úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
AHANKA
AMAROK
BPB
CASLAW
CHOLE
CRITT3R
DECODEKL
_DOLORES_
EMBE
ERKO
FEFTAN
INDAROKLE
_IT_
JIRI_CZEK
JOHANCZII
KAFE
KAJUSHE
LIDNA
MELLKORI
MR_G0RBY
PIVOMILTUPLAK
PRDELMRDEL
PSYTKA
SCHIFFI
SHADY127
SHI
SPIDERMANOLOG
STARF
TATONKA
UNA_ID
SETKÁNÍ S ENERGIEMI - DRUHÝ TERMÍN
Zvu vás na interaktivní přednášku týkající se energií, kde zjistíte jak energie fungují a na vlastní kůži zažijete jejich obrovskou sílu.
Tuto událost jsem vytvořil z důvodu, abych umožil svým kamarádům a známím zažít, nebojím se říct, jeden z nejsilnějších zážitků v životě. Pro mě to rohodně byl. Myslím si, že nikdo z vás si nedovede představit, že vás může někdo nabíjet energií tak silně, že si připadáte, že stojíte po krk v rychle tekoucí řece a všechna ta voda, co kolem vás obrovskou rychlostí proudí vlasntě není voda, ale energie. Pocit, který mě celou dobu doprovázel, by se dal přirovnat k nadopování nejsilnějším amfetaminem, ale 10 x silnější. Celou dobu sem měl úsměv od ucha k uchu, ale taky husí kůži.
Takže pokud tohle chcete zažít taky, dozvědět se spoustu zajímavých věcí např. z oblasti duchvního hledání, ale i spoustu dalšího tak 27.února od 18:00 přijdte.
Ti co mě znají, vědí že nejsem žádný pohádkář a věc psná výše je pravda pravdoucí, pro jakékolo dotazy mě samozdřejmě můžete kontaktovat v poště.
Na závěr bych vás chtěl upozornit, že tohle není žádná reklamní či propagační akce. Je to seriózní diskuzní přednáška, vedená panem Renkem Čáslavským, který je jeden z našich největších kapacit v oboru Energií a jejich použivání.
Vstupné jednotné: 100 Kč (na pronájem prostoru)
Kapacita 25 lidí.
SHI
---
---
15:39:27 23.2.2012
CASLAW
: shi + kalipso
CASLAW
---
---
12:40:25 23.2.2012
Přesnou adresu dodám zítra (24.2)
SHI
:Přihlásit se stačí tady.. max někoho kdo neni z nyxu tady do komentů..
SHI
---
---
13:44:06 21.2.2012
Caslaw: kde presne? Mam se nekde prihlasit x 2?
CASLAW
---
---
10:53:17 21.2.2012
Místo konání se bude měnit, bude to kousek vedle..
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam