?
    Vidim tam
    A) Clanky o tom ze se se na Gibraltaru testuje covid vakcina - v tom zadnej rozpor nevidim, ani potvrzeni poselstvi clanku
    B) Clanky kde zly mainstream media oznacujou ty zaruceny smrti po vakcine za covid deaths - zadny vysvetleni proc by to tak nemelo bejt, zatim co ten vyvoj je naprosto podle ocekavani zvhledem k tomu jak tam vypadaj ostatni metriky.
    C) Jeden odkaz na na web, kde je opet pointa pouze to ze se rolloutla vakcina a pak zacali umirat lidi, to je prece "Obvious connection". Nemluve o atypical “Second Wave” kterou clanek zminuje, to asi Pfizer nasadil i u nas tajne uz v zari kdyz mame tuhle atipyckou druhou vlnu v grafech uplne stejne.

    Kterej z tech zdroju v tom clanku ti prijde dobrej?
    GORG
    GORG --- ---
    DAVOS 2021: Americans 'no less happy' despite coronavirus crisis
    https://uk.finance.yahoo.com/news/davos-2021-happiness-survey-coronavirus-crisis-163220539.html

    Happiness levels among much of the US public quickly returned to normal after the initial shock of the coronavirus crisis, according to an academic.


    A couple in the snow in Britain as studies suggest little change in aggregate happiness levels despite the COVID-19 crisis.

    // trust scientists?
    GORG
    GORG --- ---
    A je to tu .. Davos 2021... a stim i nova propagandacni videa. Komicke, ze se tam uz i snazi oponovat predstave, ze je to nejaka konspirace :)

    What is the Great Reset? | Davos Agenda 2021
    https://www.youtube.com/watch?v=uPYx12xJFUQ
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    MONKEYFIGHTER: Já myslím, že ozdrojovanej ten článek je slušně.
    ICE
    ICE --- ---
    MONKEYFIGHTER: staci si vyhledat "Pfizer death" a budes zavalen.. Kdyz se to tyka doktoru a zdravotniho personalu, kdyz to vysetruji organy na statni urovni - tak tomu budes verit vic? .)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    TLUSTEI: I have been contacted by residents in Gibraltar stating that 53 people have died in 10 days immediately following the roll out of injections of the Pfizer mRNA COVID injections, and calling it a “massacre.”

    hodne kvalitni novinarina.
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Pfizer jede...

    53 Dead in Gibraltar in 10 Days After Experimental Pfizer mRNA COVID Injections Started
    https://healthimpactnews.com/...-in-10-days-after-experimental-pfizer-mrna-covid-injections-started/
    GORG
    GORG --- ---
    Assessing Mandatory Stay‐at‐Home and Business Closure Effects on the Spread of COVID‐19

    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13484

    Conclusions
    While small benefits cannot be excluded, we do not find significant benefits on case growth of more restrictive NPIs. Similar reductions in case growth may be achievable with less restrictive interventions.
    GORG
    GORG --- ---
    Chřipka je horší než ebola, shodují se lékaři | Zdraví | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/relax/zdravi/chripka-je-horsi-nez-ebola.A141201_120701_ln-zdravi_ape

    „Mnohem rizikovější jsou infekční nemoci přenášené vzduchem,“ srovnává docentka Vilma Marešová z I. Infekční kliniky 2. LF UK Nemocnice Na Bulovce v Praze. „Izolace pacienta bývá v tomto případě mnohem obtížnější a inkubační doba velice krátká.“ Například u chřipky, která dokáže také zabíjet, se během dvou až pěti dní rychle nakazí velký počet lidí. Jak moc jsou tedy vůbec obavy z dalších nákaz ebolou opodstatněné?

    ...

    „Globální význam eboly je zásadně přeceňovaný,“ říká s přesvědčením. „Podobného názoru byla ostatně i většina kolegů, s kterými jsem se na kongresu sešel.“ Stejně tak je přesvědčený o tom, že riziko nákazy je nejen u nás, ale i ve většině vyspělých zemí Evropy naprosto minimální. Existují infekční nemoci, které v současné době Evropany ohrožují daleko víc.

    „Mnohem reálnější a nebezpečnější hrozbou než ebola je pro nás chřipka, která způsobuje mnohonásobně větší počet obětí,“ říká
    GORG
    GORG --- ---
    Disease Expert: Flu a Bigger Risk in the US Than Coronavirus
    https://www.mynews13.com/.../2020/02/15/disease-expert--flu-a-bigger-risk-in-the-us-than-coronavirus

    Fauci says something the public should be paying more attention to, however, is the flu.

    "The flu is a real and present issue that we are going through right now," Fauci said. "We're so used to every year having the seasonal flu that we sort of take it for granted. It's part of life. And yet each year it kills from [30,000] to 79, 80,000 on our worst year."

    Chřipka je větší zabiják než koronavirus. Doufám, že se lidé nechají očkovat, říká epidemiolog Maďar | Plus
    https://plus.rozhlas.cz/...si-zabijak-nez-koronavirus-doufam-ze-se-lide-nechaji-ockovat-rika-8159703

    Lékař doufá, že koronavirová epidemie pomůže zvýšit proočkovanost proti chřipce. „U té stále platí, že je mnohem větší zabiják z hlediska počtu obětí. Tuto sezónu už mluvíme o nízkých desítkách mrtvých a loni bylo mrtvých téměř 200.“

    Hlavní hygienička: Chřipka je horší strašák než koronavirus. Letos zabila už 17 lidí - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/...-chripka-je-horsi-strasak-nez-koronavirus-letos-zabila-uz-17-lidi-40312449


    // listen to experts?
    RIVA
    RIVA --- ---
    The Old Lady Who Swallowed a Fly – OffGuardian
    https://off-guardian.org/2021/01/22/the-old-lady-who-swallowed-a-fly/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam