RIVA: ok. Cliff má za sebou nějakou minulost, byl IT a vzhledem k jeho věku byl v začátcích takže on ví ty základy co dnešní IT ne... zadruhé vytvářel různé systémy pro vlády a třeba i MS... to co jede pro sebe je to že před lety spustil nějakého vyhledávácího bota, který je založenej na slovní sématice... můžeš se přihlásit a koupit si členství aby jsi dostával tyhle reporty... počítám že to funguje na základě nějakého výskytu slov a jejich vzrůstající či klesající tendenci dohromad s jejich propojení... občas v některém videu popisuje jakou mají ty data strukturu a proč z toho může čerpat jen některé informace...
poslední roky, bojuje s cenzurou netu a proto se už hodněkrát vyjádřil že jeho minulé postupy už nejsou přesné neb ty data ovlivňuje cenzura netu...
pak taky před několika lety asi tři prodělal rakovinu... je to klasickej amík a má dost neklasické názory...
momentálně se poslední dva roky přesunul na wooo věci, tedy esoscifiufokonspirace... ale jeho přístup je čistě pragmatickej takže pokud nemá důkaz tak to nehlásá jako pravdu, ale jako možnost...
ne vždy se trefí to je fakt ale trendy a různé nové věci predikuje celkem dost... i u těch vakcín mě nalomil víc než normálně a moc dobře vím že to je jeho selskej rozum co to říkal, takže to tak beru jako názor velice chytrého sečtělého člověka a díky tomu videu mě taky posunul více k tomu že mRNA vakcínu nechci a chci tu s mrtvým/oslabeným virem... ale vzhledem k indické mutaci tak na to nespěchám neb třeba to bude zbytečné...
to výše jsem tu rozepsal jako příklad toho jak mě jeho info ovlivňuje...
Ale protože si jedu už hezkou řádku let svoje wooo tak jeho info mezi řádky je pro mě cennější než třeba predikce stříbra za 600 dolarů...
Spíš jeho info ber tak že hodnoty nemusí být úplně správně, ale směr je skoro vždy správně :)