• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    Corporations buying neighborhoods so they can charge you rent forever
    https://www.youtube.com/watch?v=f9ZMvdwXVjo
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    RIVA: viz tabulky na konci SPAJDA02:
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    RIVA: Mne by dost zajimalo, jakou to bude mit vliv na zenskou plodnost. Kdyz ted vidim, ze se to relativne vic hromadi ve vajecnicich, tak jsem k tomu jeste opatrnejsi. A to z toho Pfizeru mam jeste takovy lepsi pocit (nic nez dojem). Do roka a do dne uvidime.
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    tak při pátku
    A teď: Mimozemšťané! Proč Pentagon začal uvolňovat videa s UFO? Mluvil J. P. Juncker s vůdci z jiných planet? Jak to celé souvisí s covidem? Normalizace 2.1: Husák byl břídil. Hitlerova Velká lež dochází naplnění | PROTIPROUD
    https://www.protiproud.cz/politika/5844-a-ted-mimozemstane-proc-pentagon-zacal-uvolnovat-videa-s-ufo-mluvil-j-p-juncker-s-vudci-z-jinych-planet-jak-to-cele-souvisi-s-covidem-normalizace-21-husak-byl-bridil-hitlerova-velka-lez-dochazi-naplneni.htm
    tak na co sázíte, dočkáme se dříve podkožních čipů, nebo "ufounů"?
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: no ten mikrobiolog myslím tvrdí, že se dostane například do vaječníků a také přes hematoencefalickou bariéru do mozku
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: mimo... v tom článku co jsem odkazovla uznávaj že po těle se může šířit, ale že to malé množství stejně skončí opakovaně v játrech kde ho něco rozloží....
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA: Vice k dietetickym konspiracnim teoriim:

    Frederic Leroy
    https://odysee.com/@JamesDelingpoleChannel:0/leroy:c

    While it is commonplace to blame much of the world’s ills on meat and its consumption, Dr Frederic Leroy seeks to assure all that meat is a key part of an optimal diet nutritionally, environmentally and ethically.

    Dr Leroy’s research primarily deals with the many ecological aspects and functional roles of bacterial communities in (fermented) foods, with a focus on animal products. In addition, his interests relate to human and animal health and wellbeing, as well as to elements of tradition and innovation in food contexts.
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Jakoze se nemuze sirit po lidskem tele, nebo mimo nej?
    RIVA
    RIVA --- ---
    WATCH: Ice Age Farming – OffGuardian
    https://off-guardian.org/2021/06/08/watch-ice-age-farming/

    In his newest episode of Solutions Watch, James Corbett talks to Christian Westbrook (aka the Ice Age Farmer) about the problems facing the global food supply — from the coming global solar minimum to the globalist plan to “reset the table” and transform global food systems.

    More importantly, they discuss what can be done about these problems.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: já jsem zatím našel jen to že se prostě samotnej spike protein šířit nemůže...
    https://blogs.sciencemag.org/pipeline/archives/2021/05/04/spike-protein-behavior
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: no ale to ješti nic neříká o tom jestli ten protejn pak ty lidi vylučujou když nemají lehkou verzi kovidu...
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Jedna se o studii o tom kam vsude se ta mRNA z injekce dostane po tele. Doktor Bhakdi to asi vysvetli o dost lip jak ja, ale chapu to tak ze se ona substance z mista vpichu, pozdeji ocitne vsude mozne, vcetne mist kam by se samotnej covid nedostal. No a diky tomu je pak mozne ze onu pichlavou bilkovinu zacnou vyrabet i bunky v hyper citlivych oblastech.
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA: *RFI (Request For Information), sorry ROI fakt nee! :D
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Je to japonsky a je to dokument ziskany od Pfizeru v Japonsku skrze ROI. Rano se o tom rozepisu jestli me spajda nepredbehne. Jinak o tom ale uz mluvil v poslednim rozhovoru Dr. Bhakdi. Zadna konspirace (dle meho usudku).
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    SPAJDA02: to je čínsky nechceš to rozepsat co jsi tím myslel? :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    RIVA: hele já vlasně vůči své osobě používám kritický myšlení než konspirační, ale ta kauza ohledně toho že ten spike proten je mnohem horší problém než coronavirus se vyskytuje zatím jen v konspiračním prostředí, jo dají se už najít studie že to je sráč kterej poškozuje buňky i bez koronaviru... ale ohledně toho že by naočkovaní lidi vypouštěli spike protein samotnej jsme zatím nic oficiálního nenašel takže jo zatím je to pro mě dost varovnej signál vůči vakcínám, ale jak říkám nejsme fanatik takže to neznamená že se očkovat nenechám :)

    spíš mě baví teorie ohledně toho že ten spike protejn je uměle vyrobenej v USA a přes kanadu importovanej do PRC ... a taky tomu nasvětšuje to že první konspirační teorie byla o tom že to v čajně vypouštili USA ale v zásadě je logická páč bolševik taky obvinil USA za mandelinku víš jak to myslím :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    KUKIDE: Yes, let's do talk spike protein ;)

    cryptogon.com » Dr. Byram Bridle Professor of Viral Immunology University of Guelph: The COVID “Vaccine” Spike Protein Is in Bloodstream, Breast Milk, Crossing Blood Brain Barrier
    https://www.cryptogon.com/?p=61428
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    MAKYMAKY: priste prosim odmaz to fbclid z URL, kdyz uz jsme v konspiracnim auditku:)
    RIVA
    RIVA --- ---
    Rozhovor britskeho novinare Jamese Delingpolea s historikem a dokumentaristou Jamesem Corbettem. Naprosta lahudka!

    The Delingpod - James Corbett
    https://odysee.com/@Jadu200:7/Corbett_MMM:b

    An award-winning investigative journalist, James Corbett has lectured on geopolitics at the University of Groningen’s Studium Generale, and delivered presentations on open source journalism at The French Institute for Research in Computer Science and Automation’s fOSSa conference, at TedXGroningen and at Ritsumeikan University in Kyoto.

    He started The Corbett Report website in 2007 as an outlet for independent critical analysis of politics, society, history, and economics. Since then he has written, recorded and edited thousands of hours of audio and video media for the website, including a podcast and several regular online video series.

    James Corbett, oceňovaný investigativní novinář, kteýr přednášel o geopolitice na Studium Generale na univerzitě v Groningenu a žurnalistice s otevřeným zdrojovým kódem na konferenci fOSSa Francouzského institutu pro výzkum v oblasti informatiky a automatizace, na TedXGroningen a na univerzitě Ritsumeikan v Kjótu.

    V roce 2007 založil webovou stránku The Corbett Report (corbettreport.com), která slouží k nezávislé kritické analýze politiky, společnosti, historie a ekonomie. Od té doby pro tyto webové stránky napsal, nahrál a sestříhal tisíce hodin zvukových a obrazových médií, včetně podcastu a několika pravidelných online videoseriálů.

    Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam