• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    Prosím dodržujte formát klubu - posílejte pouze reference (ideálně s copy paste relevantním obsahu) na věci related k topicu.
    Diskuze tu bude mazána. Na to tu není prostor.


    =>
    We cannot trust solutions that are offered by the people who created the problem in the first place.

    Principles for evaluating websites * How to Identify Misinformation

    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer. Whatever must be done, we can do it ourselves. We do not need them; we need each other. All else is distraction and delusion.


  • Demokracie se nejlépe prosazuje v ignorantské společnosti, kterou je možno burcovat, jinými slovy ovládat, nacionalismem a náboženstvím.
  • Taková míra nacionalismu předpokládá existenci permanentní vnější hrozby. Když taková hrozba není, je nutno ji vytvořit.
  • Pravda musí být přísně střežena a tedy známa jen elitě několika vyvolených, kteří společnost řídí.
  • Tato elita musí být připravena říkat nechápavé mase "vznešené lži".


  • General: The Scientific Principles of Spiritual Enslavement (2002), Noel Huntley, Ph.D.
    The Educational System Was Designed to Keep Us Uneducated and Docile
    Silent Weapons for Quiet Wars (EN) :: Tiché zbraně pro klidné války (CZ)
    Blátivé stíny
    Financial: Murray N. Rothbard - What has government done to our money
    Fractional Reserve Banking as Economic Parasitism - Scientific, Mathematical & Historical Expose, Critique and Manifesto - Vladimir Z. Nuri, 62 pg.
    Chcem celú Zem + 5% navyše!
    Michael Rowbotham: Smrteľné zovretie
    Media: Who owns the media
    How To Deal With The Media, The Internet And The New World Order
    new world order in the news...
    Realita - paranoia - dystopie - (fnorDU4ever) * od 1984 do 2012?
    U nas v Kocourkove (und Eine Kleine Mafia) - jak hluboko lze jeste klesnout? - Klub pratel pro znovuoziveni defenstrace
    documents @ conspiracy central :: mvgroup.org :: p2p docs forum :: :: chomskytorrents.org :: indypeer.org

    Jsme zvyklí spojovat slovo teorie se slovem konspirace, protože konec konců žádná konspirace nemůže být reálná, všechno jsou to jen „teorie“, že ano? Nicméně ve spojení „konspirační teorie“ jsou dvě slova, prvním je slovo „konspirace“, druhým slovem je „teorie“. Dle definice je teorie předpoklad, myšlenka, koncept, hypotéza. Dám vám příklad. Teoreticky, pokud si koupím lístek do loterie, mohu vyhrát cenu. Dokud si lístek nekoupím, je má výhra pouze teoretická. Ale jakmile si jej koupím, výhra už není teorií, stává se možností. A čím více lístků si koupíte, tím je zde větší možnost, a eventuálně pravděpodobnost, že se výhra dostaví. Stejně je tomu v případě konspirační teorie. Dokud neexistují důkazy, neexistuje konspirační teorie. Jakmile však máte část důkazního materiálu, a nezáleží na tom, jak je chatrný či podružný, stává se z teorie možnost. A čím více důkazního materiálu je shromážděno, tím zde existuje větší možnost a eventuálně pravděpodobnost, že se jedná o konspiraci.
    V tomto klubu budete sledovat důkazy. A bude na Vás, abyste rozhodli, zda se jedná o konspirační teorii, nebo skutečně o konspiraci.
     
    Clifford Hugh Douglas, jeden z hlavných reformátorov monetárneho systému tridsiatych rokov 20. storočia:
    Jadrom tohto podvodu je tvrdenie, že peniaze, ktoré tvoria, sú ich vlastné, pričom sa od falšovania peňazí nelíši kvalitou, ale iba svojím obrovským rozsahom... Môžem to dokázať mimo akúkoľvek pochybnosť? Podstatou celej záložitosti je nárokovanie si vlastníctva peňazí. Akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá môže podľa ľubovôle tvoriť peniaze ekvivalentné cenám tovarov produkovaných komunitou, je skutočným vlastníkom týchto tovarov a preto nárokovanie si týchto peňazí bankovým systémom je nárokovaním si vlastníctva krajiny.

    Meyer Amstel Rothschild:
    "Give me control of a nation's money and I care not who makes her laws."

    Lord Josiah Stamp, bývalý riaditeľ Bank of England:
    Moderný bankový systém vyrába peniaze z ničoho. Tento proces je azda tým najchytrejším kúzelníckym trikom, aký bol kedy vymyslený. Bankovníctvo bolo počaté v nečistote a zrodené v hriechu. Bankári vlastnia zem. Vezmite im ju, ale keď im ponecháte moc poskytovať úvery, ťahom pera dokážu vytvoriť dosť peňazí na to, aby si ju kúpili naspäť... Ak chcete byť otrokmi bankárov a platiť náklady vášho otroctva, potom nechajte, nech si banky tvoria peniaze.
    Thomas Jefferson:
    Keď americký ľud dovolí bankám, aby mali pod kontrolou vydávanie ich vlastnej meny, najprv formou inflácie a potom defláciou, banky a korporácie, ktoré okolo nich vyrastú, zbavia ľudí všetkého vlastníctva až sa ich deti zobudia a zistia, že na kontinente, ktorý ich otcovia obývali, sú bez domov. Moc vydávať peniaze by mala byť odňatá bankám a navrátená kongresu a ľuďom, ktorým patrí. Som úprimne presvedčený, že bankové inštitúcie vydávajúce peniaze predstavujú pre slobodu väčšie nebezpečenstvo než armády.

    "It (Central Bank) gives the National Bank almost complete control of national finance. The few who understand the system will either be so interested in its profits, or so dependent on its favours, that there will be no opposition from that class... The great body of the people, mentally incapable of comprehending, will bear its burden without complaint, and perhaps without even suspecting that the system is inimical (contrary) to their best interests."
    A Rothschild family communique to associates in New York, 1863

    There are only three types of people in the world:
    1. People who make things happen. 4%
    2. People who watch things happen. 6 %
    3. Sheeple who say, What happened? 90% ->


    >> part 2 >>   *   >> part 3 >> (zde v zahlavi puvodni 'elite search engine')   *   >> part 4 >>


    /
    We shall be slaves as long as we’re convinced that we have masters, and not one moment longer.
    We shall be slaves as long as we
    rozbalit záhlaví
    RIVA
    RIVA --- ---
    RIVA:
    Lotus Trump #YourComments / Hugo Talks
    https://www.youtube.com/watch?v=lPQSZPXdCmw&t=405s
    RIVA
    RIVA --- ---
    Glastonbury Witchcraft / Hugo Talks
    https://www.youtube.com/watch?v=MVy0V_R4cVk
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    voni mu vtom jeho standartu pomáhají....
    Státy skupiny G7 se dohodly na zákazu dovozu zlata z Ruska | E15.cz
    https://www.e15.cz/zahranicni/staty-skupiny-g7-se-dohodly-na-zakazu-dovozu-zlata-z-ruska-1391191
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    VOYAGER: to dělal kdo to kolečko za jeho hlavou? tleskám...
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG: hel hned se nerozčiluj jo... až zas někam poletíš tak zkus projít tím rengenem se zapalovačem ;)

    hele jásně není to vtipný je to opruz... mě to taky nepřišlo v pohodě když si sundáš pásek padaj ti kalhoty nemáš volnou ruku jak je držet takže tam jsi skoro nahej... jo není to vtipný, ale kdybych to měl brát takhle... tak skončím jako můj táta co už 15 let nikam necestuje protože svět je nebezpečnej jso uvšude teroristi, nemoce a nebezpečí atd...

    musíš to brát s humorem, to že tě to takhle vytáčí je známka že tě mají pod kontrolou... úplně přesně jak chtějí
    ONI totiž potřebuji i ty co ukazují na NĚ jak jsou zlý a ty jsi ppro ně jen jedna takováloutka...
    že o ničem nevíš, buď rád, kdybyjsi věděl skončil by jsi na práškách nebo v blázinci... takže asi tvoje brainwaiws jsou pro jejich mašinky OK :)

    Hele seriozně se tě zeptám: Myslíš si že když umějí číst tvoje myšlenky manipulovat je jako v Minority report tak že potřebujou vůbec něco dělat? Ne. Všechno je to jen divadlo.
    fakt jsme tu několikrát odkazoval na moji konspiračni bibly: Matrix deciphered

    GORG: na pravomoce se vyser, ty si stejně nikdo nepamatuje, každá účastník hry si pamatuje jen svoje role, takže jeden neví pravomoce druhého, a ujišťuju tě že když to zahraješ správně a nic nevíš tak jsi v pohodě

    Znáš tu hru s revizorem v metru? Nekoukej se na revizora, se to jmenuje....
    GORG
    GORG --- ---
    KUKIDE: tvoje konspiracni teorie, ze jsou " někteří muží jsou nadržený prasata " imho tu nema co pohledavat.

    bud uvadej reference na svoje zdroje, nebo to res jinde. co tu na tom ma tolik lidi problem pochopit, ze to tu neni na debaty misto?

    ja k tomu nekdy prihazuju svoje sracky, protoze mi neda uz to neokomentovat, kdyz uz to neni zadna teorie ale kazdodenni praxe

    takze mi tu nejakymi jalovymi vykriky obhajovat celou tu vec se skenery na letisti, svlekanim, a ze si nemuzes napoj s sebou a ja nevim co ? :) tak nalinkuj aspon nejakou poradnou autenticku propagandu na tohle tema, kdyz to tedy tak obhajujes.

    mne to indikuje, ze uz fakt pro radu lidi je to AZ TAK normalni, ze kritici toho jsou za uplny posuky. za uplny tydyty, co nechapou, ze si na letisti si musis lidi poradne zkontrolovat, aby neudelali v letadle bum nebo ho zas nenatocili na nejakej barak.

    ---

    ale pro poradek .. tohle je o tom, ze ty davas pravomoce temhle lidem, aby to nekteri zneuzivali.. protoze ses dobrovolne vzdal svych prav.

    tyhle pripady rozhodne nejsou nove, ale jak se to deje furt, tak mi to prijde ted zpetne relevantni k tem novym poradkum, co nekteri soudruzi pecou pro tenhle svet./

    tuhle debatu promazu, pripadne res do posty..
    RIVA
    RIVA --- ---
    Why Public Schools and the Mainstream Media Dumb Us Down
    https://youtu.be/6CDaflxJJ0g


    In this video we examine how public schools and the mainstream media have contributed to the growth of a passive citizenry, thus paving the way for the rise of tyranny. We then look at the role anti-authoritarians play in a free and flourishing society.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    How to Protect Yourself from Davos Man – Mark E. Jeftovic is The Bombthrower
    https://bombthrower.com/how-to-protect-yourself-from-davos-man/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    There's a Shocking Correlation Between Getting Vaxxed and Pushing for War With Russia ⋆ 🔔 The Liberty Daily
    https://thelibertydaily.com/theres-a-shocking-correlation-between-getting-vaxxed-and-pushing-for-war-with-russia/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG: co je konspirační teorie... snad tě trochu nadsázky nerozhodilo... ale spominutím to že někteří muží jsou nadržený prasata to snad není ani konspirace ne...

    ne babičce jsme se vtu chvíli nesmál, ale směju se pokaždý co si na to vzpomenu páč je to super vipná historka...

    a bonusová otázka pořád nezodpovězena: smí se se zapalovačem do letadla?
    GORG
    GORG --- ---
    Žena si na chování postěžovala posádce aerolinek Qantas, podle kterých se v týdnu podobný zážitek přihodil více ženám. „Řekli mi, že jedna se dokonce rozplakala, když byla donucena, aby si sundala tričko. Některé si stěžovaly vedení letiště,“ uvedla novinářka.

    jakoze kdyz te nekdo bude osahavat nebo tvoji dceru jestli se tomu jako kreten budes smat? ze je to "konspiracni bulvarek"?
    nebo kdyz babicka ztrati listek kvuli sundavani bot? hahaha

    vypada to jako krasna ukazka adaptace. ze uz ani to nejde zpochybnit.. nijak. neni ani mentalni koncept jak to zpochybnit. nahle je to jen "konspiracni teorie". uh
    GORG
    GORG --- ---
    KUKIDE: co je prosím "konspiracni bulvarek" ?
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    LUKK: to byl domácí konspirační bulvárek... všichni to známe oni nás kontrolujou na letišti fůůůj

    smí se ze zapalovačem do letadla ???
    LUKK
    LUKK --- ---
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    GORG: já tě žeru ...

    konspirační bulvárek... moje babička stratila palubní lístek, protože ji rozhodilo že si musela zout boty... :)
    GORG
    GORG --- ---
    Ženu při kontrole na letišti donutili, aby se svlékla do tílka - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/cestovani/clanek/zenu-pri-kontrole-na-letisti-donutili-aby-se-svlekla-do-tilka-40400841

    imho dobre ji tak

    pred lety lidi bez mrknuti oka prijali tuhle ztratu lidskych svobod, kdy cloveka na letisti svlikaji a zbavili ho tak dustojnosti.

    ta otazka nema byt "Proc meho manzela do tilka nesvlekali?" ale proc to lidi tehdy dobrovolne akceptovali

    stejne jako akceptovali rousky, social distancing a lockdowny, ktere se maji stat uz taky permanentni soucasti kazdodenniho zivota

    ". The intrusive surveillance will be considered a small price to pay for the basic freedom to be with other people."
    RIVA
    RIVA --- ---
    Food Processing Plants...Still a Coincidence?
    https://m.youtube.com/watch?v=fp6Kh_9s4Qc&t=2s

    This is a follow-up to the video made in April about the strange events happening at food processing plants in the United States. This video catalogues more events that have occurred since April 2022 and questions politifact’s most recent fact-check report on this topic.

    Something Strange is Happening to Our Food Processing Plants: https://youtu.be/UPi4EVWPR8s
    RIVA
    RIVA --- ---
    Blackmail, Pedophilia, Control, Explains the Unthinkable: Treason, Mass Murder, War w/ Hagopian 2of2
    https://www.bitchute.com/video/vSGuGKLcrTDm/

    Author, researcher, and journalist, Joachim Hagopian, rejoins the program to discuss the blackmail and pedophile system that underpins the control structure globally. The horrifying unthinkable decisions and actions of congress, world leaders, and others is based on a blackmail system of horrifying evil. They do it, because it works to maintain their power; and it's profitable.
    ALWA
    ALWA --- ---
    Denver International Airport Conspiracy Theories and the Surrounding Facts
    https://www.uncovercolorado.com/conspiracy-theories-denver-international-airport/
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    zajímavá řešení , kdo za tím má asi prsty :)

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam