• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Nezkoumal jsem detaily, ale myslim, ze lze predpokladat (z citovaneho textu), ze pouzivali pouze ivermektin , a ze ten jen fungoval pri hodne vysokych (nebezpecnych) davkach.
    Z toho by si pak slo odnest, ze to s tim ivermektinem je vsechno blbost, a ignorovat ty fakta, ktery do toho nesedi

    Jen na zaklade rekneme spatne navrzene studie.
    Ktera by mela treba jine vysledky, kdyby zkoumali ten ivermektin v kombinaci s jinymi leky, jak tvrdi ti lekari, ze to fungovalo obstojne, a jak to pouzivaji oni.

    Takhle vznikaji imho scientisticke domnenky o ruznych vecech, jak i ten Ioannidis zkousi obecne prokazovat v te jeho studii, jak casto (most published research) dochazi k chybnym zaverum spatne navrzenou studii.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Tak aspon nejaka reference

    Ale znovu tedy napisu "ze by byla nutna smrtelna davka, aby to mohlo mit pozitivni ucinek, jsem cetl mrakykrat"

    Podstatne je si uvedomit, ze kdyz citujes nejakou studii, tak ze se ta studie muze plest. Do tech detailu vic jako laik zabrusovat nebudu, ale odkazovat se na nejake studie jako definitivni pravdu, je pravda dost tragedie dnesni doby.

    Taky viz. :

    Why Most Published Research Findings Are False
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1182327/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: In vitro, ivermectin has antiviral effects against several distinct positive-sense single-strand RNA viruses, including SARS-CoV-2.[123] Subsequent studies found that ivermectin could inhibit replication of SARS-CoV-2 in monkey kidney cell culture with an IC50 of 2.2–2.8 μM.[102][124] Based on this information, however, doses much higher than the maximum approved or safely achievable for use in humans would be required for an antiviral effect.[125][126]

    COVID-19 drug repurposing research - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/COVID-19_drug_repurposing_research#Ivermectin
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Neni potreba zadna bomba, zadny vselek. Podstatne je kurna uz zbytecne nevydrzovat dogma, ze neexistuje zadny lek. A kdyz se objevi neco prospesneho, tak hystericky nekricet neco o konich , a jak je to strasne nebezpecny.
    Ono jde hlavne asi o to, ze ten ivermektin kombinuji s jinymi leky. Jinak udajne sam o sobe nefunguje nebo asi ne nejak zajimave. Aspon teda to rikaji nekteri ti lekari, ze je tam synergicky efekt s jinymi latkami


    Jinak není pravda, že to používali jen na počátku.

    březen 2021 (stejná brněnská nemocnice):
    Ivermectin není experiment, brání se lékaři. Pacienty pečlivě vybírají
    https://zpravyzmoravy.cz/ivermectin-neni-experiment-brani-se-lekari-pacienty-peclive-vybiraji/

    Nemocnice odmítla, že ivermektin­ je experimentální léčba bez důkazů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ivermektin-lek-kritika-nemocnice-brno-svate-anny-koronavirus-covid.A210309_123913_domaci_pmk

    květen 2021

    V nemocnici v Brně si pochvalují ivermektin, chtějí s ním covid léčit nadále | TN.cz
    https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/434211-v-nemocnici-v-brne-si-pochvaluji-ivermektin-chteji-s-nim-covid-lecit-nadale
    GORG
    GORG --- ---
    "dávka, která by mohla mít antivirální účinky, značně překračuje stanovený bezpečný množství, který člověk snese"

    Což je evidentní kec, co někde OMNIHASH zahlídl, a automaticky akceptoval jako fakt. Čistě logicky - kdyby to byla pravda, tak ty lidi co to na nich zkoušeli, by prostě zemřeli, a ne naopak

    Podstatné je, co se OMNIHASHovi podarilo tady zaspamovat tu debilitu, ze nutili na Novem Zelandu nejaky postup, ktery zjevne skodil. Takze to budu muset promazat..

    Opakovane sebejiste kecy o tom, jak by byla nutna smrtelna davka, aby to mohlo mit pozitivni ucinek, jsem cetl mrakykrat.. O tom ze tamto delali na Novem Zelandu ctu poprve.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ano, to bylo loni, než jsme vymysleli očkování a objevili postupy, jak s COVIDem bojovat účinněji. Když nebyl reálnější lék halt se testovalo kde co. Že to nebyla taková bomba dostatečně dokazuje fakt, že se to nikde nechytilo. Rozhodně nemám za zlý primáři, že zkoušel kde co, a jestli to někomu pomohlo, fajn, nemám problém tomu věřit. Jenom sme dneska dál/jinde a řešíme to jinejma lékama, co se ukázaly účinnější.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: ty internete

    Ivermektin je bezpečný, nejedná se o experiment, říká primář - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/ivermektin-je-bezpecny-nejedna-se-o-experiment-ani-pokusy-na-lidech-mini-primar-rezek-20433

    Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně začala v listopadu jako první nemocnice v Česku podávat ivermektin pacientům s koronavirem. Podle primáře nemocnice Michala Rezka je lék bezpečný. „Do velkého rizika jsme nešli, nevnímám to jako experiment ani jako pokusy na lidech. Z mnoha studií je patrné, že se jedná o velice bezpečný lék. Doposud bylo podáno až 3,8 bilionu dávek z důvodů parazitárních nemocí,“ upřesnil Rezek v pořadu K věci s tím, že se jedná o lék s minimálním počtem nežádoucích účinků.

    Podle něj jim tato zkušenost přinesla hlavně informaci o tom, že se jedná o lék, který nemá nežádoucí účinky a jehož výsledky jsou „celkem slibné“. „Nemyslím si, že jsme šli do velkého rizika. Říká se, že jsme podávali experimentální neregistrovaný lék. Upozorňuji ale, že ve světě je dlouhodobě registrovaný pro humánní užití. Užili jsme lék, o kterém bylo referováno, že je bezpečný. Nevnímám to jako experiment ani jako pokusy na lidech,“ doplnil.

    Rezek v pořadu K věci také okomentoval studii, podle které lék není příliš účinný. Opírají se o ni například vakcionolog Roman Chlíbek a imunolog Zdeněk Hel. „Na první pohled je její závěr takový, že lék symptomy u pacientů s lehkou formou covidu nesnížil. Když se ale začtete, zjistíte, že se jedná o studii, ve které není co prokázat,“ řekl primář s tím, že lék byl nasazen až po sedmi dnech nemoci.

    Studie zkoumala vzorek 400 pacientů s onemocněním COVID-19, 200 z nich bylo léčeno ivermektinem a 200 placebem. „Byli to lidé s lehkou formu nemoci, jejich průměrný věk činil 36 let. Pacienti nebyli obézní a většina z nich neměla zdravotní komplikace,“ popsal Rezek a dodal, že téměř všichni pacienti byli v době nasazení léku téměř zdraví. Studie podle prokázala alespoň to, že ivermektin neměl větší vedlejší účinky než placebo.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SPAJDA02: to rozhodně není, píšou to hned před tím, k čemu to je určený - paraziti - a informací, že dávka, která by mohla mít antivirální účinky, značně překračuje stanovený bezpečný množství, který člověk snese. 'Experimentální vakcína' vás děsí, že není dostatečně prozkoumaná a bezpečná, ale používání mnohanásobnejch dávek léku na uplně jinou oblast, o který sám výrobce tvrdí, že není bezpečný, vám příjde v pohodě, protože to psali na internetech, upřímně to moc nepobírám.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    RIVA: Od té doby co máme vědu založenou na důkazech to takhle nefunguje. Ivermektin mu život nezachránil. To voda. Napil se vody a ta ho zachránila. A chci tě vidět, jak mi to vymluvíš.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    OMNIHASH: tak je to těžký si vyhledat, že existuje i verze pro lidi? Jakože fakt? V dnešní době internetu? S udělenou nobelovou cenou?
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    Info od Číňanů, vláda jim nařídila udělat si zásoby, ověřujeme jestli je to i oficiálně
    GORG
    GORG --- ---
    btw pri pripomenuti

    Aspirin Misuse May Have Made 1918 Flu Pandemic Worse -- ScienceDaily
    https://www.sciencedaily.com/releases/2009/10/091002132346.htm

    Aspirin may be the enhancer of virulence in 1918 pandemic | The BMJ
    https://www.bmj.com/rapid-response/2011/11/02/aspirin-may-be-enhancer-virulence-1918-pandemic

    In 1918 Pandemic, Another Possible Killer: Aspirin - The New York Times
    https://www.nytimes.com/2009/10/13/health/13aspirin.html
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Lidi se predavkovavaji i aspirinem. (https://www.huffingtonpost.co.uk/entry/daily-aspirin-causes-more-than-3000-deaths-per-year-scientists-warn_uk_593fb481e4b0b13f2c6daa10 )

    Ivermektin je samozrejme velmi bezpecny lek. Cela kampan narazejici na konsky odcervovadlo je ciste stupidni. ( https://cnn.iprima.cz/ivermektin-je-bezpecny-nejedna-se-o-experiment-ani-pokusy-na-lidech-mini-primar-rezek-20433 )

    Resit ze nekdo zemrel, kdyz se tim predavkoval, spis indikuje nepochopeni, co je to toxicita, a kontraindikace. Vsechno je toxicke v urcite davce. Ale mozna neni uplne nejlepsi napad NUCENE dychat 10 minut nejaky plyny siry a zinku. Zkusit se ma vsechno, ale ta debilita je to nekomu vnucovat. Ta snaha ostatnim diktovat zivot az trapna uz.

    Takhle diskuze pujde do kanalu, protoze tu vykrikujes jen kycovite hlasky o konich. Mne to prijde teda zajimavy, ze na Novem Zelandu meli tehdy skoro identickou demenci, co mame ted my s testama, respiratory a spol. Za par desitek let se pochlub synovci, jak si tohle obhajoval. :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: némlich stejně, jako pozůstalý lidí, co se místo smysluplný léčby/očkování rozhodli radši napchat koňskou dávkou odčerovadla...
    RIVA
    RIVA --- ---
    OMNIHASH: No ten pan co tu story vypravi moc nadsene neznel... :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: nepodložená dezinformace je základ tohodle auditka

    RIVA: naprosto nepochybuju, že podobně se lidi vyjadřovali před sto rokama na Zélandu o těch plynovejch komorách
    RIVA
    RIVA --- ---
    OMNIHASH: Osobně znám člověka kterému (lidský) ivermektin minulý rok zachránil život. Chtěl bych vidět jak bys mu to vymlouval.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Žádný koňský odčervovadla do nikoho NIKDO necpe. Napsal si tu nepodloženou dezinformaci.
    A jestli si někdo sehnal ivermektin dávkovaný pro koně a samoordinoval, tak do toho ti nic není.

    Podstata je, že jsou tu diktátoři, kteří přikazují nějaký typ léčby/opatření.
    Já si třeba myslím, že koloidní stříbro může pomoct na lecjaké onemocnění, ale nenapadlo by mě ho někomu vnucovat.

    Celý koncept démonizace ivermektinu s tvrzením, že je to pro koně, je prostě designované pro hlupáky. Přípravek ve skutečnosti je pro lidi, ne pro koně. Ale nechám tu tvou dezinformaci jako ukázku. Ta se ostatně na nyxu vyskytuje v hojné míře, kde se lidé hloupě smáli v domnění, že lidi berou nějaké léky pro koně. Jdi se tomu smát tam. Tady dezinformace bez správného zarámování nemají místo.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: no a o sto let pozdějš lidi do sebe nadšeně rvou koňský odčervovadla...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam