KLARYSSA: kdybys psum tak rozumela, tak svyho psa mas vychovanyho, muj neni zadnej agresor, nezacina bitky.... ale kdyz na nej vystartuje naky nevychovany hovado, co ma neschopnyho panicka, tak se holt brani no
navic drahy veterinarni osetreni podle toho, co popisujes, tvuj pes evidentne potreboval z duvodu, zes mu rany vcas neosetrila, prip nenasadila antibiotika, takze mu zahnisaly... opet tvoje chyba a nezodpovednost, za kterou pak chces hnat k odpovednosti jiny..
kdyz tvuj pes davno pred incidentem vopruzoval nasi fenku, tak sem svyho mel u sebe, aby se prave ciste nahodou nic nedelo... zatimco ty si byla v uplne jiny mistnosti. o svym psovi nevedela, takze tam mezitim kontil jidlo a behal za nasi fenkou.. ja svyho kociroval a mel furt na ocich, ty ale o svym nevedela
nikdy me nenapadlo po nekom neco chtit, i kdyz jeho pes napad myho a muj mel nasledky..
to, ze ale po me nekdo chce penize za to, ze jeho pes (navic podstatne vetsi) napad myho a jeho panicek pak nebyl schopnej zavcasu se postarat o spravne osetreni, takze to ve finale vyslo mnohem draz, je uplne na hlavu postaveny
tvoje vyhrozovani fizlama, co mam v poste, si strc, kam svetlo nesviti, muj pes na tom nebyl taky dobre, celej den lezel zalezlej v koute.. jenomze diky tomu, ze sem mu jeho rany dobre a vcas osetril, nemel pak nasledky, abych s nim musel na veterinu
pokud to chces resit pres benga, pocitej s tim, ze s pravnikem udelam to samy, podam na tebe zalobu, ze nezvladas ovladat svyho psa, a proto tvuj zautocil na myho
cely tohle reseni z tvy strany mi ale pride naprosto absurdni, zbytecny a na hlavu postaveny