MATT: za mě ... někdo se zabil na lsd... mohl zaa to leary
někdo si poškodí zrak já nevím koukáním do slunce.. může za to Dušek..
ostatně jeho rady užívat melatonin byly žejo tvrdě cenzrované.. celé video s Calábkem smazané. melatonin, badyán
ale teda zpětne celkem zajímavý, že koukám v jisté tabulce metastudie byl melatonin daleko nad efektivitou rendesiviru.. jedineho schvaleneho leku na covid-19.
popravdě nevím na zakládě čeho tvrdíš, že to Duškovi vlezlo do hlavy? Jakože se vyjadřuje k tématům, ke kterým se třeba nesmí vyjadřovat má matka? :-) Nebo nějaký jiný neodborník? Že se pasuje do role někoho, kdo to lidem vysvětlí, jak to je, a oni to budou slepě následovat?
Imho, jestli někdo slepě následuje, co říká Dušek, a zemře, tak vlastně měl zemřít..Slovy Billyho Hickse "Přišli jsme o kokota".
Mě se dost dotklo, že byl Dušek cenzurovaný.. nevím, jestli se s tím jen tak srovnám.Netýkalo se to samo jen něj, ale že se takový lidi dostanou na seznam Ministerstva vnitra...komicky v pořadu, kde si mimo jiné dělali i srandu z Ministerstva vnitra v rámci nějaké pár desítek let staré kauzy z dob komunismu.... :-)
Pokud se ukáže, že melatonin není úplná píčovina například, pak by to bylo celkem komický, že právě za tohle byl vyhejtěněj na takovou míru, že až mazanej a hnán k soudu
Melatonin drugs inhibit SARS-CoV-2 entry into the brain and virus-induced damage of cerebral small vessels | bioRxivhttps://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.12.30.474561v1aby si jeden dal pozoro na jazyk :)