• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    RIVA
    RIVA --- ---
    Who “lost” Kazakhstan and to whom? | The Vineyard of the Saker
    http://thesaker.is/who-lost-kazakhstan-and-to-whom/
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    ICE: ze je neco v neporadku s tema smlouvama jsem mel podezreni uz dlouho ... jinak jsem si chovani nekterejch politiku a medii nedokazal vysvetlit, ale jestli je to az takhle spatny.... tak to je opravdicke NWO. Kam se hrabou konspiracni teorie.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    UK Team File Complaint of Crimes Against Humanity With The International Criminal Court – The Expose
    https://dailyexpose.uk/2021/12/10/uk-team-file-complaint-of-crimes-against-humanity-with-the-international-criminal-court/



    GORG
    GORG --- ---
    Komentář: Ministr zdravotnictví Blatný se přidal k dezinformátorům. Měl by se zapsat na svůj seznam a odstoupit - Mix24.cz
    https://www.mix24.cz/komentar-ministr-zdravotnictvi-blatny-se-pridal-k-dezinformatorum-mel-by-se-zapsat-na-svuj-seznam-a-odstoupit/

    Přesto začal Blatný bagatelizovat počty obětí tím, že do nich údajně započítáváme i oběti autonehod, pokud mají pozitivní test.

    Blatný dostal příležitost se za svá nepromyšlená slova omluvit v nedělních Otázkách Václava Moravce. Moderátor ho k tomu přímo několikrát vyzval. A ministr to několikrát odmítl. Naopak si ještě přisadil. Podle něj pouhých 30 % vykázaných obětí covidu zemřelo přímo na tuto nemoc, zbytek měl i jiné problémy. Ale kdo dnes nějakou chronickou potíž, ať už méně či více vážnou, nemá? Vedle Blatného sedící šéf lékařské komory Milan Kubek už ministrovy dezinformace nedokázal poslouchat a jasně řekl, že mu to vyrazilo dech a že jde o úplný blábol.

    Ministři covidu: Zapomenuté nemovitosti, PES, oběti autonehod či Sputnik - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministri-zdravotnictvi-vyroky-narizeni-opatreni-covid-19-blatny-vojtech-valek.A211219_140042_domaci_vank
    29. prosince 2021 (clanek jeste tedy jeste z prosince 2021... zjevne to stale neberou lidi na vedomi, ackoliv primo na strankach ministerstva se uvadi, ze je takovy metodicky postup. proc je zahadou neco, co je celou dobu snadno overitelne?)

    Blatný ve své funkci pronesl i několik nepovedených vyjádření. Třeba v lednu prohlásil, že evidence obětí v tuzemsku je příliš poctivá. „My vykazujeme každého, kdo zemře i na autonehodu a má covid-19, jako člověka, který na něj zemřel,“ tvrdil Blatný. V České televizi pak pronesl, že přímo na covid z celkového počtu zemřela pouze třetina.

    Podle něj totiž ve chvíli, kdy se člověk dostane do nemocnice a je mu před vyšetřením proveden test, který je pozitivní, a pacient následně zemře, tak je brán do statistik jako covidový pacient.

    „Potom je šedesát procent, kde ta pravděpodobnost (úmrtí na covid pozn. red.) je velká, ale není to jediný důvod. Vy máte koronavirus a k tomu třeba nádorové onemocnění,“ řekl Blatný. Po tomto výroku však schytal kritiku od politiků i odborníků.


    Do úmrtí na covid počítáme i oběti autonehod, řekl Blatný. Statistika i dokument ukazují opak – Forum24
    https://www.forum24.cz/do-umrti-na-covid-pocitame-i-obeti-autonehod-rekl-blatny-nahral-tim-dezinformatorum-statistika-navic-ukazuje-opak/

    „My vykazujeme každého, kdo zemře i na autonehodu a má covid jako člověka, který zemřel na covid,“ řekl ve čtvrtek ve sněmovně. Jenže statistiky hovoří jinak.


    trochu starsi červenec 2020

    Mrtvý z autonehody jako oběť covidu? Británie po výtkách přehodnotí metodiku - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/mrtvy-z-autonehody-jako-obet-covidu-britanie-po-vytkach-prehodnoti-metodiku-40330899

    ‚Zemřel nakažený při autonehodě, tak ho zabil koronavir.‘ Britové raději pozastavují hlášení o mrtvých | Svět | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/svet/britanie-prestava-po-kritice-hlasit-obeti-koronaviru-nejasna-metodika-zapocitavala-i-umrti-uzdraveny.A200718_160554_ln_zahranici_ele

    Londýn - Britská vláda v sobotu oznámila, že pozastavuje každodenní hlášení počtu nových úmrtí spojených s nemocí covid-19, dokud se nevyjasní pochybnosti kolem způsobu evidence případů v Anglii. Informuje o tom agentura Reuters. Akademici z Oxfordské univerzity předtím v článku uvedli, že v důsledku metodiky úřadu Public Health England (PHE) mohou být mezi oběti koronaviru započítáni i lidé, jejichž smrt způsobí zástava srdce či dopravní nehoda.


    nebo tu

    [SALAMAN @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]

    tady pan Salaman vzdal debatu s nejakou kamardkou, kdyz mu rekla o tech autonehodach. to bylo pro nej na facepalm a ukonceni debaty
    GORG
    GORG --- ---
    Jen tak pro představu, jak to tehdy vypadalo na sociálních sítích

    Petr Skála
    @petrskala90
    Pane ministře Blatný ze @ZdravkoOnline , po vašem výroku o evidování obětí nehod jako zemřelých na COVID okamžitě odstupte. To, co jste provedl, je nepochopitelný a neodpustitelný čin. Jak chcete nyní prosazovat karanténní opatření?! Omluva nic nevyřeší, ODSTUPTE IHNED !!!!!!!!!!
    3:13 PM · Jan 21, 2021·Twitter Web App
    34
    Retweets

    @MichaelaUrban14
    To řekl ???
    ·
    Jan 21, 2021
    Ano. Přesně řekl že pokud někdo zemře při autonehodě a byl i pozitivní na Covid tak se to vykáže jako úmrtí na Covid. Na vlastní uši jsem to viděla. Neuvěřitelné. Buď moc čte dezinformační weby, nebo jim tímto právě přihrál hodně dobrý argument :(
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Rešilo se, že započítávání obětí autonehody do covid statistik je konspirační teorie/dezinformace nebo-li nepravda. Zeptej se namátkou někoho v covidáriu na nyxu. Ten ti to podvrdí a tady jsou jinčí odborníci ještě víc než v TV :)

    Tedy započítávání obětí autonehody do COVID úmrtí při pozitivním testu je konspirační teorie dezinformačních ruských tajných služeb. Jak tvrdili lidi v médiích , dokonce i lidi na nyxu...

    Vzpomeňme si, co se stalo s panem Blatným. Ministr který to řekl v televizi. Dokonce moderátor ČT24, tedy nejserioznějšího média v ČR, se ministra ptal, jestli by se za ten výrok o obětech autonehody počítaných jako COVID neměl omluvit.

    Blatný zpochybnil počet obětí covidu, ať skončí, hřímá část expertů! ANKETA | TN.cz
    https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/426997-blatny-zpochybnil-pocet-obeti-covidu-at-skonci-hrima-cast-expertu-anketa

    Podle některých lékařů a epidemiologů by ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO) měl skončit ve funkci. Důvodem je podle nich zpochybňování oficiálních statistik počtu obětí koronaviru. Dosud u nás zemřelo vinou koronaviru 15 453 lidí. Jenže podle Blatného je tak vysoké číslo způsobeno i tím, že Česko oproti jiným státům příliš poctivě vykazuje úmrtí.

    To je to, co se tu řešilo. Že se tímto způsobem eviduje. Kde samozřejmě autonehoda je určitá extrémní situace, která má pomoci lidem pro představu, jak moc to může být zaávdějící.

    Nicméně asi žijeme fakt ve světě, kde lidi nemají velká část dostatečnou představivost, IQ, nevím..

    Takže pak čteme

    Oběti autonehod s covidem? Maximálně jednotky, opáčili Blatnému lékaři - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/obeti-autonehod-s-covidem-maximalne-jednotky-opacili-blatnemu-lekari-140723

    Podle soudních lékařů oběti autonehod nijak nezkreslují statistiky zemřelých s covidem. Tvrdí to ministr zdravotnictví Jan Blatný (za ANO).

    Soudní lékaři v Brně nezaznamenali případ, kdy by oběť dopravní nehody zároveň měla koronavirus. Po celé republice jsou to podle Tomáše Vojtíška z Ústavu soudního lékařství maximálně jednotky případů. Za celý loňský rok zemřelo při autonehodách v Česku 257 lidí.


    Což je samozřejmě stupidita. Tady nejde o autonehody. Celá ta debata vůbec nebyla o tom, že by snad autonehody nějak dramaticky měnily COVID statistiky.

    Blatného ted jeden rozumný výrok stálo křeslo.

    A to jsem tu po nyxech četl tolik přesvědčených lidí, jaký je to nesmysl. Že takhle se samozřejmě COVID nepočítá. Blatný jen řekl to, co už spousta lidí tvrdila už na samotném počátku celé té neslavné pandémie.

    A místo aby si to ti lidi konečně uvědomili, tak mu daj padáka. A když jim dojde, že je to pravda, tak začnou marginalizovat a děsně zasekaně mluvit jen o autonehodách ..... ""néé.. my to spotžítali... a těch autonehod v takový kombinaci tam mhoc nejnííí .. " . :-)

    Blatný se odmítá omluvit. Přímo na covid zemřela jen třetina lidí, zopakoval - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/S9MvQ/blatny-se-odmita-omluvit-primo-na-covid-zemrela-jen-tretina-lidi-zopakoval

    Já si myslím, že jsem tady vůbec neulétl a že je to zase jedna z těch věcí, jak se dá k jedné informaci přistoupit z různých pohledů. My víme, že zhruba 30 procent ze smrtí, které vykazujeme, je jednoznačně spojeno s koronavirem. 10 procent, kam patří například i ta autonehoda, je bez spojitosti s koronavirem. Protože opravdu můžete zemřít na něco úplně jiného včetně té citované autonehody. A ve chvíli, kdy se dostanete do nemocnice, je vám provedeno určité vyšetření, třeba CT a podobně, ale předtím se udělá z nějakého jiného důvodu test na covid a máte ho pozitivní, potom do té statistiky zapadnete. A určitě jste nezemřel na covid, zemřel jste kvůli té autonehodě. Ale to je malé procento, to je pravda. A potom je 60 procent, kde ta pravděpodobnost je velká, ale není to jediný důvod. Vy máte koronavirus a k tomu máte třeba nádorové onemocnění…,“ prohlásil v neděli na svou obhajobu Jan Blatný.

    Blatný není dezinformátor, základní fakta má správně. Interpretace dat se ale s realitou míjí | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/komentare/ministr-zdravotnictvi-blatny-moravec-ovm-dezinformace-priciny-umrti_2101261117_jab

    Za něj si od moderátora televizní debaty Václava Moravce vysloužil ostrý výrok: „Bagatelizace a zpochybňování statistik z vás může činit dezinformátora.“ Blatný se korektně, ale důrazně ohradil.

    Blatný schytal a nikdo mu nevěřil. Samozřejmě lidi jako ty mi nevěřili, když jsem to tvrdil už dávno.

    ----------------

    Jinak ad ten infarkt v přímém přenosu... No a co tím tedy chceš říct? Je to tu uvedeno pro pořádek další případ kolapsu při vysílání. Uvidíme, jestli nám statistiky ukážou, že tyhle případy jsou častější než dřív.

    ALE zároveň by bylo fajn tedy už konečně prosím pěkně přestat brát takový způsobem ty covid statistiky? Není možná zároveň být takovými pokrytci a takhle počítat covid, ale jakmile někde někdo vytáhne nějaké úmrtí po očkování, tak pokaždé vytahovat možnost, že to může být jen náhoda.

    Na tom se samozřejmě nezměnilo vůbec nic. Dál se počítají oběti autonehody jako COVID úmrtí. A podobně při normálním infarktu a jiných příčinách.

    Ve výsledku po tom všem a atentátu na Blatný, nevím jestli se nakonec tuto informaci, základní fakt týkající mnoha zemí světa, které to počítají podobně, jestli už konečně byl emancipován, a je ho možná vyslovovat.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: LOL, nerozčiloval ses tu náhodou několikrát, že je každá oběť autonehody započítaná do statistik, když chytla týden předtím kovid? Tak proč to najednou aplikuješ na druhou stranu?
    GORG
    GORG --- ---
    Covid: Evidence on face masks in schools 'inconclusive' - BBC News
    https://www.bbc.com/news/health-59895934

    The government admits the evidence for using masks in schools to reduce spread of Covid is "not conclusive".

    The uncertainty is acknowledged in a review used by ministers in England to make their decision to introduce face coverings in classrooms.

    The government's own study in the autumn did not provide proof of a statistically significant impact.

    The evidence review says other studies have provided mixed results, but taken together suggest they may help.

    And the move was backed by the UK Health Security Agency.

    The review has only just been published following the announcement on Monday about the return of face coverings in classrooms.

    It includes the results of a study in 123 schools in England which used masks and compared that to others that did not during the Delta wave of Covid. The UK is currently experiencing the spread of an even more infectious variant - Omicron - but there is not enough data yet on this one and masks.

    Schools where face coverings were used in October 2021 saw a reduction two to three weeks later in Covid absences from 5.3% to 3% - a drop of 2.3 percentage points.

    In schools which did not use face coverings absences fell from 5.3% to 3.6% - a fall of 1.7 percentage points.

    It said this was not statistically significant and the greater reduction in schools where masks were worn could be down to chance.

    The review also acknowledges the use of face coverings could harm learning.


    to je prave to. nez zacnes neco nekomu prikazovat fyzickym nasilim (coz nahubky jsou fyzickym nasilim vnucovany za tiche podpory nekterych obyvatel), over si nejdriv, jestli je to opravdu potreba. ci jestli to dokonce neskodi.

    a to imho neni muj nazor. to jsou zakony a pravni koncepty (proporcionalita).
    pokud neco omezuje lidska prava a svobody, musi to byt vyvazeno prokazatelnym dostatecnym prinosem oproti nakladum.at se to tyka povinnych vakcin nebo nahubku nebo cehokoliv (napr. zakazu lidskeho kontaktu)

    klišé o "hranice svobody jednotlivce konci tam, kde zacina svoboda druheho" tu nijak nepomuze

    v tomto pripade se za svobodu nekoho jineho povazuje jeho strach ze smrti, co by se MOHLO stat. ale neni to nicim podlozene.
    je to jen jeho strach, dojmy a feelings , co jsou omezovany druhym.

    But a full analysis of the costs versus benefits of the policy has not been done.

    ubehly 2 roky (resp. 102 let od tzv. spanelske chripky) a chcete mi rict, ze my teda nemame dosud zadnou plnou analyzu kladu a rizik noseni rousek treba prave ve skolach?

    This is despite 94% of school leaders and teachers saying it made communication between teachers and pupils more difficult.

    Some 80% of pupils also said it made communication harder, but 70% said it made them feel safer.

