DIM42: Imho je naopak spousta nemorálních zákonů. Nicméně taky nechápu, co je "nemorálního" na tom, že za svoje dílo požaduju prachy. Někdo dělá v truhlárně nábytek, někdo zas ve studiu hudbu, oboje je dost práce a je logický, že za ní člověk chce zaplatit. Jestli někdo tvrdí, ža na tyhle věci by měli mít všichni nárok zadarmo, tak jsou to jenom alibistický kecy, protože je zpohodlnělej a zvykl si za to neplatit. Problém nastává u mrdek jako osa, který by najradši vyškvařili halíř na úplně všem, mi příde, že za chvíli budem muset platit daň za každý ucho a oko, podle toho, kolik jich máme funkčních a další věc je, že pokud chci svoje dílo šířit free, tak mi to vlastně ani neumožňujou. Spíš bych v těhlech věcech viděl hlubší problém a sice, že vůbec nejde o prachy, ale předevšim o vyšší kontrolu nad internetem všeobecně a ňáký akce s megauploadem jsou jenom zástěrka. Abych pravdu řek, ani bych se nedivil, kdyby polovina anonymous byla na výplatních páskách americký vlády, aby pak mohla tvrdit, že stoupá množství hackerskejch útoků a je potřeba zavést důsledná bezpečnostní opatření :-) Ostatně takovýhle taktiky by nebyly žádná novinka. Při demonstracích proti měnovýmu fondu prej taky údajně demonstranty skrytě podporovala německá vláda tenkrát. Vono se pak v telce mluví o tom, kolik fízlů dostalo kostkou, ale co se na tom zasedání vůbec řešilo nikdo neví a o to de. Netvrdim, že to musí bejt pravda, jenom se na to dívám pohledem, jak bych to udělal já, kdybych chtěl dosáhnout určitejch cílů a tohle mi příde docela logický.