• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Something Really Strange Is Happening At Hospitals All Over America
    https://www.youtube.com/watch?v=PX7PYiLRHaM
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    Marc Van Ranst – Communication and public engagement in Pandemic Influenza Stakeholders meeting - 22 January 2019
    Marc Van Ranst - Communication and public engagement - ESWI TV
    https://eswi.org/eswi-tv/marc-van-ranst-communication-and-public-engagement/

    Prednaska od belgickeho flu commissioner jak komunikoval H1N1 do medii a jaky to melo vliv. Clovek se skoro divi, jestli je to vtip, nebo ne. Tu hysterii kolem ptaci chripky si pamatuju. Tehdy se mnoho vakciny vylilo do kanalu, dnes uz jsme poucenejsi (lidi umira vic).

    neco malo kontextu:
    17. února 2009
    Do Česka se dostala vakcína nakažená smrtelným virem ptačí chřipky - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/do-ceska-se-dostala-vakcina-nakazena-smrtelnym-virem-ptaci-chripky.A090216_212758_domaci_abr
    "Smrtelná ptačí chřipka se ocitla v České republice a jen díky náhodě se jí nenakazili lidé. Společnost Biotest v Konárovicích na Kolínsku testovala vakcínu rakouské farmaceutické firmy Baxter, která ji vyvíjí.
    [...]
    Kontrolní systém není příliš hloubkový
    Potíž je také v tom, že při podobných testech v České republice zákony chrání víc zvířata než lidi. "Pečlivě se staráme o etickou stránku testů na zvířatech, ale že jsou tu vážná rizika pro lidi, to nikdo neřeší," říká ředitel Státního ústavu pro kontrolu léčiv Martin Beneš.
    "
    A Pandemrix zase zvysoval sance na narkolepsii (samozrejme zalezi na tom, kterou fundovanou studii si clovek precte :-) )

    "Mgr. Jurásková by se měla omluvit praktickým lékařům za obvinění, která na jejich adresu pronesla 6.12.2009 v diskusním pořadu Otázky Václava Moravce"
    Dodavatel vakciny nebyl ochoten nest nasledky za vedlejsi ucinky, v pripade sporu by se rozhodovalo dle britskeho prava, nepodarilo se ziskat informace, za jakych podminek se podepisovaly smlouvy jinde.
    https://www.lkcr.cz/doc/clanky_file/01_vakcinace_proti_chripce_h1n1_zmatek-90826.pdf

    13. ledna 2010
    Pandemie prasečí chřipky je podvod výrobců léků, tvrdí expert Rady Evropy
    Pandemie prasečí chřipky je podvod výrobců léků, tvrdí expert Rady Evropy - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/pandemie-praseci-chripky-je-podvod-vyrobcu-leku-tvrdi-expert-rady-evropy.A100113_101213_vedatech_taj
    "Pandemie prasečí chřipky je mediální bublinou, která donutila vystrašené státy nakoupit vakcíny, míní ředitel zdravotnické sekce Rady Evropy. Podle něj paniku šíří farmaceutické firmy, které na očkovacích látkách vydělávají miliony."

    1. unora 2010
    Povinné očkování může nařídit hlavní hygienik, rozhodla vláda - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/povinne-ockovani-muze-naridit-hlavni-hygienik-rozhodla-vlada-25244
    "Podle rozhodnutí bezpečnostní rady státu by se v případě vypuknutí pandemie prasečí chřipky mělo povinně očkovat přes 200 tisíc lidí.

    Očkování by se mělo týkat především policistů, hasičů, zdravotníků, ale i samotného prezidenta. Jedná se o lidi, kteří byli určeni jako nezbytní pro chod státu.[...] Vyhlásit povinné očkování má v kompetenci hlavní hygienik"

    2. cervna. 2010
    Vakcíny za 110 miliónů proti prasečí chřipce se vyhodí - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vakciny-za-110-milionu-proti-praseci-chripce-se-vyhodi-36396

    "Zhruba 600 000 pandemických vakcín proti prasečí chřipce za zhruba 110 miliónů korun stát bez jakéhokoli užitku vyhodí. Nebude už je potřebovat, protože pandemický virus A (H1N1) se v populaci už vyskytuje jen málo. Naopak převažuje typ chřipky B. A proti němu pandemická vakcína nechrání.
    [...]
    Lidé se báli a bojí nevyzkoušené vakcíny, byť ministerstvo tvrdilo, že je vakcína bezpečná a sama ministryně zdravotnictví Dana Jurásková šla v očkování příkladem.
    [...]
    Podle oficiálních údajů ji v ČR dostalo 2477 osob a 102 lidí na ni zemřelo.
    "
    "Později zazněly i kritické názory. Podle šéfa zdravotní sekce Rady Evropy Wolfganga Wodarga stály za vyhlášením pandemie prasečí chřipky Světovou zdravotnickou organizací farmaceutické firmy, které díky tomu vydělaly obří sumy na prodeji léků a vakcín."
    Zdroj: https://www.denik.cz/zdravi/praseci-chripka-a-h1n1-byla-mensi-pohromou-nez-se-cekalo-20140410.html

    I tehdy se objevovaly teorie, ze se jedna o lab-leak "Objevily se dokonce i zcela šílené spiklenecké teorie o tom, že „ptačí chřipka a prasečí chřipka byly vyvinuty v laboratořích a vypuštěny na veřejnost s cílem masové vraždy prostřednictvím očkování."
    blog Horejsiho https://blog.aktualne.cz/blogy/vaclav-horejsi.php?itemid=8695

    Dnes uz lab-leak theory o Covid-19 neni az tak silena spiklenecka teorie, kdyz uz se o tom seriozne bavi nektere agentury.
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Russel griluje :) ale vystihujw muj sentiment z posledni doby

    “Err… They’ve LOST THEIR MINDS!!” This Is MADNESS
    https://www.youtube.com/watch?v=IZJCr6f2dBg
    RIVA
    RIVA --- ---
    Dozens of Ships Stuck in Arctic as Ice Freezes Early, Contradicting Global Warming Claims – The Daily Sceptic
    https://dailysceptic.org/2021/11/23/dozens-of-ships-stuck-in-arctic-as-ice-freezes-early-contradicting-global-warming-claims/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Whitney Webb
    https://odysee.com/@JamesDelingpoleChannel:0/webb:b

    Rozhovor anglickeho zurnalisty Jamese Delingpolea s investigativni zurnalistkou a provozovatelkou webu Last American Vagabond, Whitney Webbovou.
    RIVA
    RIVA --- ---
    The West, a mockery of Freedom, by Thierry Meyssan
    https://www.voltairenet.org/article214804.html

    We are reproducing a text written at the request of the Foundation for Combating Injustice by Yevgeny Prigozhin. In it, the author goes back over the protection that President Jacques Chirac had granted him and over the assassination attempts that he and his team were subsequently subjected to. Our readers have experienced these events first hand, but this is the first time that Thierry Meyssan publicly mentions the hunt he was subjected to. It is in no way a question of holding him to account: the personalities he is questioning certainly acted in the belief that they were serving the country. But French citizens must know the crimes that are being committed in their name.
    RIVA
    RIVA --- ---
    OMNIHASH: Ja jsem nerikal ze tomu verim. Co si beru z toho clanku, je spis utvrzeni se o tom ze rusove jsou v Great Resetu navezeni taky. Jenom to chteji s vlastnima nalepkama a samospravou.

    Netvrdim ze cokoliv tu postuju je nutne pravda pravdouci, nebo nutne muj nazor. Je to koneckoncu klub o konspiracnich teoriich.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: :)))))

    While credible health controversies plague some Western vaccines, Russia's Sputnik V has thus far avoided them, though it's still being targeted by political campaigns meant to manipulate the global masses' perception about its safety.

    A takhle to tu máte s většinou postů, jestli věříte tomu, že jsou obyčejný rusové nadšený ze sputníku a chtěj ho radši, než ostatní vakcíny, tak se nedivím, že docházíte k podobnejm výsledkům.
    RIVA
    RIVA --- ---
    What Explains Putin's Embrace Of The Conventional COVID-19 Narrative?
    OneWorld
    https://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=2293

    The purpose of this analysis is to explain why the Russian leader embraces the conventional COVID-19 narrative despite emerging evidence that casts doubt upon some of the claims about the virus' lethality and associated containment strategies.
    RIVA
    RIVA --- ---
    VACCINE EXPERT WARNS OF COVID VACCINATION CATASTROPHE - The HighWire
    https://thehighwire.com/videos/vaccine-expert-warns-of-covid-vaccination-catastrophe/

    In an historic interview for The HighWire, host Del Bigtree sits down with Vaccinologist, Geert Vanden Bossche, Ph.D., D.V.M., to hear Geert’s dire warning about mass Covid vaccination of children, and the catastrophe which may follow.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Did Klaus Schwab Create an Army of Davos ‘Yes Men’ to Facilitate His Great Reset? — Strategic Culture
    https://www.strategic-culture.org/news/2021/11/19/did-klaus-schwab-create-army-davos-yes-men-facilitate-his-great-reset/

    Welcome to Schwab’s ‘Young Global Leaders’...
    RIVA
    RIVA --- ---
    What is the Number Needed to Vaccinate (NNTV) to prevent a single COVID-19 fatality in kids 5 to 11 based on the Pfizer EUA application? - by Toby Rogers - uTobian
    https://tobyrogers.substack.com/p/what-is-the-number-needed-to-vaccinate
    RIVA
    RIVA --- ---
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    GORG: obcas koukam pres obed na Bloomberg a dneska mi doslo ze uz nerikaji "vaccinated" ale "immunized" :)
    GORG
    GORG --- ---


    RIVA
    RIVA --- ---
    What Determines a Limit to Growth? [RTF Lecture by Cynthia Chung]
    https://www.youtube.com/watch?v=hQFh0TQMnk0
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    GORG: to je slusny, neockovani jako vyvrhelove na okraji spolecnosti bez zakladnich prav... mame taky prestat platit zdravotni, socialni pojistky a dane? :)
    RIVA
    RIVA --- ---
    Congress of Chinese terrorists in Prague
    https://www.voltairenet.org/article214739.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam