• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: To je právě ten nesmysl. Pozitivní test neznamená aktivitu viru uvnitř toho těla.
    Po 2 letech stále řadou lidi ignorováno.
    Neznamená to ani infekčnost.

    Fskutečnosti to znamená, že byl nalezen určitý genetický fragment v tom vzorku. Nic víc. Označit takového člověka za nemocného či infekčního je pavěda. Aj samozřejmě Orwell.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: tím chceš říct, že si po dvou letech vedení nyxí anticovid odbojový buňky teprv dneska otevřel wiki a zjistil, co ta nemoc obnáší? Ano, chytit COVID znamená mít v těle nenulovej počet jeho virů nehledě na to, jak se projevujou, znamená to, že už přestaneš haluzit s tou teorií že lidi co se pozitivně otestujou ho jakoby nemaj?
    GORG
    GORG --- ---
    hmm když se podívám na definici na Wiki, tak tam skutečně považují za onemocnění to, že člověku nic není. Že vlastně nemoc spočívá v tom, že jakoby mu nic není, ale nějakým způsobem víme, že má COVID.

    Covid-19 – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Covid-19

    Příznaky nemoci covid-19 jsou různé, od bezpříznakového stavu až po závažné onemocnění, ale často zahrnují horečku, kašel, únavu, dýchací potíže a ztrátu čichu a chuti. Příznaky začínají jeden až čtrnáct dní po vystavení viru. U přibližně jednoho z pěti infikovaných jedinců se neobjeví žádné příznaky.[3
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RIVA: Melidně bude šedesát, tak má na špatnej fotoshop nárok, jinak vypadá takhle (a gentleman vzhled dámy po pětadvaceti zásadně nekomentuje):





    RIVA: a tohle už je zase z říše totálních haluzí, že vás to baví furt skákat na podobný zjevný lži, 90% potratů, kluci jste na internetech a hrajete si na ty co prozřeli za oponu, ověřovat takový bludy musíte umět i vy:

    Covid-19 Vaccination during Pregnancy and First-Trimester Miscarriage
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8552533/
    GORG
    GORG --- ---
    Milan Kubek: Zbytečný hazard. Covid pasy se ruší předčasně - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/zbytecny-hazard-covid-pasy-se-rusi-predcasne-konec-epidemie-jeste-neni-rozcilil-se-kubek-57101

    M. Kubek "Máme nemocných 350 až 400 tisíc lidí. To jsou hrozná čísla.."

    Zároveň upozornil, že 40 procent všech diagnostických testů je stále pozitivních a v Česku je 7 700 nemocných zdravotníků. Za poslední týden jich onemocnělo 5 400.

    Vrtalo mi hlavou, jestli opravdu nadále masmédia a lidé jako Kubek zaměňují pozitivní test za to být "nemocný".

    Mluvil o "7700 nemocných zdravotníků" a 350 až 400 tisíc nemocných lidí v současnosti.

    Při pohledu na https://onemocneni-aktualne.mzcr.cz/covid-19

    Při pohledu na graf "Celkového počtu s aktuální probíhajícím onemocněním COVID-19 (aktivní případy)"

    Tyjo oni to mají tak i na stránkách ministerstva. Pokud tímhle skutečně myslí to, že má ten člověk pozitivní test, tak je to fakt institucionální demence.

    2 roky sae lidi snaží přimět odborníky , tyhle seriozní bohy, že pozitivní test

    a) neznamená infekčnost
    b) neznamená onemocnění


    Tohle je fakt čistý Orwell newspeak, kdy nejenže odborníci ale i lidi přijali terminologii, že test, který nelze použít na diagnostiku, ani indikaci, jestli je vůbec někdo infekční, se ten člověk nazývá "nemocný".

    ---

    Tohle má samozřejmě významené dopady pro lidi, kteří se snaží ještě trochu nějak se držet reality.

    Protože pokud někdo řekne, že je 8000 tisíc zdravotníků nemocných, tak si člověk představí, že skutečně marodí s tou nemocí. Ne že jim někde vyšel nějaký test a vlastně jim nic není.

    Pak by naopak byla zajímavá informace, kolik z nich je skutečně nemocných. Naopak takovou informaci nemáme a nelze snadno ani nikde dohledat. Obzvlášť když už se nerespektuje normální význam slov.

    Hlavně tohle strašně mate. Jednou se mluví o "případech" jindy se tomu říká "nemocný". Jak se pak vůbec dá vyznat, co se vlastně děje ??

    Podobně jako "neočkovaný" = "nemá 3 dávky vakcíny"

    Ono to samozřejmě vyzní strašidelnějc, když se mluví o nemocných, protože to implikuje, že skutečně bojují nějakým způsobem o zdraví.

    Imho celý covidismus je o lepení jednoho nesmyslu na driuhý .
    Začalo to nesmyslnými testy, které nelze použít na diagnostiku
    Pak se ty lidi označují za nemocné.
    Podobně nemocnice, co vždycky byly přeplněné, jsou náhle indikátorem, že v celé zemi jsou přeplněné nemocnice.
    Atd.
    A panika je na streše. A působí to věrohodně. Vždyť je tolik nemocných!.. Nemocnice plné a zdravotníci padají na hubu a postupně i odpadávají, jak kosí COVID.

    Kde jsou fact checkeři, když je člověk ptořebuje?

    (btw to číslo podle toho grafu není 350 až 400 tisíc lidí ale 300 až 350 tisíc lidí, ale budiž.. ale zjevně se tím tedy myslí počet pozitivních testů, protože logically předpokládám, že počet nemocných nebude větší než počet lidi s pozitivním testem)

    Samozřejmě správně kovaný covidista namítne "No jo ale ten člověk sice nemá třeba příznaky, ale se mu tiše buduj trvalé následky, o kterých ještě neví". a proto by každý pozitivní test měl být vnímán jako být nemocný.
    Njn, ale to by nejdřív někdo musel prokázat.

    To by znamenalo, že lidi co s covidem přišli jakkoliv do styku mají potenciálně dlouhodobě poškozené zdraví (neprokázano), jak se i různí Kubekové snažili strašit. Tam by dávalo smysl se aspoň pokusit zabránit tomu, aby se s tím setkalo víc lidí, což je ale zjevně nemožné, a cena za tu snahu je ohromná.

    RANT OFF

    RIVA
    RIVA --- ---
    How COVID Shots Suppress Your Immune System
    https://www.theepochtimes.com/how-covid-shots-suppress-your-immune-system_4261662.html

    Why Autoimmune Problems May Arise Post-Jab

    The antibodies produced by the jab also have several short peptide sequences in them that have previously been found in several human cells that are related to autoimmune disease

    Neurological Problems in Women

    The shots are also tightly associated with neurological problems such as uncontrollable tremors and shaking. Curiously, this side effect disproportionally affects women. The mechanism here again involves the exosomes.

    We May Soon See an Explosion of Parkinson’s Cases

    Disturbingly, loss of smell and dysphagia, the inability to swallow, are both signs of Parkinson’s disease, and both of these conditions are being reported post-jab by the thousands. So, in years to come, we could be looking at an explosion of Parkinson’s.

    Health Problems We Can Expect to See More Of

    In time, Seneff predicts we’ll see a dramatic increase in infections and cancers of all types, autoimmune diseases, neurodegenerative diseases and reproductive issues. As mentioned, research has demonstrated that the spike protein accumulates in the spleen and women’s ovaries.

    Without doubt, inflammation in the ovaries is not a good thing. Men also report swollen testes, and that could be indicative of inflammation as well. Preliminary data show women who get the jab within the first 20 weeks of pregnancy have a miscarriage rate of 82% to 91%. There are also VAERS reports describing fetal damage. Of course, it could also impair future fertility."
    RIVA
    RIVA --- ---
    Melinda má zdáse víc testosteronu jak Bill? Ona fakt chlap, žejo...?

    ItsABloke
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    "WTC 7 Did Not Collapse from Fire" - Dr. Leroy Hulsey, UAF, Sept. 6, 2017
    https://youtu.be/NJAWl8unZeA
    GORG
    GORG --- ---
    https://edition.cnn.com/2020/08/09/world/doctor-runs-with-mask-on-trnd/index.html

    In an on air interview with CNN Sunday morning, the ICU doctor said he wanted to show everyone that masks are safe to wear and are a necessity in curbing the spread of the coronavirus.
    GORG
    GORG --- ---
    ZOH 2022 | Hokej v respirátoru. Žádná věda. Nebezpečné! Rusky a Kanaďanky se neshodnou - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/oh/peking-2022/rusko-kanada-respiratory-hokej.A220207_131737_olympiada-peking-2022_rmp


    Že se vám v respirátoru špatně dýchá i za poklidné chůze? Zkuste si v něm odehrát hokejový mač na olympiádě proti těm nejlepším! „Ohrozili jsme tím zdraví sportovců,“ postěžovala si po prohře 1:6 s Kanadou ruská brankářka Maria Sorokinová. Kvůli chybějícím výsledkům testů musely všechny hokejistky nosit na ledě ochranu úst. Přijatelný kompromis, nebo nebezpečný hazard se zdravím?

    Vždyť i kouč české reprezentace mužů Filip Pešán v pondělí prohlásil: „Absurdní a nebezpečné. Kdo někdy sportoval s rouškou, tak ví, že to ovlivní i periferní vidění. Hráčům bych rozhodně nedoporučoval, aby do takového zápasu někdy šli.“

    Hokejistky neměly moc na výběr. Zápas měl začít v 5:10 středoevropského času, jenže Ruskám nestihly přijít výsledky testů. A protože měly minulý týden šest pozitivních hráček, Kanaďanky odmítly vyjet na led.

    „Trochu nás to šokovalo,“ přiznala Ruska Alexandra Vafinová.

    Kanaďanky přijely až po hodině, když se obě země dohodly na kompromisu, že hráčky i rozhodčí nastoupí s ochranou úst. Za posvěcení prezidenta IIHF Luca Tardifa.

    „Častokrát jsme v nich trénovaly, takže jsme z toho nedělaly vědu. Náš manažer za námi přišel, ať si je nasadíme, tak jsme to udělaly,“ říkala kanadská útočnice Brianne Jennerová. „Jasně, párkrát se vám puk ztratí pod nohama, ale nechtěly jsme hledat výmluvy. Adaptovaly jsme se a odvedly dobrou práci.“

    „Hlavní je, že by nás trenéři a lékařský tým nepustili do situace, kde bychom se necítily bezpečně,“ ulevila si kolegyně Natalie Spoonerová.

    To Rusky měly menší pochopení.

    „Bylo to docela náročné, ale co zmůžete?“ povzdechla si Daria Gredzenová.

    „Člověk si zvykne...,“ přidala Oxana Bratiševová.

    „Nebyl to vůbec příjemný pocit, vždyť nemáte v respirátoru dostatek vzduchu. Dosednete na střídačku a hned ho odsouváte z tváře, abyste se mohly nadechnout,“ nelíbilo se Anně Šibanovové. „Ale je to všechno mimo naši kontrolu, my postupovaly podle pravidel a podle toho, co nám nakázali.“

    A dodala: „Ve výsledku jsme všechny měly negativní výsledky a naopak jedné Kanaďance, co jsem slyšela, vyšel pozitivní.“

    „Taková je doba,“ podotkla Maria Batalovová. „Virus se pohybuje vzduchem a každý se bojí nakažení. My se jen snažíme držet pravidel.“

    průběhu zápasu výsledky z čínské laboratoře dorazily a hokejistky dostaly svolení respirátory na třetí třetinu sundat. Rusky tak učinily, Kanaďanky si je i přesto ponechaly.

    „Když jsme to vydržely dvě třetiny, proč bychom neměly být extra opatrné i dál a nevydržet tři?“ nabídla pohled Kanaďanka Spoonerová.

    „S výsledky jsme věděly, že můžeme hrát bezpečně i bez nich,“ vysvětlila naopak Ruska Vafinová.

    Rusky se pak vyjádřily i k možnosti, že by na covidové testy nechodily v osm, ale už v pět ráno. A takový nápad se jim moc nelíbil.

    „Řekněme, že hrajeme v devět večer a skončíme o půlnoci. V jednu v noci dorazíme do olympijské vesnice a za další čtyři hodiny máme být na testu? O takovém pravidlu nám nikdo neřekl. Chodíme na testy okamžitě po probuzení,“ řekla Šibanovová.


    nějaká antivaxerská dezinformační data k tomu

    Why it could be dangerous to exercise with a face mask on
    https://theconversation.com/why-it-could-be-dangerous-to-exercise-with-a-face-mask-on-140277

    There are negligible levels of carbon dioxide in atmospheric air, and when exercising with only the fencing mask this remains below 1%. With the face mask on, it trebled to 3%. Bear in mind that the UK Health and Safety Executive – the government agency responsible for regulation and enforcement of workplace safety – advises that employees should not be exposed to 1.5% carbon dioxide for more than 15 minutes.

    Coronavirus disease (COVID-19): Masks
    https://www.who.int/news-room/questions-and-answers/item/coronavirus-disease-covid-19-masks

    // i ty nahubky a jejich nuceni lidi je nosit cely den pres 2 roky nebo dokonce v nich sportovat... vcetne nuceni malych deti cvicit na telocviku v respiratorech, bude imho fakt jednou u soudu za zlociny proti lidskosti resp. genocidu. nebo minimalne obecne ohrozeni

    covidisti furt cykli v tom "dej si vakcinu, a pochopis", a protoze nosili rousky doktori u operace, jsou logically zcela zdrave za vsech okolnosti po neomezenou dobu, a vsechny reci o CO2 a spol jsou jen konspiracni teorie.

    ono se vysetri, co kdo kdy vedel o vedeckych datech o bezpecnosti fyzicke aktivity v respiratorech. a jestli je skutecne konspiracni teorie, ze obzvlaste deti potrebuji vice kysliku.. ti co to prikazali pod pohruzkou fyzickeho nasili, se budou muset zodpovidat.


    Nejaky fackchecking:

    Doctor Runs 22 Miles With Face Mask to Debunk Oxygen Levels Myth
    https://www.menshealth.com/fitness/a33521706/face-mask-oxygen-levels-running-myth-coronavirus-doctor-fact-check/

    COVID-19: Doctor runs 22 miles wearing a mask to prove they're safe
    https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2020/08/14/covid-19-doctor-runs-22-miles-wearing-mask-prove-safe/3373408001/

    Doctor Debunks Myths About Wearing Face Masks
    https://ksltv.com/442677/doctor-debunks-myths-about-wearing-face-masks/

    RIVA
    RIVA --- ---
    MONOPOLY - Who owns the world? Documentary by Tim Gielen
    https://rumble.com/vmyx1n-monopoly-who-owns-the-world-documentary-by-tim-gielen.html
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    World Trade Center 7 (WTC 7) University of Alaska Fairbanks
    https://ine.uaf.edu/wtc7
    RIVA
    RIVA --- ---
    Mark Devlin
    https://odysee.com/@JamesDelingpoleChannel:0/devlin:3

    Mark is a club DJ, author, novelist and public speaker. He and James Delingpole talk about the dark forces in play in the music industry and the family bloodlines behind successful entertainment artists

    They discuss the music scene and the military and CIA's role within it, the swinging London scene, how the Beatles changed and why. They also discuss 'lifetime actors' and the favours required to advance within various industries. As well as convid, of course...

    Mark Devlin – Speaker, DJ, Author
    http://djmarkdevlin.com/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Klaus Schwab & The "4th Industrial Revolution." Transhumanism & Genetically Modifying Humans
    https://thepulse.one/2022/02/04/klaus-schwab-the-4th-industrial-revolution-transhumanism-genetically-modifying-humans/
    RIVA
    RIVA --- ---
    Rozhovor Alexe Thompsona (UK Column) & právníka Reinera Fuellmicha (German Corona Investigative Committee) mimo jiné o německé deep state vládní struktuře a tajných službách:

    Session 89: Chess Moves? – 2020tube.de
    https://2020tube.de/video/session-89-chess-moves/
    SATAI
    SATAI --- ---
    ALWA: bullshit
    ALWA
    ALWA --- ---
    Ozdrojováno, čilsla, zdravá nedulvěra. Dobře napsalno

    Covid 19 – Genové pseudovakcíny nejsou řešením - Echo24.cz
    https://echo24.cz/a/ScLys/covid-19--genove-pseudovakciny-nejsou-resenim
    RIVA
    RIVA --- ---
    ARRAKIS: Because the first one was such a page turner...
    RIVA
    RIVA --- ---
    From Mike Yeadon:

    I’ve posted this article before, but I’m repeating it because there’s a VERY important & lengthy contribution below the piece. The author clearly has well developed understanding of the techniques of mass propaganda, hitherto notionally developed to interfere with the hearts & minds of traditional, foreign adversaries, and summarises some of the deliberate attacks on We, The People.
    This ultra wide scale assault upon democratic, notionally free peoples, cabbie & must not pass unpunished & unacknowledged.
    Best wishes,
    Mike
    Ps: Freedom Fox is the author of comments to which I refer...


    We need a soft landing - Laura Dodsworth
    https://lauradodsworth.substack.com/p/we-need-a-soft-landing/comment/4719102
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Klaus Schwab Releases “The Great Narrative” As Sequel To “The Great Reset” - Modern Diplomacy
    https://moderndiplomacy.eu/2022/01/07/klaus-schwab-releases-the-great-narrative-as-sequel-to-the-great-reset/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam