• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: Vycházim z toho, že je tu velká disproporce ve znalostech a možnostech velkejch entit (států a firem) oproti jednotlivcum (občanum). Souběžně si myslim, že bez fungující společnosti by se jedinec neměl tak dobře. V tomhle postavení by stát mohl a měl být na straně občana a občani na straně státu.
    tvl, a je ze mě nácek :D :D
    Ale je tu třetí bod, že je entita, která konkrétně říká, že jsme její nepřítel a systematicky se nás snaží rozložit ze vnitř. Kdyby sem posílala otrávenej chleba, tak předpokládám nikomu nebude vadit, že ho hygienici na hranicích zachytávaj. A pokud jsou takhle systematicky otravovány informace? Pokud byse jednalo o soutěž ideí, tak jsem pro, ale pokud se opravdu jedná o lži s jediným cílem zmást naše lidi?
    A já opravdu nechci nikomu nic diktovat a sám mam problém zaujmout stanovisko k aktuálně nastalý cenzůře, ale souběžně si uvědomuju, že jako politik na státní úrovni nemůžeš vždycky vyhovět všem a často máš na výběr jen ze špatnejch možností.

    Lidská psyché je komplikovaná, gaussovka inteligence v populaci nekompromisní a masa lidí se chová jinak než součet jednotlivců.
    GORG
    GORG --- ---
    MATT: Já se do nikoho srát nechci. Vycházíš z perspektivy "potřebuješ občany chránit" jako axiom. Ty chceš někoho "chránit" :-)

    Já si vzpomínám někdy ve svých 20 týs , jak jsem si napůl žertovně myslel, že by maturita měla být tím, že si v 18 lidi dají LSD. A že by věznice měly být, jako mají teď v Norsku. Pak po letech vidím, že tam sedí Brejvik, co se soudil za mučení za to, že mu vězení nekoupili Playstation 5 nýbrž Playstation 4, a zakázali hrát GTA.

    Postupem let jsem měl čím dál menší chuť diktovat jiným lidem, co mají dělat. A nechtěl bych být politikem, který něco zavádí pro celou zemi.
    Takže se ani vzdáleně neumím vctítit do toho, co řešíš.. a nejen ty, ale obecně řekněme tzv. progresivisti, kteří se obzvlášť rádi pletou jiným lidem do života.

    Já třeba nevím, proč bychom měli cenzurovat ruskou propagandu? Docela zajímavé ne, že jsou věci, co jako nemůžeš vidět? Tím pádem pak nevidím šanci na žádný dialog, pokud ani nemůžeme vidět, co říká ta druhá strana. I pokud je to propaganda.

    Znepokojuje mě snaha kádrovat a kontrolovat ruské občany. Říká Petr Drulák
    https://www.youtube.com/watch?v=2J-Epf5wUts


    tohodle typka uz si asi taky do televize znovu nepozvou :) nedostatecny fanatismus. neni to zadny putinovec ale proste on veci prilis relativizuje. a malo nenavisti projevuje. takove hodnoty se nenosi
    MATT
    MATT --- ---
    GORG: GORG: tohle je hrozně těžký. máme např. zákony proti pomluvě, když říkáš neco co není pravda a uškodíš tim, tak za to můžeš zodpovídat. na úrovni státu asi nic takovýho nemáme. ale přesto potřebuješ svoje občany a společnost nějak chránit. a protistrana tahá za delší konec provazu. jak to řešit? vzdělávání je na hrozně dlouho a ani to není stopro recept. jak bys to z dlouhodobý perspektivy řešil?
    GORG
    GORG --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    Facebook povolí výzvy k zabití Putina a Lukašenka - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/facebook-povoli-vyzvy-k-zabiti-putina-a-lukasenka-40389986

    Výzvy k násilí budou na sociálních sítích jako Facebook a Instagram dočasně povoleny. Pokud žádáte smrt ruského prezidenta Vladimira Putina nebo jeho běloruského spojence Alexandra Lukašenka, zřejmě to projde. Podle agentury Reuters to vyplývá z interních e-mailů.

    „Kvůli ruské invazi na Ukrajinu jsme dočasně povolili formy politického vyjádření, které by normálně porušovaly naše pravidla,“ uvedla společnost Meta, pod kterou Facebook a Instagram spadají.

    Týká se to zvolání jako „smrt ruským útočníkům“. Výzvy k násilí proti Rusům ale nejsou povoleny plošně. Musí se jednoznačně týkat invaze na Ukrajinu a nesmí jít o výzvy k zabíjení válečných zajatců.
    RIVA
    RIVA --- ---
    The Great Reset And Your Car (You'll Own Nothing. . .)
    https://www.youtube.com/watch?v=9AHzzZCO-BI


    V teto epizode Matthew analyzuje celosvetovy spolecensky dopad noveho "Infrastructure Bill(u)" (zakona) ve Spojenych Statech. Zameruje se na detaily o "backdoors" a "kill switches," ktere timto americka vlada oficialne vyzaduje u vsech novych modelu aut. Napriklad takova Tesla uz "kill switche" ve svych autech vesele instaluje nejakou dobu a ted se mluvi o doslovnem vypnuti vsech jejich (s durazem na slovo JEJICH) aut na uzemi ruske federace. Velmi se k tomuto hodi parafraze Mattheova oblibeneho "Not your keys, not your coin" (tj. pokud svoje krypto prechovavas na exchange nebo u custodian(a), tak ho vlastne doopravdy nevlastnis. Takze "Not your keys, not your car." Great Reset v praxi. Ty sice zaplatis ruku a nohu za to ze si muzes vozit prdel v nalestene Tesle, ale pokud nekde udelas krok spatnym smerem, tak jsi dojezdil(a).
    LACIF
    LACIF --- ---
    RIVA: Jako jasne…
    Asi když chceš něco propagovat (stát vlajkou / očko kampani), tak asi nevyberes tmavě hnědou nebo khaki…
    Modrá a žlutá jsou fajn kombo, to ví i malej prcek, co si kreslí na základce.. vedej to třeba i Švédové se svoji vlajkou..
    Behavioráni.. to už hraničí s arteterapii… nejsem psycholog.. ale asi má nejakej důvod, ze informační cedule bejvaj modrý..
    Jinak google mi teda na picture dotazy “vaccinatuon great Britain” atd vyhazuje spis modro-bílé obrázky (typicky nemocničně doktorský), žlutá žádná..
    Jo a do toho videa mi skočila reklama…. Na modrozlutej Lidl!
    RIVA
    RIVA --- ---
    AIM_FREEMAN: Nene kámo, to je 100% "nudging" Velka Británie je velmocí aplikované behaviorální psychologie. Ty barevne kombinace rozhodně nejsou náhoda.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    RIVA: fascinující a určitě by to bylo funkční. jen když dám do googlu --images vaccination, tak ty barevný kombinace jsou tam daleko bohatší. takže spíš sbírka "kdo hledá najde" imho
    RIVA
    RIVA --- ---
    Modrá (a žlutá) je dobrá...?

    MASS FORMATION COLOUR PROGRAMMING 🟦🟨 / Hugo Talks #blue #yellow
    https://youtu.be/LsS3P8144VE
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    //starsi :)

    Bill Gates warns of smallpox terror attacks and urges leaders to use ‘germ games’ to prepare
    https://news.yahoo.com/bill-gates-warns-smallpox-terror-000100099.html
    ARRAKIS
    ARRAKIS --- ---
    Rusko mluví o biologických zbraních. Kryje vlastní plány, varují USA - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-rusko-vytahlo-chemickou-kartu-kryje-vlastni-plany-varuji-usa-192889

    konspiracni teorie jsou ted sexy na obou stranach fronty.
    MATT
    MATT --- ---
    ADM: Biolabka může být cokoli mezi zmíněnými extrémy. Pani říká, že nechtěj aby padly do rukou rusum, nic víc. Vybavení je hodně, hodně drahý.
    ADM
    ADM --- ---
    MATT: tak si to precti nebo poslechni co rika, ta pani ma zjevne strach, ze ty laboratore na ten tvuj rozbor krve padnou do rukou rusum, a mluvi o biological attack. asi je uplne blba
    MATT
    MATT --- ---
    ADM: :))) viděl bych rozdíl mezi obyč. biolabkou (rozbor krve?) a labkou co mutuje netopíry aby zabíjeli jen slovany
    ADM
    ADM --- ---
    ale mozna je to taky jen konspirace, ve skutecnosti se boji, ze by do rukou rusu mohla padnout nova zazracna vakcina proti covidu, rakovine, nebo podobna bohuliba biotechnologie
    ADM
    ADM --- ---
    MATT: tak si prejme, at taky nepadnou do rukou rusum. a jinak jsem tedy zil v domeni, ze ty biological laboratories na ukrajine jsou prece fact-checkery a jinymi experty davno vyvraceny jako putinovymi trolly sirena kremelska konspirace, ale zjevne tomu tak neni:

    Victoria Nuland: Ukraine Has "Biological Research Facilities," Worried Russia May Seize Them
    https://greenwald.substack.com/p/victoria-nuland-ukraine-has-biological

    When asked whether Ukraine possesses “chemical or biological weapons,” Nuland did not deny this: at all. She instead — with palpable pen-twirling discomfort and in halting speech, a glaring contrast to her normally cocky style of speaking in obfuscatory State Department officialese — acknowledged: “uh, Ukraine has, uh, biological research facilities.” Any hope to depict such "facilities” as benign or banal was immediately destroyed by the warning she quickly added: “we are now in fact quite concerned that Russian troops, Russian forces, may be seeking to, uh, gain control of [those labs], so we are working with the Ukrainiahhhns [sic] on how they can prevent any of those research materials from falling into the hands of Russian forces should they approach” — [interruption by Sen. Rubio]

    Nuland's bizarre admission that “Ukraine has biological research facilities” that are dangerous enough to warrant concern that they could fall into Russian hands ironically constituted more decisive evidence of the existence of such programs in Ukraine than what was offered in 2002 and 2003 to corroborate U.S. allegations about Saddam's chemical and biological programs in Iraq. An actual against-interest confession from a top U.S. official under oath is clearly more significant than Colin Powell's holding up some test tube with an unknown substance inside while he pointed to grainy satellite images that nobody could decipher.
    MATT
    MATT --- ---
    ADM: Budeš se možná divit, ale bydlim pár desítek metrů od "biological research facility" a přitom v širším centru Prahy.

    VOYAGER: nebál bych se..
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    MATT: dobre otazky, jako spotrebitel proti tomu nic nemam, kazdy by si mel platit za svou spotrebu. Jako paranoika, me to trosku desi protoze to vyvolava spoustu dalsich zajimavych otazek na ktere neni jednoducha odpoved. No a jako kapitalistovi me nezbyva nic jineho nez byt early investor do CO2 vykupitelskeho ETF ;)
    ADM
    ADM --- ---
    https://twitter.com/ggreenwald/status/1501313109520175104
    Ukraine has "biological research facilities," says Undersecretary of State Victoria Nuland, when asked by Sen Rubio if Ukraine has biological or chemical weapons, and says she's worried Russia may get them. But she says she's 100% sure if there's a biological attack, it's Russia.
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    LOOKASH_II: nejde koupit už tak 3/4 roku. Ani objednat. Distrubutoři vůbec nedodávají.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam