:) přijde mi to úsměvné, kolik lidí se k tomu tak přidá? A z toho aspon polovina na to po pár dnech zapomene a začně to zase dělat :)
Pokud chtějí lidi něco změnit, tak musí do ulic proti vládě, korupci, nejít k volbám, hromadně se vzbouřit a né kvůli nějakému jednomu dokumentu, který je dost možná jen hozená kostička lidem, ale za zády jim projede celý vagon kostí ...
A jako prostestovat proti vládě, resp. přijetí nějakýho dokumentu vládou je fajn, ale tleskat na té demonstraci populistickým politikům je postavené na hlavu a k zblití...
viz. demonstrace na Malostranském náměstí...
dovolím si tady zanechat
http://sm3.blog.cz/1202/report-piratsky-protest-proti-acta-ctvrtek-2-unora
btw. Dával jsem to na fuckbook na stránky anonymous a světe div se, bylo to smazáno, asi se to nehodí do krámu, každopádně je to pro mě další signál toho, že ona ta svoboda projevu a svobodného internetu je asi určena jen pro určitý okruh názorů a když to neni zrovna po chuti, tak se to smaže... vtipné a ubohé zároveň!!!
Ted jsem koukal, že údajně kdosi získal seznamy adres ODSky, proč to neni rovnou zveřejněno? To je úplně stejné, když ted napíšu, že mam adresy na všechny politiky i s jejich platy. Není v tom nejmenší rozdíl a dokud to neprokážu, tak mohu být považován za lháře a populistu, úplně stejně jako politici proti kterým táhnu, abych se zalíbil lidem ...