SISTA: to je super!
LEONKA: no treba jo, ale mohla se napit i z kaluzi, nebo najit nejaky odpadky... moznosti jsou tisice.
113KW: - je velky asi jako kocka :(
HEJSEK23: no zatim je lepime sami. pokud bys mohl pomoct s lepenim, pripadne nas presmerovat na nekoho dalsiho za nejaky penize (naprikad do petikila, uz mi pomalu dochazej penize, jak porad jen hledam a nepracuju... ).
no ona nebezela bezhlave, spis tak hodne vydesene. ze byla prikrcena a bezela jak mala mys z jednoho stinu pod druhy, asi jeste udelam obrazek, kterej by to lip vysvetlil.
sli jsme hledat asi v pul dvanacty, protoze jsme cekali na bohouse a hledali jsme do dvou, ja jeste teda trochu dyl.
jinak dneska mi svitla mala nadeje, ponevac mi rano volala pani, ze videla maleho vydeseneho a bezprizorniho cerneho pejska na zizkove namesti, hned jsem tam bezela, bohuzel nic :( prohledala jsem rychle i auta v ulicich smerem k radhostske a dva prilehle parky a taky nic...
na to, ze se ji nekde zaseklo voditko radsi nemyslim, stejne tak jako nemyslim na to, ze by se treba rozjelo auto, pod kterym se schovala... je to dost tezky, ale porad zkousim videt ty lepsi varianty. ze ji treba u sebe ma nekdo hodnej, kdo necetl plakaty nebo nevim. achjo.