• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Nuclear explosion in Urtabulak, Uzbekistan, 1966. English sub-titles (click CC button).
    https://youtu.be/NQpiw72G3zE
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    RAGAMUFF: promiň, ale zjevně máš o radiaci velmi povrchní, či spíš žádné informace. Jen tě v dobré víře navedu: tuším že to bylo v SSSR, kde se testovaly podzemní nukleární výbuchy a světě div se, na povrchu žádná radiace naměřená nabyla. Pokud si vzpomenu, vložím sem dobový krátký dokument.

    Správně píše, že termit hoří. A hoří relativně pomalu. Z toho co jsem viděl reálné experimenty tak nejsem přesvědčen o tom, že by právě takováto reakce dokázala způsobit to, co můžeme na cca dvou desítkách videozáznamů vidět, tedy zcela simultánní rozlétnutí budovy do všech stran (= okamžitě porušení všech spojů ocelového jádra), rozdrcení veškerého betonu a skla na mikroskopický prach, nepodpálení papíru, doslova vypaření veškerého vybavení z kanceláří. Plechový kabinet se v troskách našel údajně jen jeden. Ze 400 m vysoké kancelářské budovy. Ze dvou takových. Jak málo zbylo z lidských těl netřeba zde doufám připomínat. Pokud tvrdíš, že toto má na svědomí pouhá gravitace, termit a "konvenční nálože", pak tě poprosím o podrobný fyzikální, či spíš chemický popis takového procesu.

    Snaha o diskreditaci může být naopak teorie o destrukci za pomocí termitu z dílny S. Jonese. Doporučuji si dohledat, čím vším se tenhle vyhozený VŠ profesor v minulosti zabýval. Jsem přesvědčený, právě vzhledem k jeho minulosti, že on sám moc dobře ví, že demolice (jen) za pomocí (nano) termitu nemá takovéto následky, jaké jsme mohli pozorovat na Ground zero.

    Btw., jen taková zajímavost. Do 11. září 2001 označoval pojem Ground zero zcela výhradně označení pro místo detonace jaderné bomby. Lze dohledat v tištěných naučných slovnících. Internetové encyklopedie byly následně upraveny.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    PLAYER: Ještě jsem neviděl nic o tom, že by tam byly zvýšený hladiny radiace, ta se strašně snadno měří a po výbuchu i malý taktický nálože by její hodnota vyletěla, a to by zaregistrovali i nezávislí pozorovatelé.

    Obrovské množství energie dokáže vyvolat velké množství konvenčních výbušnin a řezacích náloží, jak jsi přišel na to že termit to nesplňuje? Termit hoří při 2200°C a reaguje celkem prudce.

    K složení těch budov nebyly potřeba nukkleární nálože, vše mohou vysvětlit konvenční nálože + řezací.

    Naopak, tahle teorie (termín teorie používám pro všechno co nebylo na 100% potvrzeno, ne pejorativně) je podle mě snaha z vyšších míst o zamotání hlav a zdiskreditování teorie o řízené demolici.
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    RAGAMUFF: na zaklade ceho zavrhujes nuklearni demolici, ktera je spise velmi pravdpeodobnou hypotezou, nezli pouhou teorii? Je mnoho primych dukazu, ktere celkem jasne naznacuji pouziti neceho, co je schopno vygenerovat obrovske mnozstvi energie behem extremne kratke doby, coz zmineny termit ci nanotermit jaksi nesplnuje.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    VOYAGER: No jasně, vysoká teplota tam byla protože tam byla hromada roztavený oceli, a nejspíš ještě nevyreagovanej termit, protože sami hasiči říkali že oheň nemůže hořet takhle vysokou teplotou a tak dlouho bez přístupu kyslíku pod sutinama. Termit má vlastní okysličovadlo už v sobě, takže hoří i pod vodou. To proto, že tam bylol tak hodně řezacích náloží, museli odřezat svislé podpěry, a těch tam je tuším 48 ve vnitřním jádru a celý obvod je taky z oceli a přebírá a rozkládá část zatížení.

    Ten termit se našel, to jsem posílal tady:
    https://www.researchgate.net/profile/Frank-Legge/publication/228660396_Active_Thermitic_Material_Discovered_in_Dust_from_the_911_World_Trade_Center_Catastrophe/links/02bfe50ff78af44203000000/Active-Thermitic-Material-Discovered-in-Dust-from-the-9-11-World-Trade-Center-Catastrophe.pdf

    Jak říkám, tyhle nukleární teorie jsou disinfo.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    VOYAGER: Než to spadlo tak tam výbuchů bylo dost, to jest pravda. Ale tyto výbuchy byly kvůli oslabení konstrukce, standartní postup při demolicích. Budovy byly nad stanicí metra.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    VOYAGER: Nuclear, high energy weapons a no plane teorie jsou jen disinfo. Ale pořád možná lepší než oficiální teorie.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    VOYAGER:

    jinymi slovy, ty budovy vyhodila do vzduchu nova atomovka, ktera je specialni tim, ze po ni neni zjistitelna zadna radiace :-)
    JOHNYTHEDEVIL
    JOHNYTHEDEVIL --- ---
    OMNIHASH: belingcat je financován vládou usa. Zadání je jasné
    PLAYER
    PLAYER --- ---
    Zdravim, filtr nic nenasel, tak si dovolim doporucit knihu od nemeckeho fyzika Heinze Pommera. Velmi pekne (presvedcive) odborne zpracovana hypoteza, jakym zpusobem byl wtc komplex znicen, vcetne navrhu samotneho pouziteho "zarizeni". V anglictine.

    The Ground Zero Model: Pommer, Mr. Heinz, Roby, Dr. François, Madlener, Dr. David, Pieper, Mr. Andreas, Prager, Mr. Jeff: 9798653798269: Books - Amazon
    https://www.amazon.com/Ground-Zero-Model-Heinz-Pommer/dp/B08B384LQS
    GORG
    GORG --- ---
    Internet pioneer Josh Harris thinks he’s being watched by FBI over 'suspected 9/11 links' | Metro News
    https://metro.co.uk/2016/11/27/internet-pioneer-thinks-hes-being-watched-by-fbi-over-suspected-911-links-6285695/

    An internet pioneer who was worth nearly $100 million (£80m) at one point now rents a $650 a week apartment and thinks the FBI is watching him.

    Josh Harris made a fortune in the 1990s with his web cam firm Pseudo Programs and internet company Jupiter Communications.

    But that now seems a long time ago, with the 56-year-old convinced he has been under surveillance since the World Trade Center attacks in New York on September 11, 2001.

    He claims an art installation he was involved in at the North Tower landed him in hot water.

    This photo apparently showed the artists looking at out a World Trade Center window (Picture: Gelatin)
    It apparently involved artists removing a window on the 91st floor and then standing naked at the opening on a makeshift balcony.

    The ‘The B-Thing’ project, which was reportedly dreamt up by the Gelatin artist group, apparently took place in March 2000, and a show about was set to debut on September 11, 2001.

    This didn’t happen due to the attacks and Harris thinks the FBI has been on to him since because authorities apparently thought ‘B Thing’ could stand for Bin Laden and some of the artists involved were ‘Arab’.

    Conspiracy theorist
    These were apparently the plans for the World Trade Center stunt, which were published in a book called ‘The B Thing’ (Picture: Gelatin)
    He told The Financial Times authorities may have thought the artists had prior knowledge of the terrorist attacks.

    Harris even believes the FBI followed him across the world as he travelled.

    The web cam pioneer was the subject of a successful documentary in 2009 called ‘We Live in Public’, and then went on to play poker professionally and even tried boxing at one point in Las Vegas, where he still lives.

    But his claims have been called into question with a rep for Gelatin denying the artist group was involved in the World Trade Center art project, according to the New York Times.

    His Pseudo Programs went bankrupt in 2000.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Takhle vypadají nepovedené demolice a kolapsy budov.
    Ty objekty zpomalí a zastaví, protože jsou navrženy tak, aby odolávaly gravitaci, a protože mají něco, čemu říkáme pevnost.
    Wtc navíc byly navrženy s bezp. koef. 3 a v dolní části budovy 5, což znamená že zvládne zatížení minimálně trojnásobné, než je potřeba.
    Tohle jsou ještě k tomu železobetonové budovy, wtc byly ocelové, mnohem silnější, hlavně proto, že byly na pobřeží, kde foukají silné větry.
    K tomu aby sutiny a horní zdravá, nenarušená část budovy nenarazila na spodní zdravou a nenarušenou část budovy, bylo potřeba odstranit svislé podpěry ve přesně načasovaný sekvenci.
    Už vůbec fakt, že k nějakému kolapsu došlo nedává smysl, po nárazu letadel obě budovy zůstaly stát, i potom co kancelářské požáry dohasly (hasiči ve vysílačkách hlásí že to uhasí jednou hadicí a v místě nárazu vidíme přeživší), přesně jak byly navrženy, na náraz 707.
    Což byl spíš vedlejší produt toho že musely ustát ten vítr, s jejich "vysoce aerodynamickým" tvarem.

    I netrénovanému oku, někomu, kdo není architekt, inženýr nebo expert na demolice, by mělo být přinejmenším divné, proč ty budovy padají, tak jak padají. Jsou spíš rozmetávány, než že kolabovaly.

    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: ale prosím, jak k tomu došli máš v tom textu popsaný. Nějak moc složitý to nebylo, naprostá většina dnešních fotek obsahuje geolokační údaje, a porovnat je z fotkami z Google maps zas takovej boj není.
    Musím říct, že tahle konspirační dichotomie, kdy na jednu stranu naprosto nepochybujete o insider akci do který by museli bejt zapojený stovky až tisíce lidí po celým USA o který dodneška není jedinej přímej důkaz, a na druhou stranu odmítáte asi nejlíp dekostruovanou akci, kterou jsem kdy potkal, s uplynutím každýho aktéra během tří dnů kolem, kdy se to dělo, mě naprosto fascinuje. Přitom zrovna ten Beloingat dává na každý svoje tvrzení zdroje a důkazy, co se daj ověřit na dva kliky.

    Hunting the Hunters: How We Identified Navalny's FSB Stalkers - bellingcat
    https://www.bellingcat.com/resources/2020/12/14/navalny-fsb-methodology/


    Origin of the Separatists' Buk: A Bellingcat Investigation - bellingcat
    https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2014/11/08/origin-of-the-separatists-buk-a-bellingcat-investigation/
    GORG
    GORG --- ---
    BUMBAR:
    KAJJAK:
    OMNIHASH: Panove, rada z vas stale nechape, ze tenhle klub neni urceny k nejakym polemikam mezi sebou.
    Stejne jako v klubu s obrazkovymi vtipy chceme videt obrazkove vtipy, tady sbirame zdroje informaci primarne.. zpetne si je potom muzeme i dohledat... hur se to dohleda, kdyz tu bude spoustu chatu o tom, ze nekomu stoji za to napsat prispevek, ze on si mysli, ze ad hominem je vlastne mozna v poradku.. to uz je ciste pohrdani tady majitele diskuze se zdrzet nejakych debat

    Jeste tu pak psat, ze haha je to vlastne cenzura pokrytecka. Ne to je o tom, ze tady na to neni prostor.
    Me tyhle debaty vubec jinak nevadi, ale vzhledem k tomu, ze v ostatnim klubech na nychu o tom debatovat proste nelze.. do vetsiny politicky klubu mam uz permaban nekolik let. Takze na nychu diskuze o new world order mozna neni. Pro me je nych sam o sobe nametem na clanek, co hodim na blog, co je to tu za lidi ta elita.
    :)
    , stejně, jak se provalili ty rusové s BUKem nebo Pat a Mat u Skipalu. To není o ničem jiným než o tom, ze dneska existuje miriáda relativně dostupnejch informací a tooly, který s nima uměj pracovat. Podívej se na tu lokalizaci BUKu, to jsou všechno veřejně dostupný fotky ze sociálních sítí.


    takze prosim reference. kde jsou ty dostupny fotky, o kterych mluvis?

    ja onehda pred temi par lety nejake na belligcatu koukal a neprislo mi to zrovna presvedcive. media ukazovala videa z youtubu.. nekde jede BUK.. jak ja z toho poznam kudy jede?

    Bellingcat je neco jako A. Jones Prison planet.. proste open source intelligence.. nejaky Brit co rozjel investigativni blog. Paradone v tomhle pripade masmediim staci jen jeden zdroj.. Bellingcat.

    Takze prosim kdyz uz resis ty BUKy a ze je neco nekde dostupny, tak prave linkuj... protoze to je naopak to jediny, co sem prevazne davat :-) Ne si tady povidat o tom, jestli s technologickym pokrokem jsou konspirace jeste mozne, protoze se o vsem vi. Nekdy kdyz mame tyhle zdroje informaci tak nutne nic jiste nevime.. a treba az zpetne casem se to nejak vytribi, jak to vlastne spada do nejake syntezy, ci jestli je to vubec pravda ten informacni fragment. Dost lidi ma hodne sebejiste pohledy na Skripalovic a Vrbetice, Novicok.. a mela je uz ve chvili, kdy se to cerstve delo.

    Jinak jak podminovat budovu , ktera je uzivana, je zajimava problematika, ale nic neresitelneho. Napriklad akce Gelitin

    E TEAM - 9/11 GELATIN B-THING 🇮🇱
    https://www.youtube.com/watch?v=-its6EG3DwA


    Why is Gelitin’s B-Thing troubling & mysterious? – Public Delivery
    https://publicdelivery.org/gelitin-b-thing/









    the fuck is this art???

    The Mysterious Gelatin Art Group Living in WTC prior to 911 - video Dailymotion
    https://www.dailymotion.com/video/x5a8sp3

    Gelitin - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Gelitin

    Balcony Scene (Or Unseen) Atop the World; Episode at Trade Center Assumes Mythic Qualities - The New York Times
    https://www.nytimes.com/2001/08/18/nyregion/balcony-scene-unseen-atop-world-episode-trade-center-assumes-mythic-qualities.html

    9/11 and the Israeli Bomb Expert Infiltrated Art Groups: GELATIN (demo wiring team) and E-TEAM (sol-gel team) | PeakD
    https://peakd.com/conspiracy/@budz82/9-11-and-the-israeli-bomb-expert-infiltrated-art-groups-gelatin-demo-wiring-team-and-e-team-sol-gel-team



    vybuch v tom samem patre, kde Gelitin delali tu svou show.. a meli na fotce krabice nejakych komponent, co se podle toho nazvu pouzivaji na pripojovani vybusnin









    BB18 - POWR Busbar Series - Dead Front Fuse Holders Fuse Blocks Fuseholders and Fuse Accessories - Littelfuse
    https://www.littelfuse.com/products/fuse-blocks-fuseholders-and-fuse-accessories/dead-front-fuse-holders/powr-busbar/bb18.aspx



    // dokazuje to, ze tam tihle Gelitin dali vybusniny, ktery zborily ty baraky? ne nutne.. ale je to rozhodne k zamysleni.. a vubec jakym zpusobem se takovy veci muzou delat, aniz by si toho nekdo vsiml.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    KAJJAK: Na tu otázku nikdo neodpověděl, protože kdo o tom něco ví, tak ví že si to na 100% udělali sami. Už jen z fyzikálního hlediska není možné aby se 110 patrový mrakodrap sesunul do sebe, a už vůbec ne stejnou rychlostí jako když ze stejné výšky hodíš předmět. Je to dané tím, že budova má nějakou pevnost (obvykle se staví s bezp. koeficientem minimálně 3), proto se cítíš bezpečně když se v nich pohybuješ.

    Dej si ještě jednou (nebo víckrát) tohle video, ale pořádně, nepřeskakovat a nedávat ruce před oči.

    9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out (Free 1-hour version) AE911Truth.org
    https://www.youtube.com/watch?v=Ddz2mw2vaEg
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ADM:

    ja prece na zacatku psal ze mi to jako realne neprijde, ale porad mi to prijde pravdepodobnejsi nez utocit si letadly na vlastni lidi a predem podminovanou budovu ;-) Opet nikdo z vas stouralu nenapsal nakolik % vam prijde realne ze si ty mrakodrpy podminovali sami a pak sami narazili letadly... Proste jen nechcete byt ani mezi konspiratory za blazny, cest tomu kdo to napise ted :-D Vsadim boty ze opet nikdo
    ADM
    ADM --- ---
    RAGAMUFF: bohuzel no, cemu je ochoten verit na sebe prozradil uz tim, ze povazuje za realne naplanovat a uskutecnit demolici jednoho z nejvetsich mrakodrapu na svete v case 102 minut
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    VOYAGER: Taky jsem čekal kdy tu začne ostatním nadávat. Ale jedno se musí nechat, podle toho co psal se na to video ode mě opravdu podíval, i když ho podle všeho jen rychle projel, jinak už by mu bylo vše jasné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam