• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Candace Owens: ‘Firing Fauci does not go far enough, he needs to be put in prison’
    https://www.youtube.com/watch?v=tKZPJlNp2gU
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LUKK: hele já jsem ho a jeho eso scénu sledoval jen chvíli než došel k bretariánství o kterém mě zatím nikdo nepřesvětčil... :)
    jinak je to normální inteligentní tvor, alespoň co do role režiséra...
    poslední roky už ho fakt nesleduju, takže nevím, ala kanál ti smažou dnes za kde co... boj proti "fámám a konspiracím" z youtubu už prchlo hafec lidí to tak prostě je... a stačí zmínit cokoliv a algoritmi to zabanujou, když se to opakuje zabanujou celej kanál a pak už máš smůlu, je to googl a u toho se ničeho nedomůžeš a když si založíš paralelní kanál tak ti ho taky omažitě zakážou páč to berou jako záměrný podvod... nejhorší je že se ani nedozvíš proč to je zabanovaný...
    a s velikou pravděpodobností, nikdo(tím myslím lidská bytost) v googlu ani neví že nějakému chaunovi z česka zabanovali u nich kanál... ;)
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Jak už jsem psal,že rozumnější by bylo řešit, že k takovému zranění měla predispozici. Akorát ty se vozíš na trapný snaze mě nachytat na nějakých nepřesnostech. Teď to dokonce z tvého popisu vyznívá, že se jí nic nestalo.

    dám to sem radši znovu

    “discomfort, pain or bleeding, serious complications have started to be described in the medical literature for several weeks, in particular breaches of the anterior level of the base of the skull associated with a risk of meningitis ” , continues the scientific college, citing several recently published studies.

    tohle nezní jako normální problémy. Že se budou týkat pár lidí, který nám můžou být ukradený, protože ostatním to nijak bezprostředně neublíží. Osobně mám teda pochyby, že člověk po operacu nosní přepážky, což má dost lidí, zrovna potřebuje aby se mu tam v tom někdo štoural 2x týdně. Ale i zdravý člověk. Navíc je to celé úplný nesmysl. Tyhle testy nejsou diagnostický nástroj ale jen pomocná metoda. Je to zcela kontra do té doby zdravotním postupům.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: lol, a přečetl sis aspoň pořádně ten článek, když ho linkuješ? Tu tvojí slavnou díru do mozku jí udělal chirurg 20 let zpátky zcela úmyslně, za tu dobu se jí tam roztáhla mozková plena, udělala bulku páč je že vnitřní strany tlačená mozkomíšním mokem, a tu prorazili tyčinkou. Ten za život částečně výtečně značný části populace, a pokud se ti nepodaří tu plenu fakt brutálně otevřít, tak se to většinou projeví akorát tím tečením z nosu a pár týdny migrén. Been there done that. Když zapomeneš před akcí zmínit, že nemáš součástky, o kterou se ta akce opírá, nesmíš se divit, že selže... kost fakt plastovou tyčinkou s milimetrovým průměrem nepřerazíš, jedině bys jí tam zarazil kladivem.
    GORG
    GORG --- ---
    Motivaci zlehčovat poškození, které ohrožuje mozek, nechápu, ale nemám na tohle čas. Modří už vědí, že jestli se ti v mozku něco zanítí, tak v lepším případě je z něj doživotní mrzák.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Jak "spustí z nosu"?
    Měla přeraženou přepážku... nějakou kost jí tam zlomili, a vytékal jí tam mozkomíšní mok, tak nevím, co to tady rozvíjíš za "teklo jí trochu z nosu"

    alespoň trochu na úrovni by bylo řešit, že k takovému zranění měla stavem dutin predispozici...

    COVID-19 test caused brain fluid leak in US patient with rare condition: study
    https://medicalxpress.com/news/2020-10-covid-brain-fluid-leak-patient.html

    A COVID-19 nasal swab test punctured a US woman's brain lining, causing fluid to leak from her nose and putting her at risk of life-threatening infection, doctors reported in a medical journal Thursday.

    Covid-19 Nasal Swab Test Led To Cerebrospinal Fluid Leak
    https://www.forbes.com/sites/ninashapiro/2020/10/05/covid-19-nasal-swab-test-led-to-spinal-fluid-leak/?sh=7f3dd85335e9
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: jop, páč zaštourat moc hluboko, že se ti spustí z nosu a nechat si vytýct mozek z hlavy jsou zcela zaměnitelný věci, a kdo to nevidí je midwit...
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: to je uplne jedno... mas tu tyhle pripady zraneni a ty budes resit, ze jsem to technicky nenapsal spravne. to jsem presne cekal, ze se ozve nekdo na tohle.

    te zene vytekl tusim mozkomisni mok, ale jenom midwit bude resit mou nadsazku s mozkem jako by to snad bylo neco podstatneho. podstata je, ze ji tim zranili. a jak popisuje francouzska akademie jsou pripady zraneni castejsi.
    mozek neni tekutej.. mimochodem ani neciti prej zadnou bolest.. to vi kazdej
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: Uz z pocatku testovani byl znam pripad, kdy zdravotnici zene prorazili kostni prepazku v nosu PCR testem na covid a humpolacky receno ji tou dirou vytekl mozek. - a tohle jsou přesně důvody, proč jsem tohle auditko nevyřadil ze sledovanejch.... jak si takovej proces představuješ, viděls někdy nějakej? To fakt není polotekutý želé, který by proteklo jak sopl půlcentimetrovou dírkou.
    LUKK
    LUKK --- ---
    KUKIDE: nahodil jsem ve třech diskuzích jen proto abych zvedl šanci na odpověď. Že to někoho namíchne až k nepříčetnosti je celkem zábavné. A proč jsem se ptal? Zajímal mne nějaký inteligentní názor na jeho působení v esoterice,jestli má nějaký přesah to jeho vyjadřování se k dění doma i venku, jestli je trnem v něčím oku.Proč mu smazali kanál atd. Otázku jsem záměrně nerozmatlával a ponechal ji prostou.Mám vlastní názor na toho člověka. Jsem na nyxu 13 let a za tu dobu mám vysledované jakou hodnotu myšlenek zdejší ID mají a mně prostě jen zajímalo co si kdo myslí....Některé příspěvky čtu a některé ne. Chování některých polointeligentních opic mne ani nezvedá ze židle...je to typické.
    MAKYMAKY
    MAKYMAKY --- ---
    New Project Documents How Governments are Using COVID-19 to Impose Authoritarian Policies | Common Dreams Newswire
    https://www.commondreams.org/newswire/2021/01/26/new-project-documents-how-governments-are-using-covid-19-impose-authoritarian
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LUKK: no ptal jsi se ve třech auditkách tak už mi přišlo blbý ti neodpovědět... :)

    spíš by mě zajímalo pozadí toho co tě vedlo k tomu že jsi všude křičel tuhle otázku? :)
    LUKK
    LUKK --- ---
    KUKIDE: tebe jsem taky rozparádil? tak se nezlob....
    GORG
    GORG --- ---
    Tak obrovský nárůst případů jsem nezažila. Děti mají sociální fobie, ubližují si i drátky z roušek, říká primářka psychiatrie – Deník N
    https://denikn.cz/635412/tak-obrovsky-narust-pripadu-jsem-nezazila-deti-maji-socialni-fobie-ublizuji-si-i-dratky-z-rousek-rika-primarka-psychiatrie
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    KUKIDE: bych řek že se ptal právě na to ezo
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LUKK: gosha je televize tak si to vylož jak chceěš a chaun je režisér... bla bla bla chceš se zetat ještě jednou co? já sním párkrát dělal, normální člověk... když pomineš to ezo...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    LUKK: you mean his influence in general? not great, not good, not terrible..just quite bad with sectarian undertones.
    LUKK
    LUKK --- ---
    ahoj, co si myslíš o Igoru Chaunovi aka Gosha?
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    A co treba CBDC .... https://www.atlanticcouncil.org/blogs/econographics/the-rise-of-central-bank-digital-currencies/

    Comming soon - China, Sweden, Saudi Arabia, Thailand

    Tohle me budi ze spani vic nez spike protein
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam