úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
3L1NK4
AALA23
ALTIBO
ANICZKA
ARCHEEWENA
ASCHA
BADBOY23
BPB
BRANDON_WALSH
CASLAW
CAT
CHANTALLL
CRANK
CRAZYHBO
CRITT3R
DAHL
DEATHKA
DITU
DRASTICS
DRUMIK
DUSSICKA
ELAQ23NET
ERIDANI
EVIK
FORACE
FRETI
GRASSROOT
GUERILLA
HARVIE
INK_FLO
INSECTTRIBE
_IT_
JIRI_CZEK
JIRRA
JOHANCZII
JOINATAN
KAB
KAJUSHE
KENY
KUKATEKK
LAN23
LEEDUSH
LENKAHL
LIBRARY
LIDNA
LIMEA
LURIN
LU_UCA
MANDALA
MARIOO
MASOO
MELLKORI
MOMENT
MOOONA
MR_G0RBY
MRK_EF
MROUSHIT
NOIK
_PINKY
PIVOMILTUPLAK
PSYCHOPATICK
PSYTKA
RAFIGA
RAGGALADY
RUDLA
SAB23
SCHIFFI
SHAMAN23
SHIVASANTI
SHKRK
SISTA
SKINERR
SLAPPY
STARF
STIEPAAN
TECHNIK
TEKKANNE
TERRA
TSKA_RESETKA
URIS
V3S
VITEX
VOXDEI
XELISEX
YOPIK
YOZHIN
SETKÁNÍ S ENERGIEMI - TOHLE JINDE NEZAŽIJEŠ
Zvu vás na interaktivní přednášku týkající se energií, kde zjistíte jak energie fungují a na vlastní kůži zažijete jejich obrovskou sílu.
Tuto událost jsem vytvořil z důvodu, abych umožil svým kamarádům a známím zažít, nebojím se říct, jeden z nejsilnějších zážitků v životě. Pro mě to rohodně byl. Myslím si, že nikdo z vás si nedovede představit, že vás může někdo nabíjet energií tak silně, že si připadáte, že stojíte po krk v rychle tekoucí řece a všechna ta voda, co kolem vás obrovskou rychlostí proudí vlasntě není voda, ale energie. Pocit, který mě celou dobu doprovázel, by se dal přirovnat k nadopování nejsilnějším amfetaminem, ale 10 x silnější. Celou dobu sem měl úsměv od ucha k uchu, ale taky husí kůži.
Takže pokud tohle chcete zažít taky, dozvědět se spoustu zajímavých věcí např. z oblasti duchvního hledání, ale i spoustu dalšího tak 20.února od 18:00 přijdte.
Ti co mě znají, vědí že nejsem žádný pohádkář a věc psná výše je pravda pravdoucí, pro jakékolo dotazy mě samozdřejmě můžete kontaktovat v poště.
Na závěr bych vás chtěl upozornit, že tohle není žádná reklamní či propagační akce. Je to seriózní diskuzní přednáška, vedená panem Renkem Čáslavským, který je jeden z našich největších kapacit v oboru Energií a jejich použivání.
Vstup do horní přednáškové místnosti je hlavním vchodem do domu, druhé dveře vpravo. Vstupné jednotné: 100 Kč (pro knihkupectví u Džoudyho)
OTZ
---
---
18:16:28 25.1.2012
hezký:)
CASLAW
---
---
15:58:17 25.1.2012
Pikkma: neboj pokud bude potřeba zařídim rezervaci..
PIKKMA
---
---
15:55:20 25.1.2012
a nebylo by lepsi trea vyresit aspon nakou rezervaci? zas tak velky to tam neni :) ale na prednasce sem tam nikdy nebyla tak nevim jak moc velkej zajem bejva..
CASLAW
---
---
15:42:49 25.1.2012
vstup se platí myslím přímo na místě, pokud nebude nákej extrémní zájem tak předprodej nebude potřeba..
PIKKMA
---
---
15:32:09 25.1.2012
to se da koupit primo tam v prodejne?
FERYLA
---
---
15:17:40 25.1.2012
teda Vás bych tam nečekala:))... ráda se přidám, akorát musíme si všichni koupit dopředu vstupenky.)
NICK_SLAUGHTER
---
---
14:10:11 25.1.2012
Jj..já to taky zažil, nemůžu nic jiného než souhlasit..velmi intenzívní pocit, trvající takřka neustále,)
MOOONA
---
---
13:47:21 25.1.2012
tak kdyz to rika caslaw.))
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam