• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    MATT
    MATT --- ---
    btw: o Black Axe v africe jste slyšeli? Taky dobra konspirace ;)) klasicky ze školního klubu alá skull & bones vytvořili mezinárodní síť..

    The ultra-violent cult that became a global mafia - BBC News
    https://www.bbc.com/news/world-africa-59614595
    MATT
    MATT --- ---
    Proto si třeba myslim, že jestli chtěj lidi svobodu, tak musej odevzdat soukromí. Chceš 100% svobody, tak buď 100% transparentní a pikej za 100% svejch chyb. Ale to je tak trochu divokej západ... ;)
    Nebo si buď anonymní, ale pak si choď tady ve vyznačenejch koridorech a na nic nešahej ;)
    MATT
    MATT --- ---
    OMNIHASH: On měl zůstat komik, co řeší duchovní témata, ale lidi si z něj udělali gurua. Ještě jeho osobu beru, prostě si dělá srandu, řekne že pije vápenou vodu a je to, ale pak si tam zve lidi, který se tvářej jako odborníci na všechno, pomocí logiky a "selskýho rozumu" docházej k absurdnim věcem a komentujou věci které jim nepřísluší. Jsem vcelku otevřenej čemukoli ale např. nedávno jsem poslech kousek s Vojáčkem. Ať si mluví o celostní medicíně, to dáva i smysl, ale pak začne se stejnou samozřejostí komentovat geopolitický události a to je tragédie. Bohužel spousta lidí to pak ale nerozliší.

    Ale trochu mam pocit, že si za to tak trochu můžem sami, taková tak tradice, kdy se celebrit ptáme, co si o čem myslí a co si máme myslet my.. všechny všechnopárty, krausové a tak..


    GORG: "vlezlo do hlavy" myslim tim, že něco říkal, ale lidi mu pochlebujou, tak v tom pokračuje a dostává se za hranu, kam by předtim nevstoupil. To je takovej obecnej jev, co u těhlech celebrit často sleduju. Prostě je to pohltí. Ať se každej vyjadřuje jak chce, ale ve chvíli, kdy se stává známá osoba a lidi jeho slovům dávaj nějakou váhu, by měl (??) mít nějakou zpětnou brzdu a vyjadřovat se jen k věcem, ve kterejch si je jistej. Další takovej by byl třeba Cílek, teď Radovan Vávra.
    Když to přeženu, tak tvoje matka se asi nebude vyjadřovat ke statice nový budovy a když bude, tak jí moc lidí nebude brát vážně. Když to udělá odborník, tak ho naopak zbytek respektuje, ale když to posere, tak půjde před soud. To samý např. kolem financí. Nebo doktoři. Ale když něco říká komik a lidi ho pak berou vážně, tak za to zodpovědnost nemá. Souběžně s tebou souhlasim, že je blbec, ten kdo ho poslechne, ale prostě společnost je nějaká, lidi nejsou všichni géniové, rozhodli jsme se jednotlivce bránit, tak se toho držme na všech líniích, jen to kvalitně komunikujme.
    GORG
    GORG --- ---
    to je každopádně jedna ze studií..l
    melatonin byl asi z těch lepší léků na covid. uvážen byl také počet studií na základě, kterého získal dané score. na první místě je jě nějaký lék moderní od Pfizer.. s 95% úspěšností... podpořený 1 studií. od Pfizeru. nicméně 95% ... za stejnou cenu jako rendesivir.
    Melatonin má asi 50% úspěšnost v covid-19 na základě značně většího množství studií.

    Ale holt kdy zmíní třeba v nějakém svém komediálním pořadu melatonin, je smazaný. Nesmí se o něm mluvit. Podobně to fungovalo pro vitaminy. Ale pak se to začalo tolerovat.

    Já se třeba nikdy neodvážil moc mluvit o vitamínech, protože taková míra nenávisti, které bych čelil, mi za to nestála. Imho to ani není tak světoborný.. ani melatonin.. nic z toho.. jde o to, že taková míra čisté nenávisti, kdo vůbec si dovolí zmínit třeba, že by někdo mohl cvičit nebo nějak starat se o svoje zdraví, že to není , a teď pozor prokazaný léka onemocnění covid-devatenáct, tak je dezinformátor a vpodstatě zločinec.

    Teď mi to tu i potvrzujejte.
    Já si tuhle míru nenávisti a žluči pamatuju dodnes někdy z dubna 2020.. kdy se tady na nyxech lidi vyjadřovali, že jako vitamíny jsou hnus, co není řešení.

    heh.. .nikdo nesliboval řešení.. nebyli schopni ani připustit myšlenku.. ani koncept té myšlenky, že to minimálně neuškodí...a obecně podporuje imunitu. ne cenzura... a skoro snad vězení někteří...
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: za mě ... někdo se zabil na lsd... mohl zaa to leary
    někdo si poškodí zrak já nevím koukáním do slunce.. může za to Dušek..

    ostatně jeho rady užívat melatonin byly žejo tvrdě cenzrované.. celé video s Calábkem smazané. melatonin, badyán

    ale teda zpětne celkem zajímavý, že koukám v jisté tabulce metastudie byl melatonin daleko nad efektivitou rendesiviru.. jedineho schvaleneho leku na covid-19.

    popravdě nevím na zakládě čeho tvrdíš, že to Duškovi vlezlo do hlavy? Jakože se vyjadřuje k tématům, ke kterým se třeba nesmí vyjadřovat má matka? :-) Nebo nějaký jiný neodborník? Že se pasuje do role někoho, kdo to lidem vysvětlí, jak to je, a oni to budou slepě následovat?

    Imho, jestli někdo slepě následuje, co říká Dušek, a zemře, tak vlastně měl zemřít..Slovy Billyho Hickse "Přišli jsme o kokota".

    Mě se dost dotklo, že byl Dušek cenzurovaný.. nevím, jestli se s tím jen tak srovnám.Netýkalo se to samo jen něj, ale že se takový lidi dostanou na seznam Ministerstva vnitra...komicky v pořadu, kde si mimo jiné dělali i srandu z Ministerstva vnitra v rámci nějaké pár desítek let staré kauzy z dob komunismu.... :-)

    Pokud se ukáže, že melatonin není úplná píčovina například, pak by to bylo celkem komický, že právě za tohle byl vyhejtěněj na takovou míru, že až mazanej a hnán k soudu

    Melatonin drugs inhibit SARS-CoV-2 entry into the brain and virus-induced damage of cerebral small vessels | bioRxiv
    https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.12.30.474561v1

    aby si jeden dal pozoro na jazyk :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MATT: Dušek je hlavně taková humanitárně-esoterická antiteze IT autisty, o všem se dá filosofovat, nic není potřeba kvantifikovat a pocity jsou důležitější než výsledky. Oba ty přístupy jsou relativně ok, když si hrajou na svým pisečku, ale srovnatelnej průser, když z něj vyplujou do neznámejch vod.
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: jestli to dobře chápu, tak teďka frantíci afriku vyklízej a nechavaj to tam napospas wagner group a číňanum... ?


    GORG: GORG: dušek bejval dobrej, ale v poslední době mu to vlezlo do hlavy.. že by zabíjel, to bych neřek. museli bychom se zeptat těch mrtvých, třeba jsou spokojenější (myšleno bez nadsázky). ve filmech berem volbu smrti jako hrdinství..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: well, je to smutný, ale ano, přesně tak...jakmile začneš ze semináří o duši dělat semináře o zdraví bez dodatečnejch znalostí topicu, koleduješ si o průser.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Pravda.. Z nacismu ho asi ještě nikdo nobvinil. To je asi to jediný, co mu chybí :)
    Kažopdáně lidi se neléčili a zemřeli, a může za to on. Mohli se léčit standartními postuy a dnes žít, ale pan Dušek je zabil svými nebezpečnými "radami". Sračkama o duši a tak.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ne gorgu, zase kecáš. Nikdo neříká, že je Dušek nácek, všichni tvrděj, že je to akorát nebezpečnej ezopošuk, co má nulový vzdělání, ale sebevědomě radí lidem, jak se léčit, a to už dávno před koronou.
    GORG
    GORG --- ---
    Stejně je zajímavý, že skutečný neonacista je Jaroslav Dušek.. zdánlivě sympatický herec.. ale je to neonacista, resp. zahnědlý dezinformátor... no asi jo.

    Jaroslav Dušek zabíjel lidi osobně podle i řady nyxáků. Doporučill údajně se vysrat na standartní léčbu, a jim zemřeli rodiče nebo někdo příbuzný. V jejich světě za to nese vinu on.

    Timothy Leary Interview
    https://www.youtube.com/watch?v=TN2Dw94VIkE
    GORG
    GORG --- ---
    tohle je stejne klasika :)

    Když si Božství obléká lidskou podobu... - JAROSLAV DUŠEK
    https://www.youtube.com/watch?v=_Qw5BPpy0ks
    GORG
    GORG --- ---
    "...udělila cenu míru francouzskému prezidentovi Françoisi Hollandeovi za jeho rozhodnutí podniknout vojenskou intervenci.."

    Francouzský prezident dostane cenu míru. UNESCO ocenilo jeho solidaritu vůči africkým národům | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://zahranicni.hn.cz/c1-59370990-francie-prezident-hollande-cena-miru-unesco-mali-solidarita-africke-narody

    logika 101
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    MATT: To je příjemné překvapení.
    MATT
    MATT --- ---
    VOYAGER: vpoho, poslední dobou jsem alergickej jak spousta lidí naznačuje, ale nechtěj bejt konkrétní
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    MATT: pěkný, ale na nějakýho dlouholetýho čtenáře aeronetu tím dojem řekl bych neuděláš (2018)
    Vladimir Putin: Americký kongres již schválil v rozpočtu peníze na vývoj nových amerických raket středního doletu! Do 6 měsíců bude smlouva vypovězena, poté začne rozmisťování raket v Evropě! Americká armáda před 3 dny dopravila do Evropy největší zásobu leteckých pum a dělostřelecké munice od roku 1999 a operace v Jugoslávii! Je konec míru v Evropě, čeká nás nové kolo závodů ve zbrojení a z Evropy se stane válčiště! | AE News
    https://aeronet.cz/news/vladimir-putin-americky-kongres-jiz-schvalil-v-rozpoctu-penize-na-vyvoj-novych-americkych-raket-stredniho-doletu-do-6-mesicu-bude-smlouva-vypovezena-pote-zacne-rozmistovani-raket-v-evrope/
    a konspirativně ti to ještě spojí třeba s rekonstrukcí baranďáku?
    Rekonstrukce Barrandovského mostu potrvá do roku 2025. Materiál se bude vozit lodí - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/rekonstrukce-barrandovskeho-mostu-vyjde-na-600-milionu-a-potrva-do-roku-2025-42582/

    MATT: tak jestli by to spíš nechtělo jít přesvědčovat přímo, jak je nazvat, neostalinisty?
    https://www.svobodny-vysilac.cz/wp-content/uploads/2022/02/2022-02-17-Vladimira-Vitova_Marek-Adam_Irena-Aneri_Komentare-ANS-k-aktualnimu-deni_121-min.mp3
    27 minuta a dál

    já jsem naopak pro rusko do nato přijmout, potom ještě čínu a společně to pak natřít reptalianům!
    Mark Zuckerberg Says He Is Not a Lizard Person | Inverse
    https://www.youtube.com/watch?v=jiudBq7z8wk
    MATT
    MATT --- ---
    VOYAGER: Co to je zase za argument? Wiki upravujou všichni, ale od toho existují citace a zdrojování informací. Jestli ti nesedí nějakej údaj o vyznamenáních Žirinovskijho, tak buď pls konkrétní.


    Study reveals bot-on-bot editing wars raging on Wikipedia's pages | Wikipedia | The Guardian
    https://www.theguardian.com/technology/2017/feb/23/wikipedia-bot-editing-war-study
    MATT
    MATT --- ---
    ;))

    GORG
    GORG --- ---
    MATT: jo takhle.hmm
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: a kam jinam linkovat nez do konspiraci? dva mesice dopredu "putinuv oponent" rekne 22.2. zahajime valku a ona toho dne zacne peacekeeping mission? nebo je to tady pouze skanzen fanousku bushova nwo?

    jinak koukni na vyznamenani a od koho je dostava https://cs.wikipedia.org/wiki/Vladimir_%C5%BDirinovskij
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam