MATT: Já se do nikoho srát nechci. Vycházíš z perspektivy "potřebuješ občany chránit" jako axiom. Ty chceš někoho "chránit" :-)
Já si vzpomínám někdy ve svých 20 týs , jak jsem si napůl žertovně myslel, že by maturita měla být tím, že si v 18 lidi dají LSD. A že by věznice měly být, jako mají teď v Norsku. Pak po letech vidím, že tam sedí Brejvik, co se soudil za mučení za to, že mu vězení nekoupili Playstation 5 nýbrž Playstation 4, a zakázali hrát GTA.
Postupem let jsem měl čím dál menší chuť diktovat jiným lidem, co mají dělat. A nechtěl bych být politikem, který něco zavádí pro celou zemi.
Takže se ani vzdáleně neumím vctítit do toho, co řešíš.. a nejen ty, ale obecně řekněme tzv. progresivisti, kteří se obzvlášť rádi pletou jiným lidem do života.
Já třeba nevím, proč bychom měli cenzurovat ruskou propagandu? Docela zajímavé ne, že jsou věci, co jako nemůžeš vidět? Tím pádem pak nevidím šanci na žádný dialog, pokud ani nemůžeme vidět, co říká ta druhá strana. I pokud je to propaganda.
Znepokojuje mě snaha kádrovat a kontrolovat ruské občany. Říká Petr Drulákhttps://www.youtube.com/watch?v=2J-Epf5wUtstohodle typka uz si asi taky do televize znovu nepozvou :) nedostatecny fanatismus. neni to zadny putinovec ale proste on veci prilis relativizuje. a malo nenavisti projevuje. takove hodnoty se nenosi