RAGAMUFF: Si pamatuju jak jsem nekdy 2005, nevim, mozna 2004 uplne nahodou narazil v obrim knihkupectvi tady v Praglu na drateny kos s knizkou Novy Pearl Harbor od Thomase Griffina. Imho za vyrobni cenu, nikoho to nezajimalo. Vsechno tam je, treba i jak vicesef CIA navstivil Bin Ladina v lete 2001 v pakistansky nemocnici, podrobnosti o praci Bushe mladsiho pro rodinu Bin Ladina v minulosti, ze bezpecnostni agentura majici na starost WTC patrila Bushovu bratrovi (jr), svedectvi o tom, jak to š tydny pred udalosti vyklidili, asi na den, jak se po vyklizeni nevratili psi majici odhalovat vybusniny, ktery tam standartne byli 24/7, o naprosty nemoznosti Pentagon manevru dopravniho letadla.... Schvalne jsem pozoroval fotky z Pentagon disaster. Byla k dispozici po udalosti na netu jedina, na ktery se zdalo ze nejsou adekvatni trosky, protoze ty 6m motory by museli bejt videt. Nekde. Jsem si myslel. Nekdo nekde napsal myslim. Postupne, asi s 15 letym zpozdenim, se objevily dalsi fotky, kde uz nejaky trosky jako ze byly.... Trosky objevivsi se ihned po udalosti z ty Pensylvanie, vubec nevypadaly jako trosky po dopravnim letadle. postupne se taky objevily jiny, dalsi, ale imho nic pro homo sapiens trochu pouzivajici mozek relevantniho. Nasel jsem pozdeji svedectvi odborniku s tutorialy co se dnes da s jednim slovem v ramci .... vlstne dneska to udela AI kazdymu, ne... Tenkrat to byla fakt neuveritelna svedectvi. Ta knizka je super, Griffin mel dsot zajimavou kombinaci vzdelani, myslim matfyz ci co tam maji a teologii. uz je po smrti. nejhodnotnejsi jsou asi stranky consensus911.org. Fakt me bavi ty 10 dni stary rozhorceny komentare pod videem. JJ, lidi. Radsi bezpeci nez svobodu.