CASLAW: Sory, z dosažitelných informací to na mne působí tak, že je tu někdo, kdo si myslí, že jako téměř jediný umí ovládat energie. Přitom ovládáme každý z nás energie. V ČR vím o spoustě zajímavých lidí, co předávají druhým lidem a vypadá to, že je jich víc jak dva:)
MOžná je Renek Čáslavský tak mazaný, že své skutky schovává do velice bizardního hávu i v podobě svého promotéra:))
Nejsem z Prahy a časově bych to nezvládla a podle nedostatku informací se prostě nezůčastním. Možná však můžeš přiblížit ty, jak jsi poznal tohoto vyjímečného člověka. Možná je super, možná je nebezpečný..
Jedna věc mi přijde zvláštní - píšeš, že to předával jen pár zasvěceným lidem. Jak je tedy možné, když jim to předal, že jsou furt jenom dva. Budu rýpat, protože je veliký zájem a příjde spousta lidí a oni sami neví, co je čeká. Možná by je také mohl potkat zážitek s nějakým manipulantem. Na to by si lidi měli dávat bacha.
Budu sledovat událost dál, protože mne zajímá, jak budou reagovat lidi. Jak říkám, nevím kdo je ten člověk, a tak mne zajímá, co z toho vyleze. Většinou lidi odprezentují vlivy, nebo alespoň popíšou vývoj, kde se to v nich vzalo, nebo jaké školy, kurzy, knihy, přednášky, myšlenky, systémy navštívily.
TSKA_RESETKA: Pak řekni, co si tam zažila, co nejde zažít jinde:)