    The review said a "balanced judgement" had been made.

    Ministers have maintained face coverings have a material impact, but will not be used for a "day longer than necessary".

    Susan Hopkins, chief medical adviser at UKHSA, said: "We support the Department for Education's decision to reintroduce the use of face masks in secondary schools temporarily whilst Covid rates remain high."

    The Department for Education said the move was aimed at "reducing transmission and disruption to learning".
    GORG
    GORG --- ---
    Covid: Secret filming exposes contamination risk at test results lab - BBC News
    https://www.bbc.com/news/uk-56556806

    One expert described a scene from the undercover footage where a technician wipes up a sample with a tissue as "crazy".

    "[T]here is almost zero question," said Chris Denning, director of the University of Nottingham Biodiscovery Institute, that this "would lead to contamination".

    Another expert, who used to run a company doing millions of PCR tests, said "You cannot run a service like this."


    // pritom ty testy ale rozhoduji o byti a nebyti lidi. a uspesne uz zlikvidovalo karieru napriklad rade sportovcum, kteri roky cvicili na podani jejich vykonu, a pak se nemohli ucastnit, musi byt v karantene apod.
    GORG
    GORG --- ---
    Moderátor brazilské televize dostal po 3. dávce infarkt v přímém přenosu!
    https://rumble.com/vrzu9r-modertor-brazilsk-televize-dostal-po-3.-dvce-infarkt-v-pmm-penosu.html
    GORG
    GORG --- ---
    jeste k tem testum kontaminovanym.. nez to mozna nekdo zmini.. ja to ted dobrodrobna neprocital, ale tohle mi prijde povedome... to bylo myslim o tom, ze byla kontaminovana ta testovaci sada.. ne primo ty tycinky... nicmene ty snimky pod mikroskopem naznacuji mozny problem i v tomhle.
    GORG
    GORG --- ---
    Kapka pro život (3. díl): Metodika PCR testů & jak fungují?
    https://rumble.com/vrzmft-kapka-pro-ivot-3.-dl-metodika-pcr-test-and-jak-funguj.html

    jeste ten aspekt predmetu, co jsou videt pod mikroskopem na stetinkach ten nosostouru... je uz celkem old school teorie zminovana uz loni.

    ja takhle ale nemam moznost overit, ze je nejak nekontaminovali. pred par mesici jsem uvazoval si koupit mikroskop a overit si to sam, ale to neni precejen az tak levna zalezitost mit doma dalsi kram, co bych nepouzival :)

    ale dobre si uvedomit, ze tak nebo tak samotne testy potencialne pri dlouhodobem stourani muze mit svoje vlastni zdravotni dopady... (prokazuje napr. francouzska stude) ale pokud je na stetinkach nejaky ostry bordel nebo je tam nejake svinstvo, pak jsem rad, ze jsem se nenechal nikdy nalakat ani na ten test.

    C.D.C. Virus Tests Were Contaminated and Poorly Designed, Agency Says - The New York Times
    https://www.nytimes.com/2021/12/15/health/cdc-covid-tests-contaminated.html

    "The investigation also confirmed that the test kits had been contaminated with synthetic fragments of the virus’s genetic material. These synthetic sequences, which are often used to ensure that the tests are working properly, were manufactured at the same C.D.C. lab where the test kits were undergoing a quality analysis. It is “likely” that the test kits were contaminated there, the agency concluded.

    The contamination suggests that the agency violated standard manufacturing protocols, officials have said."


    mne to prijde na palici tohle chtit vubec brat seriozne :)

    zpocatku nekdy v tom breznu 2020 jsem taky naskocil na ten scare bandwagon... a trochu se divil tem hlouckum na Parukarce nerespektujici zakaz lidskeho kontaktu.. a jako po delsi dobe jsem citil jakobychom byli tentokrat na jedne lodi v boji vuci viru.. politici lidi i farmaceuiti. A svym zpusobem to bylo uvolnujici nemit ve vsem spiknuti... sounalezitost, spoluprace, tahnuti za jeden provaz. ja osobne vubec nepotrebuju zadny konspirace k zivotu .. ale kdyz se neustale vytahuji nesrovnalosti, ktere jsou ignorovany, cenzurovany.. duveryhodnost pak rapidne klesa. ... a nejaka masirka na tom nic moc nezlepsi :)

    Parazité na stíracích tyčinkách testů nejsou, vyvrací dezinformace akademie věd - Aktuálně.cz
    https://zpravy.aktualne.cz/domaci/parazite-na-stiracich-tycinkach-antigennich-testu-nejsou-upo/r~ee4c1bd887c511ebb98b0cc47ab5f122/

    p.s. neresim morgelony, nanotechnologie.. to je level, co se mozna deje, ale ono je to podivne i bez takovych uletu. tady mi prijde divne, ze by to neodhalili v tech jinych laboratorich, i kdyz je samozrejme mozny, ze jim daj treba jinej batch, kde nejsou.

    GORG
    GORG --- ---
    Komedie a „spiknutí“. Před odletem byli negativní, po přistání pozitivní - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/komedie-a-spiknuti-pred-odletem-byli-negativni-po-pristani-pozitivni-40383349

    Jako námět pro filmovou komedii se jeví příběh cestujících čtvrtečního letu společnosti SARC Aviation z Milána do indického Amritsaru.

    Všech 160 dospělých pasažérů se při odletu prokázalo negativním testem na covid-19, jak to vyžadovala pravidla pro vstup do Indie. Když stroj po osmihodinovém letu přistál, šli všichni na test znovu a ten vyšel 125 z nich jako pozitivní.

    Situace na letišti se vyhrotila, když mezi pozitivně testovanými a administrativou propukly slovní přestřelky. Postižení cestující se bránili certifikáty, které získali nejdéle 72 hodin před odletem, a argumentovali, že je prakticky nemožné, aby se nakazili během tak krátké doby.

    K letišti se sjely desítky sanitek, aby všechny s pozitivními testy odvezly do izolace v místní nemocnici. Chaos zavládl i před letištěm, kde čekající příbuzní označili situaci za „spiknutí“.

    Někteří pozitivní na karanténu ani nečekali a zmizeli rovnou z letiště. Další čtyři pak utekli z nemocnice. Pátrá po nich policie.


    Tyhle testy jsou obrovskym slonem v mistnosti, o kterem mluvi vyhradne pouze alternativni media.. a obcas i masmedia.

    Totiz ohromne mnozstvi lidi a vlastne cely mainstream veri, ze tyto testy prakazuji (bez)infekcnost. Ale aby tomu slo verit (protoze veda je postavena na vire :-D), tak je nutne zpravy jako tuhle ignorovat, protoze logicky je neco spatne v zakladni premise cele covidie. testech.

    uz jsme neco podobneho zazili behem olympiady, kdy pak doslo k honu na neockovaneho lekare s pozitivnim testem. hysterie kolem rousek behem letu. vsichni testovani , tak kde se tam vzal covid? ze byl ten doktor nevakcinovany bylo zcela v tomhle irelevantni. vsichni splnili tyhle podminky pro test pred letem.

    Záhadným prvním nakaženým v české výpravě byl lékař. Před olympiádou se proti covidu neočkoval | Ostatní sporty | Lidovky.cz
    https://www.lidovky.cz/sport/ostatni-sporty/prvnim-cechem-s-pozitivnim-testem-na-oh-v-tokiu-byl-lekar-vlastimil-voracek-potvrdil-to-cov.A210721_194006_ln-sport-ostatni_lkra

    Vysvetleni se nabizi uz 2 roky a slyseli jsme to uz behem prvnich tydnu, kdy se testy poprve objevily v 2020. Do te doby jsme znali testy jen obvodniho lekare, kdyz jsme tam prisli s nachlazenim. Doktor si cloveka vzdy poslechl, pripadne ho nechal prinest vzorek stolice nebo ranni moc, nebo poslal na odber krve a udelali se ruzne testy a mereni. Tento koncept jsme zcela opustili. Nicmene jak napriklad upozornuje dr. Zelena.. tohle je zakladni lekarsky postup, jak se vyucuje. Tyto testy jsou pomocne tools, ale neni je mozne samy o sobe pouzivat na diagnostiku.

    Pripady vyse maji kazdopadne velice jednoduche mozne vysvetleni - misto priletu pouziva jiny pocet tech Ct cyklu. Tady je dobre si vsimnou, ze ani neni snadne vubec se dobrat, kolik se kde pouziva cyklu. Uvadi se 45. Mozna to v prubehu casu meni. Kdo vi. Neni to vubec transparentni a bezne se pocty cyklu v mediich ani neuvadi.

    Kazdopadne pokud nekdo pred odletem je merem treba s poctem cyklu 30 nebo 35, a pak po priletu pouzijou 45, tak bude pozitivni, i kdyz predtim nebyl. A pritom v obou pripadech nemusi jit vubec o infekcnost.

    Ostatne tyto informace mame potvrzeno od samotneho vynalezce PCR testu. Pro priznivce stredni a pokrocile paranoii znama vec.

    Samozrejme kdo ma pravdu, bude asi vzdy otazka do urcite miry otevrena. Nicmene zalezitost cyklu neni prakticky adresovana. A ti na to upozornujici jsou oznacovani za antivaxery (bez nadsazky). Je to uz trochu kopani do mrtveho kone..

    A presto v tom serioznim svete se naprosto vse toci kolem tech testu. Ktere dokonce nekdy delaji amateri nebo deti samy sobe - tam ani nejde s jistotou zarucit, ze tam nejsou pak falesne negativni, pokud si te nos spravne tycinkou nevytrou.. A druhak co nam vlastne ten test rika ? :-)

    160 pasazeru uspesne projde testem a po priletu je vetsina pozitivnich. Treba se jednou dockame, ze se tohle zacne vic resit v tech verejnych debatach. Obcas jsou i v tech masmediich vlnky pozitivni deviace a nejaka takova debata se tam tu a tam objevuje.

    Jinak jak rikal na pocatku David Icke, pokud se v prubehu casu i meni pocet cyklu, tak lze touto zmenou teoreticky i programove vytvaret vlny. Vytvaret pokles a narust. Ale to nevim, jestli se deje. Ale slo by to tak. Dokazu si predstavit, ze by si to i interne nejak obhajili ten duvod.. samozrejme vetsi pocet cyklu i prave trva delsi dobu, nez se test dokonci, takze duvody to menit muzou vychazet z momentalnich potreb na rychlost.

    v [GORG @ world conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::]

    v tom uz smazanem videu "Mezioborová lékařská konference - Třetí díl - PCR testy a metoda" nam odbornice opet vysvetluje myslim pomerne obsirne debate, co je prave uskali techto PCR testu a konkretni cisla, kolik se toho namnozi po n cyklech. to mnozeni je myslim 2^n.



    ale jiste to video jeste najit na nejaky nastubu nebo jinde. cenzura zatim neni 100%

    ale mozna se musime pripravit na situaci, kdy prijdeme nejen o internet ale i mobilni sluzby a nebudeme mit delsi dobu moznost kontaktovat lidi... a pokud nezname adresu s nimi zcela ztratit kontakt. at uz z duvodu blackoutu energetickeho nebo kyberutoku nejakym pocitacovym virem... WEF uz tuhle ideu siri docela dlouho, ze prijde cybercovid.

    a tam se pocitani s odpojenim vsech siti, aby se nesiril vir.

    veskera komunikace s dezinformatory by ustala a lidi by si mohli povidat jen pres radio, pokud ma nekdo na to vhodne vysilacky. nevim, jestli neco takoveho nastane, ale vzhledem k tomu, ze par mesicu pred COVIDem se cvicili na pandemii a ted podobne delaji osvetu o kybercovidu, vubec by asi nebylo prekvapivy, kdyby i tohle sledovalo stejny pattern

    Protecting critical infrastructure from a cyber pandemic | World Economic Forum
    https://www.weforum.org/agenda/2021/10/protecting-critical-infrastructure-from-cyber-pandemic/
    GORG
    GORG --- ---
    AIM_FREEMAN:
    Covid-19: Researcher blows the whistle on data integrity issues in Pfizer’s vaccine trial | The BMJ
    https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635

    jn pokud maj lidi nalezt nejakou duveru k te vakcine , it would be great, kdyby se pak neobjevovali takove zpravy o praktikach testovaciho centra a FDA :-)

    protoze veskere zaruky bezpecnosti vychazi prave z tohoto zdroje.

    z tech zajimavejich selhani je mismanagement popisku vzorku v blinded studii... kdy je studie "zaslepena" jen papirove, ale kdo je hodne zvedavej, si muze precist popisky se jmeny :)

    "falsified data, unblinded patients, employed inadequately trained vaccinators, and was slow to follow up on adverse events reported in Pfizer’s pivotal phase III trial. Staff who conducted quality control checks were overwhelmed by the volume of problems they were finding."
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    reply GORG|54458261}: Ok, budu ti věřit - tak tedy gene therapy. Pro mě je politický rozhodnutí tomu říkat vakcína úplně košér. Protože jinak public freakout. A principiálně to prostě sedí. Podle mě v TV i tisku byl mechanismus těch léčiv vysvětlen. Nesleduju, ale nějaký články jsem kolovat viděl, takže lidi měli možnost se s tím seznámit. Ad omezení možnosti o tom veřejně mluvit, viz. níže.

    Ad účinnost: Na původní patogen účinnost měly dostatečnou. Tzn. čím pak budou odpůrci argumentovat, pokud budou na mutanty ztrácet účinnost i vakcíny typu novavax, které jsou teda "ty pravý vakcíny"?

    Ad "zabuduje do buněk jako pohled laika" - ne to je pohled debila, co kandidoval do parlamentu a chtěl si na tom namastit kapsu. Chce bejt poslanec a nemá na to pochopit, jak funguje něco, proti čemu veřejně vystupuje? To je přece směšný.

    To co píšeš dál je daleko širší celospolečenský téma, kde se samozřejmě potkáváme. Ale je teda hodně komplexní a zdaleka ne černobílý.

    Ad. ženská od Pfizeru - máš k tomu nějakej podrobnej důvěryhodnej zdroj? Nezpochybňuju, jen se tím nechci probírat, pokud o něčem dobře a detailně zpracovanym víš.

    JAXXE: To je in vitro. Takových studií, které se pak nepotvrdily in vivo jsou strašná kvanta. Například in vitro účinnost ivermektinu na inhibici proteázy kterou používa SARAS-Cov2 se taky nepotvrdila. Protože v tom in vitro pokusu byla 50x větší koncentrace IM než která se dá dosáhnout v lidském těle (váže se na jiných místech silněji než tam, kde je "potřeba" a aby se ho dostalo dost do buňky, vyžaduje to toxický množství IM). Tzn. jaký přesně tam byly podmínky..děje se to v těle? Nevíme.
    GORG
    GORG --- ---
    AIM_FREEMAN: Ja teda nerozumím, na jakém terminologickém významu se tam točíš... já vím o biologii a DNA minimum jako village idiot

    Ale co do Oelricha tady nejak zavadis nepravdive informace - on nerika "cell and gene therapy". On to nazyva "gene therapy". A v jedne vete mluvi taky o "gene or cell therapy". Vychazim z audiozaznamu ne te parafrazovane citace z clanku.

    Jinak , že se "nějak zabuduje do buněk" je holt pohled laika.. mně jde o tu emancipaci možnosti mluvit o genove terapii, jak se tomu rikalo do te doby (z toho co jsem tak videl z tech starsich praci)

    znovu zopakuju, ze nejvetsi fail delaji ti, kteri davaji tuhle vakcinu na rovinu tradicni vakcine.
    Jsou tam rozdily, ale zavazne jsou:
    - jde o vakcinu testovanou na lidech jen kratkou dobu
    - vakciny povinne pro deti (hexavakcina,...) jsou dlouhe roky osvedcene svou u nekterych az dozivotni imunitou, ale minimalne maji ucinnost na mnoho let....
    - tedy opravneny spolecensky zajem neco takove prikazat jako povinne (protoze kazda vakcina ma vzdy nejaka rizika a obzvlaste u deti) musi byt vyvazen benefity
    - u tehle je uvadena ucinnost ted okolo 3 mesicu
    - mRNA leky se v minulosti ukazaly jako velmi nebezpecne, a proto se od nich zatim upustilo
    - sefka centra pro testovani vakciny na Covid od Pfizeru tvrdila, ze se pri testovani podvadelo a nedodrzovaly zakladni postupy. kontaktovala FDA, aby tam provedli kontrolu, coz se nestalo. misto toho ji propustili. za 20 let praxe pry nic takoveho nezazila



    mRNA leky se ukazaly byt pri vyvoji Moderna jako nebezpecne a jejich vyzkum byl proto z financnich duvodu pozastaven (jak jsem tu uz linkoval driv)... problem se tykal vedlejsich ucinku pri problemech najit spravnou davku cehosi (asi materialu, ve kterym je ten messenger obalen)... kdyz toho bylo malo, tak to nefunguje, a kdyz moc tak to ma velke vedlejsi ucinky. vzhledem k tomu, ze to chteli pouzivat na leky, ktere se berou casto, s castejsim pouzitim by se riziko a mira dopadu zvysovala. u covid "vakciny" by se zdalo, ze kdyz se nebere tak casto, tak by to nemuselo vadit, ale posledni dobou mi ani neprijde ze se bere nejak malo casto. za 1 rok uz covid fetaci resi uz 4 davku a mluvi se o 5. asi stale malo oproti leku, co by se bral rekneme denne nebo 1 tydne, ale pri vsi nekriticke oslave mRNA genove terapie se nikdo nevyjadruje k tomu, jak se poprali s timhle problemem.. a jak caste davkovani by byl problem.

    spolutvurce mRNA a naslednych tak pouzite imunizace je dehonestovan a cenzurovan a media misto toho vyvraci tvrzeni laika Volnyho. pro laika je tohle samozrejme jasna cenzura, kdyz vidi umlcovane vedce. kdyby nebyla konspirace resp. potlacovani skutecnosti, nebyl by duvod nekoho cenzurovat.

    tito lide jsou dokonce oznacovani za antivaxery, coz je neco na urovni doby hluboke totality, kdy nepohodlni byli oznacovani za chartisty, agenty západních sil... protože když si ty lidi člověk poslechne - oni nejsou proti vakcínám .. dokonce ani proti téhle vakcíně. někteří ano, ale dost z nich jen chce správný přístup, jak zacházet s lidmi.

    samotny Malone myslim rikal, ze nema problem s tou vakcinou jako takovou, ale ze mu neprislo dobry vytvaret v tele ten spike protein..ale mozna ted komolim. proste ze tuhle vakcinu on skutecne nechce. ale obecne treba Beran "kral dezinformatoru" dle medii... to je clovek, co cely zivot delal na vyrobe a pouzivani vakciny. oznacit ho za antivaxera je proste uz tak ulet, takova masirka, ze se imho nijak nelisi od hrube propagandy proti chartistum a spol. za komancu

    dokonce se za antivaxery oznacuji ti, kteri nechteji nosit ja nevim respirator venku, a nekde to reknou ve studii v televizi nebo jinde... i pokud ti lide primo tu vakcinu meli, a dokonce hlasaji, ze by se tim meli zaockovat ohrozeni lide. takze si ji nechali pichnout, propaguji, aby se pichala, ale jsou to dle "serioznich" lidi tzv. antivaxeri. Ta nalepka sama uz indikuje obludnou masaz.

    situace je takova, ze na youtube se lidi boji vubec vyslovit slovo "COVID", "koronavirus", "vakcina", protože pak hodně hrozí, že ho stáhnou a dostanou strike.

    a to se deje i na kanalech, ktere se vubec zadnym covidem, politikou nebo snad konspiracemi nezabyvaji... proste si dost youtuberu vsimlo, ze uz jen zminit to slovo pak AI to nemusi zhodnotit dobre. takze radeji rikaji "flu" nebo "needle in the arm" ci "illness". i to mi indikuje uz dost dramatickou situaci se svobodou slova, kdyz musi mluvit takhle kodovane.

    byla taky koordinovana snaha poskodit alternativni streamovaci platformy, ktere diky tomu vznikaly. na tom se myslim dost pricinila Occasio Cortezova. na blokaci aplikace na appstore.

    je tedy otazka, pokud jsou ty vakciny opravdu tak bezpecne i ja nevim pro deti, jak se tvrdi, proc musi byt takova cenzura? dokonce na Slovensku pripravuji novelu , kde za sireni medikalnich dezinformaci chteji lidi zavirat do vezeni.

    tohle vsechno samozrejme rozporuje tvrzeni, ze zadne zavazne omezeni svobod nenastalo, a lidi volajici po svobode jsou trapni potizisti srovnavani s neonacisty, kteri si taky radeji rikaji ty svoje veci pod plastem svobody slova. dokonce jsme videli video nemecke TV, kde si pripravili skec , kde odmitace vakciny vymalovali doslova jako neonacisty, a ze napadlo mediky toho vyuzit, navlikli si v ockovacich centrech naciste uniformy a na ruky daly cervene pasky. a v reportazi vyjadrovali nadseni, jak se nahle zvedla ochota se naockovat... jeste jim zahajlovali na odchodnou. a kdyz nekdo kritizoval, ze oznacovat antivaxery za nacisty, ze tim fakt prestrelili, tak to nekteri vyvraceli, ze ten skec nijak netvrdil, ze antivaxeri jsou nacisti. nijak? vzdyt to byla podstata toho klipu :-) ............. lidi prilis sebevedomi o sve inteligenci pak delaji chytraky vysvetlujic, co je to alegorie. nikomu z nas zrejme nedoslo, ze chteli "jen" alegoricky prirovnat k hlouposti nacistu.

    imho kdyby penize investovane do tech hard line propagandistickych PR klipu na vakcinu (coz je reklama zdarma) dali na PR adresujici ty hlavni vytky lidi jako Malone, by nevytvarelo ten dojem podvodu.
    ten by hlavne nevznikal, kdyby clovek citil alespon snahu o objektivitu... ktera samozrejme nikdy nebude stoprocentni.
    ICE
    ICE --- ---
    ad videa na youtube - nema cenu je linkovat, vydrzi ted jen par dnu.
    plno videji s preklady(starsi generace oceni) se daji najit na https://otevrisvoumysl.cz/
    zabanovane video s Dr. Malone kde popisuje hypnozu spolecnosti treba zde
    Odysee
    https://odysee.com/$/search?q=Dr.%20Robert%20Malone%20on%20Joe%20Rogan%20
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    AIM_FREEMAN: geneticka informace se tam sice nezabuduje, ale tady je vyzkum, ktery prokazuje, ze spike protein z vakcin se diky sve male velikosti dostava az do bunecneho jadra, kde inhibuje proteiny BRCA1 a 53BP1. ty maji na starosti opravu poskozene DNA a adaptivni imunitu. neopraveni chyb DNA muze v budoucnu vest k rakovine

    https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056/htm

    Viruses is a peer-reviewed, open access journal of virology, published monthly online by MDPI. The American Society for Virology (ASV), the Spanish Society for Virology (SEV), the Canadian Society for Virology (CSV), the Italian Society for Virology (SIV-ISV), the Australasian Virology Society (AVS) and more societies are affiliated with Viruses and their members receive a discount on the article processing charges.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    GORG: ten článek z irozhlasu je podle mě v pořádku. Mě přijde zbytečný se otáčet na pojmech, když se nesleduje jeho kontext. Volný skutečně říkal nesmysly:

    "..že se ta genetická informace, která je obsažena ve vakcíně, nějak zabuduje do buněk"

    A přesně k takovým interpretacím to vede u lidí se ZŠ vzděláním nebo bez odstupu a schopnosti přečíst si aspoň dva odstavce o tom, jak ty vakcíny fungujou. Řekneš "genová terapie" a už tamtamy duní jak to mění DNA a zlidí jsou bioroboti. Protože lidi občas myslí holt jako idioti.

    Je třeba naprosto v pořádku tomu říkat "imunizace"
    Imunizace – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Imunizace
    Já bych tomu říkal geneticky vyvolaná imunizace. Ale to furt jednoduše nevystihuje ten mechanismus.

    Tak použili "Gene and cell" therapy..přeložil bych to jako buněčně-genová terapie. A k tvé radosti, že potvrdil, jak se jedná o genovou terapii - říká "gene and cell" therapy a to není "gene therapy". Tohle zkrácení tam nepoužívá, právě proto, aby to odlišil imho. Prostě na to nejsou jednoduchý pojmy, je to nová věc. To, že by to trvalo dekádu, než by do toho lidi chtěli jít je pravda...no..bylo to potřeba. Kde je ta konspirace?

    mRNA imunizace mi přijde úplně v pohodě označení. to že to bylo marketováno jako vakcína chápu a neuráží mě to a chápu, proč to bylo tak podáváno. rozšíření pojmu vakcína mě nijak neničí, zejména pokud se uvádí typově mRNA vakcína.

    vakcinace:
    "lékařský zákrok, při kterém se zdravý organismus záměrně setká s méně nebezpečným mikrobem nebo jeho fragmentem"
    odpovídá to? odpovídá.
    MTO
    MTO --- ---
    :-)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam