• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    Florida: Guvernér Ron DeSantis odmítá lockdown - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/nikdo-nas-kvuli-covidu-nebude-zavirat-lide-lide-musi-hrima-guverner-floridy-53735

    v masmediich si vsimli, ze pres 1,5 roku na Floride nemaj lockdowny ani rousky nikde a jsou v pohode...

    napada me, ze za zverejneni tohodle clanku nasledoval na CNN Prima pravdepodobne nejaky automaticky vyhazov, protoze masmedia systematicky ignoruji Floridu prave proto, ze to uplne bori cely ten narativ o koronaviru a nutnosti opatreni.

    v normalnim svete by lidi zajimalo ciste jako "kontrolni skupina" porovnat, jak se dari opatreni vuci zemim , co zadny opatreni nedalaji... ne v realite, ve ktere zijeme. je par zemi, co nedelaji zadna opatreni, kam patri Florida, ale v mediich o Floride neslysime doslova nikdy v zadne souvislosti. krome leta 2021, kdy na Floride radil Covid.. byly tam "plne nemocnice".. atd. a az budou zajimava cisla, jiste o Floride znovu uslysime.. jako o velkem pohrebisti.

    je presto otazka, jestli jsou na Floride opravdu lany mrtvol od pobrezi k pobrezi, dle predikci... vsichni experti a media utocili na toho guvernera uz vloni, ze tim rozhodnutim vlastne rozhodl o trestu smrti pro vsechny Floridany.
    zadna katastrofa ale nakonec nenastala a media a verohodne instituce tradicne stahly ocas a zmkly.. a cekaji az Floride zacnou rust cisla..ted vypada, ze se to tam odrazilo od dna.. tak teoreticky mozna o Floride uslysime znovu v souvislosti s vysokymi cisly.

    Ale co se tyce faktickych udaju, tak CR je jedna z nejhorsich zemi na cele planete Zemi. nejvic umrti a nejvic infekci.. to co vidime v ulicich mest CR dokazuje silu toho viru. tedy ze vsech zemi na svete, to co vidime u nas v CR, ukazuje na tu jednu z nejhorsich podob SARS-Cov-2
    RIVA
    RIVA --- ---
    Santa 🎅, Satan 👿, Saturnalia 🪐 & Christmas 🎄 / Hugo Talks #lockdown
    https://youtu.be/X9s2SlU-aJw
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    IMF, World Bank & 10 Countries Held Alarming "Simulation" Of Global Financial System Collapse | ZeroHedge
    https://www.zerohedge.com/markets/imf-world-bank-10-countries-hold-alarming-simulation-global-financial-system-collapse
    GORG
    GORG --- ---
    LOOKASH_II: uz nevim, co jsem chtel rict :)
    GORG
    GORG --- ---
    Covid pasy pod kůží. Ve Švédsku představili očkovací čipy - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/covid-pasy-pod-kuzi-ve-svedsku-predstavili-ockovaci-cipy-precte-je-kazdy-mobil-53741

    pomalu ale jiste
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    LOOKASH_II: je to hnus.. normalne utikej dokud muzes :D
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    AIM_FREEMAN: aha, diky za info, ja na nej narazil poprvy... nicmene kdyz se clovek zacne trochu hrabat v tech zdrojich ktery zminuje, tak narazis na zajimavy veci, ktery vypadaj jako ze si zas tak uplne vymyslet nemusi. Ja vim ze se ted vankcinuje celej svet, ale jenom narust velikosti toho adverse effects datasetu v poslednim roce je zarazejici a kdyz si vezmeme ze jsou to data primarne z US. Chvili jsem to dneska prochazel a je to misty zajimavy cteni.

    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GORG: není to genová terapie. genová terapie by působila na geny. a v tom je to manipulativní označení, protože přesně z toho lidi chytaj stíhy. nepůsobí se na geny. jen se využívá genetického aparátu buňky k výrobě spike proteinu. je to tedy geneticky založená terapie. slovíčkaření jestli to je či není vakcína mi taky přijde redundantní. prostě to způsobuje imunitní odezvu, stejně jako jiné typy non mRNA vakcín, které mmch taky ztrácí účinnost. tak proč furt křižovat mRNA léčbu?

    Za info o moderně dík.
    RIVA
    RIVA --- ---
    Aldous Huxley and Deep-State Predictive Programming. The Strategy Session, Episode 41
    https://soundcloud.com/stratpodcast/aldous-huxley-and-deep-state-predictive-programming-the-strategy-session-episode-41
    GORG
    GORG --- ---
    AIM_FREEMAN: Linky na Merkola casto vyskakuji v konspiracnim reviru, tak je beru taky trochu s rezervou

    Ad "first-ever" used.. tady zalezi, co se temi slovy mysli. Tohle je prvni historicke uziti mRNA .. genove terapie... v rezimu pouziti na lidech. Testovani jako takove neni uziti. Jinak ta technologie je skutecne stara, ale vylozene jako schvalene lecivo pro lidske uziti je ted poprve. To by myslim melo byt skutecne zdurazneno.

    Konkretne Moderna v minulych letech zkouseli vyrobit lek postaveny na mRNA technologii, ale museli z financnich duvodu projekt stopnout, protoze to byl tezky propadak a financni provar...
    Nepodarilo se jim totiz vyresit problem s nadmernymi vedlejsimi ucinky. Ty udajne hlavne byly v tom, ze se jejich riziko dramaticky zvysuje dlouhodobym uzivanim, coz v pripade leku, co clovek bere 1x tydne nebo denne, je skutecne zavazny problem,.

    Moderna hits safety problems in bold bid to reinvent medicine
    https://www.statnews.com/2017/01/10/moderna-trouble-mrna/
    GORG
    GORG --- ---
    Část zdravotních sester brojí proti očkování, Válek nechápe - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/stovky-zdravotnich-sester-broji-proti-povinnemu-ockovani-valek-jejich-rebelii-nechape-53574
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    LOOKASH_II: já jsem teda Mercolu sledoval pár let před covidem, protože jsem se hodně zabýval různými potravinovými dopňky a extrakty z bylin. se kterými on obchoduje a měl na svých stránkách ódy/články v podstatě na všechno. v r. 2017 měl jmění cca 100 mega dolarů. z tohohle musí rejžovat strašně od lidí, co se bojí vakcín. koupí, co jim (do)poručí. bral bych ho fakt s rezervou. už jen ty body na jeho úvodní stránce o mRNA vakcínách, vyberu si tenhle:


    "The first-ever use of mRNA gene transfer technology against an infectious agent"
    - označit mRNA jako gene transfer technology je hodně zavádějící. žádné geny se nepřenáší. DNA lidských buněk se neovlivňuje .. je to fyziologicky nemožné. maximálně geneticaly based. first-ever use taky není pravda, mRNA vakcíny byly testovány od r 2013 na lidech a vyvíjeny desetiletí předtím.

    The tangled history of mRNA vaccines
    https://www.nature.com/articles/d41586-021-02483-w

    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    LOOKASH_II: Jeste teda pokud jsou mezi nami nejaci data scientisti kteri by se nudili pres vanoce tak ty data z VAERSu se daji normalne stahnout a analyzovat - https://vaers.hhs.gov/data/datasets.html je to celkem zajimavy cteni, ale tohle je jen spicka ledovce protoze to samozrejme obsahuje symptomy ktere si lidi primo spoji s ockovanim a reportuji je - bolest hlavy, bolest ruky apod. - kauzalita mezi nejakym naslednym onemocnenim - jako treba krevni srazeniny, kloubni problemy apod o par mesicu pozdeji - to uz asi nikdo do VAERSu nikdo reportovat nebude.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    LOOKASH_II: to bude dobrutka! dobrutecka!!
    RIVA
    RIVA --- ---
    Lockdown News Roundup / Christmas UK SHUTDOWN / Hugo Talks #lockdown
    https://youtu.be/1a2xrjmQSg0
    GORG
    GORG --- ---
    Úmrtnost diabetiků vzrostla o deset tisíc. Může za to covid a zanedbaná péče - Echo24.cz
    https://www.echo24.cz/a/SSdke/umrtnost-diabetiku-vzrostla-o-deset-tisic-muze-za-to-covid-a-zanedbana-pece

    Dva roky trvající pandemie za sebou nenechává jen oběti covidu, ale i omezování péče či obavy, kvůli kterým lidé vynechávají pravidelné či preventivní prohlídky. To s sebou nese varování nejen do dalších let, ale vede zjevně i k úmrtím. Podle dat patřila k druhým nejčastějším komorbiditám u zemřelých s covidem cukrovka, za rok 2020 se počet úmrtí diabetiků meziročně skokově zvýšil až o 10 tisíc případů.
    Na rizika odkládání preventivní péče či pravidelných prohlídek upozorňovala opakovaně řada odborníků nejen z řad onkologů či kardiologů, stejně tak na zhoršení životního stylu, větší spotřebu alkoholu, cigaret či přibírání na váze. Podobně špatný dopad pak má zřejmě stále nekončící pandemie koronaviru na lidi trpící diabetem. Pacienti s nedostatečně léčenou cukrovkou, obézní lidé či osoby s dalšími souvisejícími chorobami totiž mají vyšší riziko těžkého průběhu covidu-19 a úmrtí.

    A podle odborníků může u diabetiků právě špatně nastavená, neupravovaná léčba vést k většímu riziku těžkého průběhu onemocnění covidem-19, upozornila v tiskové zprávě Asociace inovativního farmaceutického průmyslu. „Během pandemie covid-19 nenavštěvují mnozí diabetici ambulance diabetologů tak často jako obvykle, nemusí docházet k pravidelným úpravám léčby a léčebných opatření, mohou být vynechávána některá preventivní vyšetření a také nezbytná edukace,“ řekl Martin Prázný, vědecký sekretář České diabetologické společnosti.

    Diabetes patřil v minulém roce k druhé nejčastější komorbiditě, kterou měli podle oficiálních dat lidé prokazatelně zemřelí na covid-19. Umístil se těsně za ischemickou chorobou srdeční a objevil se téměř v pětině případů úmrtí. V roce 2020 tak zemřelo o deset tisíc diabetiků více než v letech předchozích. To je ovšem nárůst, který nejde vysvětlit jen covidem-19, zřejmě tak podle odborníků hraje roli právě zanedbaná péče.

    Zatímco v předchozích let umíralo asi 37 000 až 38 000 lidí s cukrovkou ročně, loni jich zemřelo 48 000. Podle asociace nejde ve srovnání se zahraničím o výjimečná čísla. „Podíl diabetiků 2. typu u pacientů s covidem-19 v USA činil u nehospitalizovaných pacientů 6 %, u hospitalizovaných již 24 %, mezi přijatými na jednotku intenzivní péče pro těžký průběhu onemocnění covid-19 bylo 32 %. V Itálii byla hlášena 17% prevalence diabetu u pacientů, kteří byli pro vážný průběh covid-19 přijati na jednotky intenzivní péče. Ve Velké Británii bylo na jednotky intenzivní péče přijato 18,3 % diabetiků s vážným průběhem covidu-19. Další studie prokázala významnou převahu diabetiků zemřelých na covid-19 ve srovnání s přeživšími na odděleních jednotek intenzivní péče ve Španělsku (30,5 % vs. 19,75 %),“ dodala asociace v tiskové zprávě.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Catherine Austin Fitts Speaks to Switzerland - Press Conference 12/11/2021
    https://odysee.com/@OracleFilms:1/2021.11.12-Catherine-Austin-Fitts-Switzerland-Press-Conference_HD:7

    Vaccine passports will not be about health. Vaccine passports are part of a financial transactions control grid, that will absolutely end human liberty in the West.

    K tomu hned naklusal fact checker (takze tim spis to tak bude).

    Fact Check: NO Evidence Vaccine Passports Are 'Part Of A Financial Transaction Control Grid' | Lead Stories
    https://leadstories.com/hoax-alert/2021/11/fact-check-no-evidence-vaccine-passports-are-part-of-a-financial-transaction-control-grid.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam