• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // free world order! ... part 5 ::
    GORG
    GORG --- ---
    OMNIHASH: Možná ty bys o tom raději mlčel, ale my tu o tom mlčet nebudeme :-)

    Jinak trochu mystifikuješ

    https://cs.wikipedia.org/wiki/Nucen%C3%A9_sterilizace_romsk%C3%BDch_%C5%BEen
    Směrnice byla zrušena v roce 1993. Přesto nedobrovolné sterilizace pokračovaly i po tomto datu. Dlouho se za poslední považoval případ z roku 2007, avšak podle Deníku N a webu VICE World News došlo k takovému zákroku i v roce 2010.

    Že se to dělo i po tom zrušení formálně nedobrovolných sterilizací.... no aspoň vidíš,. v čem to žiješ.

    A jak čtu, co to tady vymysleli (tou dobou covid inženýři) za kompenzaci, je úplně směšný... jakože musej požádat nejpozději do roku 2025? o 200 tisíc?
    Roku 2009 vláda Jana Fischera s ministrem pro lidská práva Michaelem Kocábem obětem nucených sterilizací vyjádřila politování a omluvu. Rada vlády ČR pro lidská práva v témže roce a následně i v roce 2012 doporučila vládě, aby zavedla právní rámec pro finanční kompenzace, což se nestalo. V roce 2015 ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier (ČSSD) neuspěl na vládě s návrhem zákona o odškodnění.[9][12][3]

    V roce 2021 byl přijat zákon, který umožňuje odškodnění do výše tři sta tisíc korun pro osoby, které byly protiprávně sterilizovány v letech 1966–2012. Kompenzace by se podle odhadů mohly týkat asi čtyř stovek žen a mohou o ně požádat do roku 2025. Na odškodnění nemají nárok ženy, kterým byl zákrok proveden na území Slovenska. Slovenská vláda se obětem omluvila v listopadu 2021, avšak finanční odškodnění zatím není právně upraveno. Řada poškozených žen už nežije.[

    Ve směru pak nařízení, které už přímo nejely tu plnou nedobrovolnost ale skrz manipulaci nebo nějaké obcházení zákonů, je taky zajímavé, j ak jsem měl v tom článku, že v USA to odškodný nepřísluší těm, kteří nebyli obětí toho tehdy zrušeného zákona o povinných sterilizacích, ale byli sterilizováni v rámci trochu jiné legislaltivy či krz tu manipulaci, aby jim to odsouhlasili, tak jim nepřísluší odškodnění.

    --

    Každopádně neměli bychom mlčet o tom, kde vůbec eugenika masově začala. Jak jsem psal, děla se po celém světě... Mlčet tomu nepomůže. A vůbec ne tomu, aby se to neopakovalo.

    Ve školách aj médiích se chybně tvrdí, že tohle začalo Hitlerem.

    A jestli tady po revoluci nějací doktoři, sestřičky....
    "i, lékaři i zdravotní sestry na ženy nátlak nebo s nimi manipulovali, falšovali jejich podpisy ve zdravotní dokumentaci, poskytovali jim nedostatečné či lživé informace. Často zákroky prováděli při porodu císařským řezem, kdy ženy ani nemohly dát informovaný souhlas."

    to tu snad ani nevytahuj na chudáky zdravotníky, kteří potěj krev, aby nás zachraňovali :D vždyť ti padaj na hubu furt..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GORG: mno u nás sme s tím skončili před dvanácti rokama, na nějaký odškonění taky kašlem než prohrajeme evropskej soud, skoro bych pomlčel, než si uklidíme i před naším prahem....
    RIVA
    RIVA --- ---
    Davos's Winning Streak Comes to an End - with Tom Luongo
    https://youtu.be/PWGXdusj0Ig
    GORG
    GORG --- ---
    SPAJDA02: zrovna jsem to sem chtel dat

    zajimava volba slov
    Specifically, to mention three developments in this context:

    1. COVID-19 was the test of social responsibility – A huge number of unimaginable restrictions for public health were adopted by billions of citizens across the world. There were numerous examples globally of maintaining social distancing, wearing masks, mass vaccinations and acceptance of contact-tracing applications for public health, which demonstrated the core of individual social responsibility.

    2. Fourth Industrial Revolution technology breakthroughs – Advances in emerging technologies like AI, blockchain and digitization can enable tracking personal carbon emissions, raise awareness and also provide individual advisories on lower carbon and ethical choices for consumption of product and services.

    ...
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    další potvrzená konspirace:

    ‘My Carbon’: An approach for inclusive & sustainable cities | World Economic Forum
    https://www.weforum.org/agenda/2022/09/my-carbon-an-approach-for-inclusive-and-sustainable-cities/
    GORG
    GORG --- ---
    hmm deda Elona Muska sefoval kanadskou Technocracy Inc.

    In science we trust | CBC News
    https://newsinteractives.cbc.ca/longform/technocracy-incorporated-elon-musk
    There would be no politicians, business people, money or income inequality. Those were all features of what Technocracy called the “price system,” and it would have to go.

    There would be no countries called Canada or the United States, either – just one giant continental land mass called the Technate, a techno-utopia run by engineers and other “experts” in their fields. In the Technate, everyone would be well-housed and fed. All material needs would be taken care of, whether you had a job or not.

    Joshua Haldeman was a leader of Technocracy Incorporated in Canada from 1936 to 1941, but eventually became disillusioned with both the organization and the country, and packed up his young family to start life anew in South Africa.

    In June 1971, Haldeman’s daughter Maeve gave birth to his first grandson. His name is Elon Musk.

    The Technological Reset | Part 1 | The Great Reset Docuseries (Episode 2)
    https://www.youtube.com/watch?v=fU1plL98Omg&list=TLPQMjEwOTIwMjLry4an7_aiFw&index=11
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: No nekteri zaverry delaji.
    Kdyz to otocim.. zavery se kolem NWO delaji taky, prestoze treba George Soros nebyl za neco primo odsouzeny nebo debil Gates :) Tak ja do urcite miry nejake zavery chapu. Jen to nevidim dobry prehanet. Stejne jako ja neim jit se zbrani nekde do budovy XY resit to NWO.

    Ted jsem se treba na nyxu docetl, ze Rusove jsou kanibalove jako forma argumentace kolem Ukrajiny.

    Lidské maso jedl i prodával. Ruský kanibal popsal, jak spáchal brutální vraždu - Deník.cz
    https://www.denik.cz/ze_sveta/vladimir-nikolajev-kanibal-rusko.html
    asi toto

    jinak

    Kandidátka SPD napadala lidi. Hnutí ji nejprve hájilo, nyní se distancuje - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/kandidatka-spd-pardubice-vyhrozovala-lidem-okamura-to-odmitl-policie-potrvdila.A220919_123836_domaci_vank

    tohle taky je pouzivano jako argument, ze kdo neni pro Ukrajinu, spada do skupiny kryptonacistu.

    osobne mi tenhle pripad politicky SPD p rijde zajimavy v tom, ze vlastne nevime, jestli to byl hack, jak ona tvrdi. Mne to tak zni, protoze pokud teda okamova britva, tak ze by nejaky kandidat vypisoval na internetech takoy obvious trestny vec, mi proste prijde nejak pritazeny za vlasy.
    Coz samozrejme nevvylucuje, ze to skutecne napsala..
    Ale jen si predstavim, ze by nekdo hacknul treba me.. a pak nekde neco vypisoval.. Jakou ma clovek sanci na obhajobu, pokud se bude rovnou skakat k zaverum rozhorcenou verejnosti?


    KAJJAK:

    Zapadni media jo imho moc nejedou primo ve lzich... spis v implikacich a selektivnosti informaci.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    ruska media jak to tak sleduju funguji daleko propagandicteji nez ta zapadni a daleko vice bezostysne lzou...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

    vcera o tom byl rano na cesky rozhlas plus pekny rozbor od nezavisle pozorovatelky, prijde mi ze zapadni media vcetne tehle reportaze o tom informuji objektivne a dokud se to nevysetri tak nikdo zadne rychle zavery nedela... Dokonce mi spis prislo ze ta reportaz spis mela nadech toho ze vetsina tech hrobu nebyli umuceni zajatci, ale spis pohrbeni ve spechu nebo presidlene hroby...
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    GORG: nereaguj na provokatery
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    GORG
    GORG --- ---
    1973 SPECIAL REPORT: "FORCED STERILIZATIONS OF WELFARE MOTHERS"
    https://www.youtube.com/watch?v=3h34WUZeFJI




    Az v roce 2014 (tedy pred par lety) se zacalo resit odskodneni.
    Program nucenych sterilizaci v USA skoncil v roce 1977.



    For eugenic sterilization victims, belated justice
    https://www.msnbc.com/all/eugenic-sterilization-victims-belated-justice-msna358381
    Having since learned about the extent of the program, Rankin said, she became furious. “They labeled us as poor people, uneducated, black, being mentally retarded,” she said.

    North Carolina, like other states with eugenics programs, took its cues from the U.S. Supreme Court, which in 1927 upheld a forced sterilization law for the supposed good of society.

    Justice Oliver Wendell Holmes wrote for the majority, “It is better for all the world if, instead of waiting to execute degenerate offspring for crime, or to let them starve for their imbecility, society can prevent those who are manifestly unfit from continuing their kind.”

    Within two years, North Carolina had amended its eugenic sterilization law to comply with courts’ desire for some nominal due process. By 1933, the Eugenics Board was formed to rule on petitions recommending sterilization, evaluating their “eugenic history,” including their IQs.



    // tohle se mi tehdy vybavilo u covidu, vakcin a spol... v te TV reportazi tam vedci a politici obhajuji redukci populace pro snizeni populace.

    ona i zajimave argumentace pro povinnou sterilizaci puvodne u soudu byla argumentova zakonem o povinnem ockovani, ze je to pry podobne, tak proc by nemohl stat prikazat sterilizaci jako dalsi povinny zdravotni zakrok.

    taky koukam povinne sterilizace i dopady McCarthismu trvaly oboji az do cca 80. let 20. stoleti.

    To je od roku 1946 do roku 1971 (25 let) , resp. od 1927 do 1977 (50 let)... nebylo to jen na chvili

    vypada to, ze v tech 90 letech se Zapad i Vychod probral z jedne rozsahle totality.
    kdyby thle vsechno nebyla jeste relativne recentni historie, nemel bych asi tak paranoidni triggery.
    GORG
    GORG --- ---
    Mccarthismus – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Mccarthismus
    Mccarthismus (anglicky McCarthyism) označuje praxi, během které byla vytvářena obvinění z podvratné činnosti nebo velezrady bez ohledu na důkazy. Dle internetového slovníku, termín označuje „praxi vytváření obvinění ze zrady, zvláště za sympatizování s komunismem, a to bez pevných důkazů“, a také „praxi vytváření nespravedlivých obvinění či využívání nespravedlivých vyšetřovacích metod s cílem omezit disent a politickou kritiku“.[1]

    ...

    Mezi lety 1946 až 1956, během mccarthismu, byly provedeny dvě popravy (Julius a Ethel Rosenbergovi), nejméně 11 500 úředníků bylo propuštěno či odvoláno, přibližně 300 osob se vyskytlo na černých listinách Hollywoodu, několik desítek osob zvolilo exil, 67 cizinců bylo deportováno, 145 osob bylo zatčeno za komunistickou činnost, desítky osob byly odsouzeny za urážku Kongresu nebo křivé svědectví, FBI prověřila 2,3 milionů federálních úředníků a o 40 tisících z nich vedla záznam, FBI také prověřila spisy 13,5 milionů pracujících. Celkově několik milionů osob bylo podezříváno z komunismu a byly o nich vedeny složky.[2]:s.158–159 Hlavními cíli podezření ze sympatizování s komunismem se stali státní a federální úředníci, lidé zaměstnaní v zábavním průmyslu, učitelé a odboroví předáci. Pro mnoho vyslýchaných znamenalo již pouhé podezření ztrátu zaměstnání a konec profesní kariéry.

    Nejznámějšími složkami mccarthismu byly proslovy, vyšetřování a slyšení vedená senátorem McCarthym, hollywoodská černá listina, slyšení Výboru pro neamerickou činnost (HUAC) a aktivity FBI pod vedením ředitele J. Edgara Hoovera.

    ..

    Výbor pro neamerickou činnost (HUAC) proslul zejména svou činností proti osobám ze zábavního průmyslu (Hollywoodu), když vytvořil černou listinu pro 300 osob (herců, scenáristů, režisérů, pomocného štábu...). Všichni v Hollywoodu museli odpovědět na otázku, zda jsou či někdy byli členy Komunistické strany USA. Roku 1947 deset osob odmítlo odpovědět a byli uvězněni (známí pod názvem Hollywoodská desítka). Všichni z nich se odkazovali na první dodatek Ústavy, týkající se svobody slova, shromažďování a vyznání. Nakonec byli odsouzeni za urážku Kongresu. Byli odsouzeni na dva měsíce až rok odnětí svobody. Hollywoodskou desítku tvořili: Alvah Bessie, Herbert Biberman, Lester Cole, Edward Dmytryk, Ring Lardner Jr., John Howard Lawson, Albert Maltz, Samuel Ornitz, Adrian Scott a Dalton Trumbo. V budoucnu se vyslýchaní odkazovali také k pátému dodatku Ústavy, který umožňuje obviněným odmítnout vypovídat proti sobě samým a požadovat řádný soudní proces. I tato taktika se ovšem ukázala jako neúčinná.[2]:s.109-112 Později byly komisí předvolány i osoby, které měly dosvědčit často důkazy nepodložená obvinění komise. Mezi osobami, které se rozhodly s komisí spolupracovat a podávat svědectví, byli i Budd Schulberg nebo Elia Kazan. V takové atmosféře udávání zvolili někteří herci exil (například Charlie Chaplin).[2]:s.113-116

    ...

    Od roku 1956 začal proti metodám FBI za Hoovera protestovat Nejvyšší soud Spojených států amerických. Hoover proto založil nový tajný program COINTELPRO, zaměřený proti domácím podvratným organizacím. Program byl zrušen až roku 1971.

    ...

    Zasažení mccarthismem
    Represe mccarthismu se víceméně dotkly milionů lidí, avšak reálný dopad měly jen na desítky tisíc z nich. Postupně se Rudá panika začala vztahovat na vše „neamerické“, tedy vše proti hodnotám vlastenectví a konzervatismu. Do kolonky podezřelých se tak postupně dostali nejen komunisté, ale také příznivci levice, umělci, učitelé, cizinci (i naturalizovaní) či homosexuálové (homosexualita byla v 50. letech prohlášena za psychologickou poruchu).

    Mezi zasažené osobnosti například patřili: Lucille Ballová, Elmer Bernstein, Leonard Bernstein, David Bohm, Bertolt Brecht, Luis Buñuel, Charlie Chaplin, Aaron Copland, William Edward Burghardt Du Bois, Albert Einstein, Lion Feuchtwanger, John Garfield, Allen Ginsberg, Heinrich Mann, Klaus Mann, Thomas Mann, Arthur Miller, Robert Oppenheimer, Paul Robeson, Pete Seeger, Irwin Shaw, Orson Welles. Z českého prostředí například Jiří Voskovec.[3]


    kdyby se takove veci uz v minulosti nestaly....
    kdyz v zajmu bezpeci byla ohrozovana svoboda (zamerne nerikam demokracie, protoze demokracie svobodu nezarucuje.. i "svoboda" je dost relativni termin... stejna jako "spravedlnost",,,,, proste nejaka takova pohodova vlada) nevybavuju si, ze by to nekdy v h istorii dopadlo dobre.
    ale treba to ted bude vyjimka ? :-)
    RIVA
    RIVA --- ---
    This is CRAZY!! What Are They Doing To The Weather?!
    https://youtu.be/fF8XhNoImsM
    GORG
    GORG --- ---
    KAJJAK: co "udelali"? clanek neni specificky a ty radsi taky nejsi? :-)

    ja pouze poukazal na implikaci "nevime co jsme nasli, a proto vime, co se stalo". to se jinymi slovy pise v tom clanku. ta nizka informacni hodnota.

    uz jsem to tu zminoval pred par mesici na stejne tema... do ted po tech mesicich neprislo zadne dalsi vyjasneni. do pameti se to ale vrylo.

    Ukraine Struggles to Identify Bucha Massacre Victims, Five Months On - The New York Times
    https://www.nytimes.com/2022/09/03/world/europe/ukraine-bucha-massacre-victims.html

    Jestli ttam Rusove systematicky zabiji civilisty a uukryvaji je v masovych hrobech, jak se tvrdi nebo implikuje, pak mate pravdu, ze tam delaji systematickou genocidu.. ale je potreba veci prokazovat. Uz za valky v Jugoslavii se obe strany obvinovaly z genocidy.

    ---

    Tohle mi prijde prave desivejsi... ze tu uz nekteri uvazuji o trestnim stihani me osoby, ze me zajimaji fakta... Tim ze se to pretoci ke "schvalovani genocidy", coz bych ale musel rikat neco jinyho, ale v tom valecnem nadseni se snadno prechazi k stihani pak kazdeho, kdo se jen trochu odchyli. To jsou pak ty procesy, co jsou pak v historii tim desivym odkazem... schvalovanim genocidy se pak stane ledasco.. treba i vlastneni knih Puskina.

    Ale jestli uz teda mam za ukol jen hajlovat, brat, co se rekne, a drzet hubu, tak ok no ,) Clanek mi fakticky vyznel spis , ze ve valecnem konfliktu nasli spoustu mrtvych liddi. Ve valce je riziko, ze se v uvazovani sjede k hyperbolam. To bude imho platit i pro vnimani vsech Ukrajincu jako nacku.
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG:

    hele ja to treba nemyslel nijak spatne... Narazel sem spis na to, ze v ramci pristupu treba Occamovy britvy to velice pravdepodobne bude presne tak, jak to vypada a Rusi to udelali...
    GORG
    GORG --- ---
    CEEFA:
    KAJJAK: O cem to mluvite?

    Na hrane zakona se pohybuju jo? Takze uz v takove totalite zijeme? Ze uz se maji fakt lidi bat rict cokoliv?
    Coz jsem ale predikoval.

    Ja tam ani nerozporoval, ze by..... a uz me to nebavi... fakt si to prectete vkklidu znovu.... bez bryli velecne psychozy.
    CEEFA
    CEEFA --- ---
    KAJJAK: to bych si taky rad precet, protoze tady se uz Jiri Mika pohybuje na hrane paragrafu 405 trestniho zakoniku...
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    GORG: no jaka je tedy alternativni verze pribehu, kdyz to nebyli rusi co zabili 400 lidi, kdo teda?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam