úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ALEF
BAMBOT
CRITT3R
DARJUSHKA
DRCRABAKLES
FAIRYPEAS
LIBRARY
LU_EXE
MASOO
MJUGEN
RAMO
TURIKAN
UGENOVA
V3S
WARE
WILDENBURY_SQ
YESHEYDO
ZUZANKOVA
Bělorusko, museli jsme tě opustit
Vyprávění dvou běloruských uprchlíků doplněné taneční skupinou Přecedance
full leták
Když jsem se dozvěděla o situaci v Bělorusku, tak mi přišlo neuvěřitelné, že se něco takového může dít v Evropě... ale děje. Navíc v ČR se o Bělorusku tolik nemluví (přijde mi, že více lidí ví o situaci na Kubě či v Severní Koreji, což je škoda).
Tak jsme řekli, že uspořádáme tuto akci a jsem moc ráda, že Anna s Evženem souhlasili a přijdou nám říct svůj příběh.
Díky klubu Cross, kde nám vyšli maximálně vstříc! A díky holkám z Přecedance, že nás podpoří a vystoupí se svými úžasnými choreografiemi a vytvoří tak ucelený večer.
Na závěr bude prostor pro otázky z publika.
Na místě bude kasička, do které bude možné vhodit příspěvek pro Annu a Evžena a na úplný závěr dojde k předání do jejich rukou.
program Cross
ANDY_WARHOL
---
---
10:44:53 5.3.2012
Lukasenkovi nefandim, nefandim zadnemu diktatorovi, ale byl bych opatrny s nejakymi revolucemi, aby to zas nebyl jen podvod na lidech, kdy za nitky tahaji uplne jini panacci. vzpomente si jak to dopadlo v libii. ostatne i u nas.
SCHIFFI
---
---
10:25:35 5.3.2012
http://www.lidovky.cz/lukasenko-se-oznacil-za-diktatora-drc-/ln_zahranici.asp?c=A120304_191735_ln_zahranici_jv
osobně si teda myslim, že se o Bělorusku mluví, jde jen o to, jak kdo sleduje media, ale i tak díky za iniciativu a těšim se :)
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam