• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    VOJTHA: Naposled jsem si je objednal v roce 2016 uz nevim pri jake prilezitosti, od te doby je ve skrini pro strycka prihodu, ale rikal jsem si ze uz budou po expiraci tak preventivne obnovim zasobu....a ejhle uz to nejde
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    LOOKASH_II: kdy jsi se o to zajímal naposled? Mám pocit, že už v 2016 koupit nešly. (U nás, v německu prý jo)
    Německá vláda lidem doporučuje investovat do zásob potravin – FAEI.cz
    https://faei.cz/nemecka-vlada-lidem-doporucuje-investovat-do-zasob-potravin/
    jestli si to dobře pamatuji, tak jsem se o to zajímal v souvislosti s touto výzvou
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    A tohle je pro me taky novinka

    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    A trochu te stare dobre konspirace... 5:30+

    The Anglo-Saxon Mission: the Third World War and the Inheritance of the New World Part 2/6
    https://www.youtube.com/watch?v=ZNlxgKsVM58


    vsimnete si data zverejneni
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Dark triad - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_triad

    koho mi to jen pripomina.....
    GORG
    GORG --- ---
    Nelze tolerovat podporu válečných zločinů, říká Bradáčová. Policie zasáhne - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-nelze-tolerovat-podporu-valecnych-zlocinu-rika-bradacova-policie-zasahne-191089

    Pražská žalobkyně Lenka Bradáčová varuje před obhajováním válečné agrese.

    19:35
    Seznam Zprávy zjistily, že vyšetřovatelé dolaďují strategii zásahu proti dezinformační scéně, která ospravedlňuje a hájí počínání ruského politického režimu na Ukrajině.

    Článek

    Článek si můžete pustit také v audioverzi.

    Některé profily na sociálních sítích či příspěvky pod články o válce na Ukrajině se hemží dezinformacemi a nenávistnými komentáři. Tuzemští vyšetřovatelé cizelují podle zjištění Seznam Zpráv strategii, jak proti takovým autorům efektivně zakročit.

    „Já Ukrajince rád nemám, dělají tu bordel, jsou arogantní, jsou tu ilegálně, v obchodech na kasách už není slyšet češtinu jenom ukrajinštinu, nedivím se Putinovi, že na ně vlítnul,“ napsal například na Facebooku Jan L. v reakci na vyjádření dezinformátora a obviněného dlužníka Patrika Tušla.

    24. 2. 19:05
    Ten si před dvěma dny na svém profilu napsal, že podporuje Rusko, svou podporu režimu Vladimira Putina demonstroval i před ruskou ambasádou v Praze.

    Svoboda projevu ano, ale…
    Na veřejná prohlášení na sociálních sítích či na demonstracích podporujících válku a ruského agresora se množí u policie stížnosti. Policie a státní zástupci již uvedli, že takové činy budou analyzovat a vyhodnocovat. Pachatelům hrozí až tři roky vězení.

    Seznam Zprávy zjistily, že vyšetřovatelé budou klást důraz na individuální šetření prohřešků. Z hlediska trestního řádu jde o citlivou oblast.

    Vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová nechtěla sdělovat detaily, potvrdila však, že úřady současné dění na dezinformační scéně pozorně sledují a vyhodnocují. Podle ní není možné jakkoliv ospravedlňovat válečné zločiny. Těch se v současnosti Rusko dopouští, jak uvádějí mnozí čeští i světoví státníci.

    „Při plném respektu ke svobodě projevu jsou orgány činné v trestním řízení povinny v celém kontextu hodnotit rovněž verbální projevy, jež by naplňovaly znaky trestného jednání, jímž pachatel schvaluje či ospravedlňuje zločiny proti lidskosti, válečné zločiny a zločiny proti míru. Mezi tyto činy patří mimo jiné genocidium, útok proti lidskosti, agrese, válečné krutosti či perzekuce obyvatelstva, tak jak je vymezuje trestní zákoník a mezinárodní smlouvy, jimiž je Česká republika vázána,“ řekla Seznam Zprávám vrchní žalobkyně Bradáčová.


    Stříž k podpoře invaze: Dejme si hranice, drakonické tresty nechceme
    26. 2. 13:15
    Už v sobotu podobná slova uvedl i nejvyšší státní zástupce Igor Stříž, který rovněž varoval před schvalováním ruské agrese na Ukrajině.

    „Pokud by někdo veřejně (včetně demonstrací, prostoru internetu nebo sociálních sítí) vyjadřoval souhlas s útoky Ruské federace na Ukrajinu (akceptoval je či podporoval) nebo v této souvislosti vyjadřoval podporu nebo vychvaloval čelné představitele Ruské federace, mohl by za jistých podmínek čelit i trestněprávní odpovědnosti za trestný čin schvalování trestného činu podle § 365 trestního zákoníku, případně za trestný čin popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia podle § 405 trestního zákoníku,“ uvedl nejvyšší žalobce Stříž.

    Policie už v neděli uvedla, že eviduje desítky podnětů na komentáře v internetových diskusích, které schvalují ruskou invazi na Ukrajinu a aktivity ruské armády. Ujistila, že internetové prostředí pečlivě monitoruje. „Omlouváme se, že nereagujeme na každé označení v příspěvcích. Není to vždy žádoucí a taktické,“ doplnila policie ve svém vyjádření na Twitteru.

    Podle serveru Neovlivní.cz policie například v této souvislosti prověřuje bývalého poslance KSČM Zdeňka Ondráčka.
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Já nepsal, že si nic dohledávat nebudu, ale že napsat někomu jméno a předpokládat, že si začnu týdny pročítat všechnu jeho tvorbu, je trochu arogantní přístup. Pokud máš něco na srdci, linkuj , cituj konkrétně to podstatné.
    Já si teda pak prolítl jeho wiki složku .. asi chápu znepokojení.

    Jinak ten citát je krok dobrým směrem.. sic tedy nevím, co si tím chtěl říct. (Ale prosím zkus mírnit tu aroganci.. ne tu něco nakonec podhodit jako perlu sviním. to je samozřejmost pro každého, kdo tu něco postuje. zatím si to ty ani OMNIHASH nepochopil)

    Glory to Ukraine? War Crimes of Ukranian Army in 2014 - The Footage that Illuminati Doesn't Want the World to See
    https://odysee.com/Ukraine-Crisis--Donbass.-Chronicle-of-Genocide.-Banned-on-TV-_-%D0%94%D0%BE%D0%BD%D0%B1%D0%B0%D1%81%D1%81.-%D0%A5%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B4%D0%B0.--ENG-SUB-:8cc32c8c60a62a6304cd0221c2bdebbaddd22eb4
    MATT
    MATT --- ---
    VOJTHA: ad Dugin: ja nic nečekám, ale tady GORG si stěžoval že o něm nikdy neslyšel, ale že si nic dohledávat nebude, tak mu jako malýmu nesu malou ochutnávku.

    S tim 68, těžko říct, třeba bych se nenarodil, ale já bych by pro. Aspoň bysme nebyli tak zkurvenej národ, co si po válce komanče navolil a pak ještě tleskal Brežněvovi.
    VOJTHA
    VOJTHA --- ---
    MATT: Ty myslíš, že by bylo bývalo lepší, kdyby sem v 68 Bundeswehr vpadl a zjednal pořádek? No kdyby to znamelo západoněmecké platy od 70tého, tak generace mých rodičů, (kdyby to přežila), by byla asi pro.
    Nebo jakože bychom měli 90tky už v 70tém a bez rusáků? Jako Rakousko? Ale jak?
    MATT: ale na tohle co čekáš, že ti kdo řekne?
    Hlasuju proti - PSH ft. Indy& Wich
    https://www.youtube.com/watch?v=LTcPd3gTYaE

    omlouvám se správci, tyhle coby kdyby nepatří do konspirací
    MATT
    MATT --- ---
    kdyztak doporucuju si tam jit s komradama pokecat, pokusit se jim sdelit zkusenost s 1968 nebo se jen pokusit si udelat nakej ucelenej obrazek o situaci.

    Telegram: Contact @asbmil
    https://t.me/asbmil
    MATT
    MATT --- ---
    když konspirace tak ;))

    MATT
    MATT --- ---
    OMNIHASH: stravil jsem vikend na telegramovy skupine ASB military, ta retorika je uplne jinde, putin proste osvobozuje a cisti od nacistu.
    MATT
    MATT --- ---
    nakej ten Dugin teda..

    GORG
    GORG --- ---
    retro, 2017

    Když upadne na zem knížka, děti v Donbasu ztuhnou leknutím - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-valka-deti-herny.A170723_161228_zahranicni_aha

    Děti žijící podél frontové linie na východě Ukrajiny si za tři roky na dělostřelbu a výbuchy už zvykly. Šrámy na jejich duši pomáhá hojit i organizace Člověk v tísni. I díky pomoci z Česka vzniklo v Donbasu už dvanáct dětských heren, kde děti najdou trampolínu, stavebnice či maňásky, a na chvíli tak zapomenou na válku.
    GORG
    GORG --- ---
    Ivo Leinveber - O co jde na Ukrajině
    https://www.youtube.com/watch?v=yYSLxvJTAZM
    GORG
    GORG --- ---
    Abych ještě uvedl věc do kontextu

    Ženám hrozí za poplašnou zprávu osm let vězení - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zenam-hrozi-za-poplasnou-zpravu-osm-let-vezeni-40336278

    Takřka po půlroce od pořízení a následném šíření audionahrávky, v níž žena v druhé polovině března sdělovala nepravdivou zprávu, že bude kvůli pandemii koronaviru zákaz vycházení v celém Česku a v ulicích bude hlídkovat armáda, padla dvě obvinění.

    Mně teda řeči o tom, že Putin teď volá po bombardování celé Evropy znepokojily. Koukl jsem na zprávy a nikde nic takového není. Pokud ale půjdeme do války s Ruskem, tak to samozřejmě implikuje ledacos, ale to je snad jasné každému.
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Která věta konkrétně?

    When Russian President Vladimir Putin spoke in Moscow Thursday, warning that any attempt by other countries to intervene with his military campaign in Ukraine would lead to 'such consequences that you have never encountered in your history,' many took it to mean he was threatening to launch nuclear weapons.

    Napsal si
    - ČR je ve válečném stavu s Ruskem
    - Putin volal po vybombardování Evropy

    Nic z toho si zatím nedoložil a jsou to za mě poplašné zprávy, které teď rozhodně nepotřebujeme.

    Jestli ti tohle přijde seriozní, není to dost seriozní ani na tenhle diskuzní klub
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG:
    Putin implies nuclear attack if West interferes in Ukraine. Why it's not just an empty threat | CBC News
    https://www.cbc.ca/news/world/putin-ukraine-nato-nuclear-weapons-1.6362890
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Pět dní ve válce, Putin volá po vybombení Evropy, a vy tu halucinujete o globalistickým spiknutí

    Jedna faktická - kde volá po bombardování Evropy?

    Jinak už jsem psal, že tady by uvedení zdroje tvrzení měl být základ, protože o to tu jde. Takže hoď link, kde volá po bombení Evropy, jak říkáš?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ARRAKIS: hele, co byste v tomhle auditku ještě optřebovali, aby ste pochopili, že tyhle teorie jsou totální bludy? Pět dní ve válce, Putin volá po vybombení Evropy, a vy tu halucinujete o globalistickým spiknutí... ani tomu Voloďovi žádnej kredit nepřiznáte, a to se snaží už osmým rokem potlačit banderovský spiknutí na Ukrajině, a všechny zásluhy zas připíšete vrahům z Valštrýtu a Rotšíldům. Tady fakt chybí jenom citát z protokolu sionskejch mudrců, obdivuju vaší rezistenci proti realitě, to chce nějakej trénink tohle.
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Opinion: Order out of chaos - How the Ukraine conflict is designed to benefit globalists - The Rio Times
    https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/opinion-order-out-of-chaos-how-the-ukraine-conflict-is-designed-to-benefit-globalists/

    ...

    Over 90 tons of military equipment has been sent to the country in 2022 alone. Russia could stop sending covert special operations units into the Donbas and be more willing to come to the table to discuss diplomatic solutions. The reason these things do not happen is that they are not allowed to happen by the power brokers behind the curtain.

    ...

    There are some in the alternative media and the liberty movement who falsely believe that Russia is anti-globalist – Nothing could be further from the truth.

    ...

    Putin and the Kremlin have also kept a steady dialogue with the World Economic Forum, the project of the now notorious globalist Klaus Schwab. In fact, only last year did Russia announce it was joining the WEF’s “Fourth Industrial Revolution Network” which focuses on economic socialization, Artificial Intelligence, the “internet of things” and a host of other globalist interests which will all lead to worldwide technocracy and tyranny.

    ...

    It’s important to understand that most conflicts between the East and the West are engineered conflicts and the leaders of BOTH SIDES are not really at odds with each other. Rather, these wars are Kabuki Theater; they are wars of convenience to achieve covert ends while mesmerizing the masses with moments of terror and calamity.

    For anyone who has doubts about this, I highly recommend they read the thoroughly researched and evidenced works of professional historian and economist Antony Sutton, who quite accidentally stumbled onto the facts surrounding the globalist conspiracy and went on to expose their habit of playing both sides of nearly every war over the past century from the Bolshevik Revolution to WWII and onward.

    The strategy of order out of chaos is nothing new, it’s something the globalists have been doing for a very long time. The number of open revelations post-Covid about the ‘Great Reset’ that globalists have publicly admitted to is so staggering that their plans can no longer be denied. Any skeptics at this point should be suspected of having a single-digit IQ.

    ...

    With the already tiny death rate of covid now dropping even further with the Omicron variant and half the states of the U.S. in full defiance of the vax mandates it is only a matter of time before the rest of the world asks why they are still under medical authoritarianism?

    War in Ukraine and the mere threat of that war expanding beyond the region could accomplish a number of things covid has not. It provides an ongoing cover for the stagflationary collapse which is now in full swing in the US, the supply chain problems that continue globally as well as the destabilization of the European economy.

    In particular, the EU is strongly reliant on Russian natural gas in order to heat homes and maintain its economy. Russia has strangled natural gas supplies to Europe in the past and they will do it again. Russian oil exports also fill demand gaps globally, and these exports will be strangled by sanctions or by the Kremlin deliberately cutting supplies to certain nations.

    War is always a distraction from economic sabotage. Even though the seeds of financial crashes are often planted and watered well in advance by central banks, the banks never get the blame because international conflicts conveniently take center stage.

    ...

    The consequences of a shooting event in Ukraine will be far-reaching well beyond a distraction for the American public; my intent here is not to suggest only Americans will be affected.

    My point is that there are certain places in the world that are naturally resistant to the globalist scheme, and freedom-minded Americans are a primary obstacle. If there is a large-scale rebellion against the Great Reset, it’s going to start here.

    The globalists know this as well, which is why the US will undoubtedly be centrally involved in the Ukraine quagmire.

    While the event would be disastrous for Ukrainians and probably many Russians, there are deeper and more dangerous underlying threats intended for the US and war in Ukraine acts as an effective scapegoat for many of them.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam