• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Taky je dobré si položit otázku, jestli politici vůbec někdy říkali pravdu. Jestli je odpověď ne, tak člověk nemusí automaticky nějaké špagetové monstrum u hranic znepokojovat.

    Já si teda už od BUKu za BUKem všiml, že Bellingcat je jediný zdroj masmédií kolem Ruska, a co si budeme povídat, je to jenom blogísek od bývalého blogera z Holandska, kterej dělal to samý, co děláme tady my. Akorát koukám, že teď se ta sajta pěkně naboptnala, má financování i od EU a tak, takže už to není blogísek ale spíš něco jako infowars.net.

    Eliot Ward Higgins (born January 1979),[1] who previously wrote under the pseudonym Brown Moses,is a British citizen journalist and former blogger, known for using open sources and social media for investigations.

    ČT24 a jiná média nám tedy pak pouštěla Youtube klipy jako důkazy, jak někam jede BUK.. a audio záznam nějakého toho arcipovstalce ruskýho, kde měl oslavovat sestřelení letadla. To nebyly zas zrovna přesvědčivé důkazy.. Prostě konspirační teorie, co si člověk může takhle skládat jako on.
    Chceš slyšet audiozáznam Davida Rockefellera, jak při proslovu v CFR děkuje masmédiím, že udržují jeho činnost po celá desetiletí v tajnosti, protože by jinak nemohl dělat to, co dělá? :-)

    Trochu mi chybí nějaký David Rockefeller v ruské verzi, nějaký ruský NWO, protože celá ta vize Ruska, že chce obnovit Sovětský svaz stojí na neprokázaných tvrzeních. Co se týče našeho NWO, tak jsou přímo knihy dostupné přímo od zakladatele Al Kaidy atd. "Velká šachovnice". Je nějaký ruský Brzezinski? :)

    Jestli kolem Ruska něco takového taky existuje, tak to nějak selhávají média to nějak poskytnout, a místo toho nám říkají, co si Putin myslí, ale raději ani nepouštěj, co on říká. Nevím tedy vůbec, na čem se ta představa ruské invaze do Evropy zakládá. Zrovna Krym je hodně specifická situace, kde mně to spíš vypadá , jak říká Klaus na vynucený tah. A Rusko zřejmě cvičí poblíž, kdyby náhodou se Ukrajina pokusila Krym převzít zpět vojensky. A asi by byli blázni, kdyby takovou eventualitu neuvážili, ne?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RAGAMUFF: nezlob se, ale do týhle dvacet let starý králičí nory znova nevlezu, ta je ještě furt plná lidí, co tam vlezli v 2011 a dodneška marně hledaj únikovej východ
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    OMNIHASH: Diskuze jsem projel hledáním, ale protinázory se takhle hledají blbě. Co mám použít za klíčové slova? WTC, 9/11 jsem zkoušel, víc mě nenapadá. Každopádně, pokud mi někdo nahodí dva odkazy na diskuze o tisících příspěvků stylem "hledej šmudlo", tak to zavání nedostatkem kuráže a/nebo kapacit (znalostních, časových či kdovíco jakých).
    MATT
    MATT --- ---
    “Coincidental” connections between Zuckerberg, Thiel, Trump, Russia and Goldman Sachs | by Brian Mohr | Medium
    https://brianmohr.medium.com/coincidental-connections-between-zuckerberg-thiel-trump-russia-and-goldman-sachs-b0cf404e77f3
    MATT
    MATT --- ---
    RAGAMUFF: všechnu moudrost imho sežral ten, co zvládne strukturální mechaniku, statiku, dynamiku, stavebnictni, materialový vědy, termodynamiku, meteorologii, virologii, historii, socioekonimický souvislosti, světovej obchod, matematicko-fyzikální modelování a mnoho dalšího
    LACIF
    LACIF --- ---
    RAGAMUFF: Ahoj ale reagoval jsi tuším na mě. Z mýho pohledu je tahle diskuze z 99% jednoduše vyvratitelnej plk. OMNIHASHe cením za to, že za mě rovnou nahodí protiargument a já ho nemusím hledat a dobírat se pravdy. Co se týká 11/9 Tak tady tu pravdu zatím neznám a popravdě jsem ani nestih zhlídnout tebou odkazováný video. Ale třeba je to To 1%, kvůli kterýmu tuhle diskuzi sleduju.
    Ať už seš fanda konspirací a nebo fanda vyvracení konspirací, tak přece oboum dvoum jde o to nalézt nějakou objektivní pravdu..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RAGAMUFF: lol. Sorry, že ti do jednoho příspěvku nevybliju opakování 30.000 postů, co se na tohle téma tady zahlásilo... najdi si to v historii, nebo předchozích částech týhle diskuze, pokud tě to tolik zajímá, ty srabe bez kapacity, odkazy si na to dostal v minulým odpovědi...
    MATT
    MATT --- ---
    ARCHDRONE: samozrejme validni otazka. dost je to otazka viry, ale asi bych vychazel z toho, jestli se to spagetovy mostrum zrovna naleza za hranicema a jestli nahodou uz parkrat takhle nekoho nenapadlo.

    ono je fajn vsechno zpochybnovat, ale dozvis se jen pulku. je taky dobry zkusit tu skladacku zpatky poskladat, aby davala smysluplnej obraz a tohle treba pekne udelal belingcat kolem toho BUku, to doporucuju. pak se nelze divit, ze jim novinari a neziskovky tak pijou krev :D
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    SPAJDA02: To jsem právě chtěl vědět od OMNIHASHE protože se tu tváří jako když sežral všechnu moudrost, všechno co tu je akorát neguje, tak jsem chtěl aby mi vysvětlil jak to tedy bylo s tím 9/11. Ale to on nedá, nemá na to kapacitu a je to srab.
    MATT
    MATT --- ---
    hned sem si vzpomel na landu... a v kanade rozjeli i banky..

    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ARCHDRONE: Tenhle "standard" je ovšem pouze subjektivní pohled, možná ze zkušenosti vlastní i ze sociální bubliny, nicméně pouze subjektivní pohled. Někdo to zase má třeba takhle:
    1) Člověk je v dětským naivním limbu. Ok, ovšem už tehdy záleží na tom, jak je založen. Já třeba měl odjakživa velkou fantazii, miloval jsem záhady, hodně jsem četl a po babičkách jsem chtěl, aby mi dokola vypravovaly různý historky z mládí atd.
    2) K záhadám a věcem za oponou tak nějak člověk tíhne. Čili ano, dřív nebo později objeví něco, co mainstream označuje za "konspirační teorii".
    3) Objeví další KT, jenže zde opět hraje roli to, co jsem psal v bodě 1, čili jde o to, jak je založen. To, že mám otevřenou mysl, totiž neznamená, že nejsem schopen kritickýho uvažování – vlastně je to přesně naopak. Jestliže se tedy nebudu pohybovat v černobílejch extrémech, nebudu odsuzovat všechno a dokážu se na věci podívat objektivně – a tudíž mi například vyjde, že 9/11 je jasnej podvod a inside job a urážka zdravýho rozumu (a dokonce věřím tomu, že v dnešní době smart founů a internetu už by to takhle neprošlo) –, ale zároveň nebudu takovej ten flat-earther, co věří úplně všemu. Jde o balanc. Jak se říká, pravda je vždycky daleko šílenější (neuvěřitelnější, barevnější), než jak by si lidi většinou mysleli.
    4) Tudíž neodmítnu KT jako celek – tady je právě zakopanej pes. Tohle je přesně ta černobílost a škatulkování a jednopytlovitost. Pokud tohle člověk dělá, nemá nárok na to, považovat se za objektivně uvažujícího jedince (aspoň v tomhle směru ne). Už sám pojem KT je na x traktátů a sám o sobě je vlastně manipulací, jak tady asi většina ví. To samý dneska "dezinformace", že jo.
    5) Člověk se neustále vyvíjí, a pokud má otevřenou mysl, může si pogratulovat, pravdě bude vždycky blíž, jakkoli depresivní a frustrující to místy – hlavně ze začátku, než se s tím naučí pracovat a vytvoří si jakýs takýs postoj – může bejt.
    Čili ty jsi dokonale popsal klasický kolečko dnešního moderního černobíle přemýšlejícího člověka a v podstatě se tady vůbec nejedná o KT, nýbrž o způsob přístupu k realitě (zde třeba v podobě světovejch událostí a tvoření si světonázoru). Pokud má někdo (a že jich např. na Nyxu je) takhle rigidní konfiguraci a nehodlá na ní nic měnit – tzn. potřebuje ty věci vidět zjednodušeně, což je zase otázka ega atd. –, pak nemá smysl se s takovým člověkem bavit nebo se pokoušet mu předkládat nějaký zdroje apod. A zapojí-li se do toho strach a masová hypnóza (viz C-19), je to celý ještě vyšponovaný do výšin, jak dneska vidíme všude kolem.
    Dobře jsi to shrnul na konci, nicméně pořád platí, že jsou lidi, který jsou v pohodě schopný s tím pracovat/žít, teda za předpokladu, že si to nějak regulujou (kdybych se tím zabýval od rána do večera, musel bych se zbláznit). Osobně mi dost vyhovuje Duškovsko-Pjérovskej přístup, kterýžto chlapy jsem objevil až před asi pěti lety.
    GORG
    GORG --- ---
    First Light: An Introduction to Meru Foundation Research
    https://www.youtube.com/watch?v=NnwmiT4VsdM


    jinak z jineho soudku.. typek na kteryho me kdysi nasmeroval Mickita... me to teda taky celkem vzalo.. pac to zapada do tech ostatnich veci, co z toho ten matematik odvodil
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    GORG: "Taky sem si ve dvaceti prošel tímhle kolečkem konspirační paranoii, a to,že spolupostiženci přijímali jakoukoliv kravinu jako svatou pravdu tomu hodně napomáhalo. Stačilo pár lidí, co ty zjevný blbosti o ještírkách a NWO rozporovali, abych se z toho vyléčil i já."

    Rekl bych, ze standardni vyvoj jde nejak takhle sablonovite:

    1) clovek je v detsky naivnim limbu
    2) clovek objevi nejakou konspiracni teorii a vyda se kralici norou
    3) objevi dalsi konspiracni teorie a dojde k jesterum a Astarovi Seranovi
    4) odmitne konspiracni teorie jako celek, protoze jesteri, Astar Seran a morgellony
    5) clovek se citi poucen, povznesen a s hotovym nazorem; de facto je opet v naivnim limbu

    Kdyz ono poznani obecne neni binarni, dokonce nelze redukovat ani na 2D skalu mezi nejakymi extremy s sedivymi mezistupni. Proste je to chaos a bordel. Nekdo na chaos reaguje tak, ze se zblazni; nekdo tak, aby se nezblaznil, ho redukuje do poctu dimenzi, ktere jsou komfortni.
    GORG
    GORG --- ---
    Raptor-TV.cz - O útoku pod falešnou vlajkou
    https://fb.watch/bdgBiSmiJk/
    ARCHDRONE
    ARCHDRONE --- ---
    MATT: "Tim ze neco zverejnis znemoznist to protistrane provest, ty pak nazbyva nez se tvarit, ze to nikdy nechtela udelat."

    Tak bych rad uvedl ve znamost, ze nekoho zitra napadne velke spagetove monstrum. Zitra tomu nekomu nezbyde nez priznat, ze je nazivu a spagetovymu monstru, ze to nikdy nechtelo udelat. "Pokud vidis jen tu jednu rovinu, tak to je dost smutny. svet je mnohem komplexnejsi."
    GORG
    GORG --- ---
    VOYAGER: posloucham ted https://odysee.com/@GrandJury:f/Grand-Jury-Day-3-en-online:7

    zajimavy.. ted tam byl nejaky rozbor leku remdesivir a spol.. a vlastně z toho vyplývalo, že zřejmě remdesivir sám o sobě je asi příčinou právě těch řady úmrtí. Na základě akademických studií. A že to vlastně bylo zvláštně překrouceno, že byl remdesivir propagován jako jediný lék.

    Přitom v té tabulce právě melatonin Jaroslava Duška byl s více než 50% zlepšení stavu pacienta oproti nějakých snad 12% u remdesiviru.. A naopak cena remdesiviru za jednu léčbu je 3200 $ , takže je navíc mnohem dražší. U remdesiviru studie uvádí větší riziko poškození ledvin, které ale byly připisovány COVIDu.
    To je další aspekt.. té pavědy - unáhlených závěrů, kdy se vymýšlí různé long covid a údajné zdravotní důsledky COVIDu, a přitom pokud řekneme nějaký lék zapřičiňuje nějaké zdravotní problémy, může snadno vzniknout iluze, že to je důsledkem toho viru.

    Rozebírají tam, že se zjevně dá prokázat, že jde skutečně o vědomou genocidu, kde velkou roli hraje právě pan Fauci.
    Podivují se, proč byl remdesivir jediný povolený lék, přestože jde o experimentální léčbu s vyšším rizikem vedlejších účinků, s minimem přínosů oproti jiným jiným možnostem, které naopak schváleny FDA nebyly.

    Přiznám se, že jsem u toho pak usnul, a teď se probral a to video furt jede :) Celkem nálož a co je podstatné - jde o odbornou nálož, takže to není jen nějaké laické povídání o covidu, ale sbírání faktických informací pro účely soudního procesu.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Taky sem si ve dvaceti prošel tímhle kolečkem konspirační paranoii, a to,že spolupostiženci přijímali jakoukoliv kravinu jako svatou pravdu tomu hodně napomáhalo. Stačilo pár lidí, co ty zjevný blbosti o ještírkách a NWO rozporovali, abych se z toho vyléčil i já.

    Procházet v jakémkoliv věku nějakou fázi konspirační paranoii normální není :-) To si pleteš se socialismem ,)

    V mých přibližně 20 letech, když došlo k útokům na WTC, a zahlídl jsem něco o konspiračních teoriích kolem toho útoku, tak moje první reakce, které jsem se držel celé řady měsíců, bylo moje "Nojo.. kdykoliv se stane nějaká taková velká událost, vždy následujou konspirační teorie" a nebral jsem to vůbec vážně.

    Co jsem ale začal vážně brát, když jsme jako ČR spolu s Aliancí zaútočili na Afghánistán a Irák. Moji spoluobčané volali po krvi. Chtěli zabíjet lidi.. resp. oni ne ale byli pro válku. A měli paranoiu z muslimů.
    Každopádně čím víc jsem se štoural v té válce, tak jsem se pak dostal k tomu 911 , Iluminati atd.

    Nevím, co ti někdo navykládal o ještěrech a NWO, že ti to "vysvětlil", ale mě až pak došlo, že já jsem útoky na WTC predikoval v roce cca 1998 ještě na střední škole. A posuzuju věci, s čím se sám setkávám.

    Takže je mi dodnes zvláštní můj přeložený text Miltona Coopera do češtiny, kde byla ta predikce útoku na WTC teroristy a následného tažení proti teroristům válkami po světě. Kupodivu jsem si na to nevzpomněl toho 11. září a konspirační teorie kolem toho jsem považoval za hloupé hledání záhad na všem.

    Co bylo ještě zvláštnější, když jsem si jednoho dne všiml, že na moji webstránku v češtině byly masivní přístupy od Pentagonu, U.S. Navy (či snad armáda), NASA a Czech Army (vypadalo to jako nějakej robot, protože si projel všechny stránky). Všechny ty přístupy byly tak nějak snad ve stejný den nebo hodně blízko u sebe.. prostě mi upoutaly pozornost nezvyklé IP adresy, který jsem si ze zvědavosti projel přes IP lookup.
    A telnet na ty adresy skutečně měl u všech login obrazovku varující, že jde o vládní systém, a jakékoliv pokusy se tam probořit se budou trestat.

    Na stránkách jsem měl, že bude ten útok na WTC a že to tady říděj ještěři, NWO, MK ULTRA ... you know the drill.. Já původně přitom hledal věci o UFO a mimozemšťanech.

    M. Cooper byl zastřelen někdy tuším v říjnu 2001 jednotkou SWAT.

    Mně když se začaly dít události, že sedím v noci u kompu a najednou mi na zdi lítají tečky červeného laseru a když se jednou zastavilo auto před naším domem.. černé jak z těch filmů a stálo na té silnici několik minut, s černými neprůhlednými okny.. ty jsem tam přímo viděl, páč jsem seděl u kompu v tátově prosklené prodejně (přebudovaná garáž).. a pokukuju po tom autu, co tam furt dělá.. jen stojí. To auto bylo dost nezvyklý, co tam normálně jezdí.. v tý naší ulici skoro ani nic nejezdilo

    Z toho všeho jsem si tedy nevyvodil, že by snad po mě nějak "šli", ale rozhodně z toho celkem pulzovala paranoia.
    A tak jsem si říkal.. kurňa tohle bude lepší pustit z hlavy a začal jsem chodit do hospod a chlastal a fetovat, a podařilo se mi to celkem dobře zamazat, že jsem na to úplně zapomněl. Stejně jako na ten sen o ještěřích mimozemšťanech z dětství.

    Každopádně... byla tam ta predikce toho, co se skutečně dělo kolem 911 WTC. A imho nebýt toho útoku na WTC, tak žiju možná dodnes v blahý nevědomosti kolem nějakýho NWO.

    Stejně tak mi přišlo zvláštní, že jsem měl sen o ještěřích humanoidech, přestože jsem o nich nikdy předtím neslyšel. A nebyl to jen ledajakej sen.

    Takže já si věci posuzuju a některý věci hypoteticky jako otevřené otázky a to je i dost tohle auditko, že tu sbíráme různé pohledy a data, a že některé ty syntézy možná jsou blbosti, ale jsme pokročilí uživatelé internetu, a umíme s něčím hypoteticky pracovat, aniž by tomu člověk automaticky hned pouze věřil slepě anebo to odmítal.

    To je pro dost lidí obtížně uchopitelné, protože mají tendenci buď něčemu plně věřit nebo mít klapky na očích a odmítají vůbec čistě jen pracovně připustit možnost, že to tak je.

    Jinak po většinu času drtivá většina kamarádů měla za to, že řeším úplný píčoviny, a kolikrát neměli ani nějak rozpaky mi to říct. Ti samí lidé, kteří mě později peskují za to, že nevěřím nějakým jejich konceptům, které vychází z lásky a důvěry k vůdci a straně :) Včetně teď toho covidu že. Já nikomu ty konspirace nevnucovat.. krom toho,ž e jsem o nich vypisoval po internetech.

    Teď jsme se dostali do doby, kdy se úplně rozpadají rodiny a přátelství dlouholetá kvůli názorům na věci. Tak daleko to došlo.
    Já teda nikdy neměl problém, že těm lidem to přišlo jako blbosti. Ale nezdá se to být až tak reciproční.

    ---

    Jinak ad mazání tady ve world conspiracy. Maluješ se tady jako oběť cenzury, což je komické. Vem si, že tu mimo jiné bez věcných podkladů obhajuješ zločiny proti lidskosti. Znovu opakuju, že tady to na takový druh pokeců není, natož abych tu chtěl dávat prostor planým řečem, že jsou to píčoviny

    A v dnešní době už jsou konspirace skutečně mainstream. Řeší to značná část populace, takže tyhle snahy to marginalizovat, že si tady pár kluků na nyxu řeší nějaký nesmysly, když se protlačuje legislativa, která by to ráda nejen mazala, ale i trestala vězením, potom vyznívá dost mimo mísu. Už je to celospolečenský fenomén, že to vybičovalo vznik různých Reuters apod. fact-checkerů a masivní snahy masmédií tomu oponovat propagandou. A namatovají na to boj s ruskou propagandou, která za tím prý stojí., což je přitom samo o sobě konspirační teorie.
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    RAGAMUFF: Jak debunkovat něco, co nelze debunkovat?
    GORG
    GORG --- ---
    Myocarditis after vaccination, firm data
    https://www.youtube.com/watch?v=Hb1Xm1uaedU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam