• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KEITHHSTER: ale, dalsi kandidat na ovoce? Jen pokracuj a nafasujes banana natotata, smudliku.
    FOXY
    FOXY --- ---
    co to je tady za nový "kamarády" ?
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    DOCKINEZ: co meleš hovna kokotino :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Troglodyt Myname mi psal do posty, ze sem nechce prispivat, ale prej si v psani hoven nemuze pomoci. Tak jsem mu pomohl a uz se nebude trapit.
    MYNAME
    MYNAME --- ---
    Tak co vy mrdky z MRDKAŘOVA ? :DDD je to tady shit bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    OLTSKUL: diky za tip
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    DOCKINEZ: skus napsat ID JANKOWITCH0

ale nejsem si jistej...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Neprebyvaji nekomu doma ci jinde textilie (napr. plachty, celty...) vetsich rozmeru, kterych by se chtel zbavit? Pripadne nabidky prosim do posty, diky.
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    FOXY: Aha, toho znám, dělal pro nás něco kolem autorského práva, netušil jsem, že je i na tohle. Každopadně díky, jdu za ním:)
    FOXY
    FOXY --- ---
    to bylo pro nick SUNSET
    FOXY
    FOXY --- ---
    Pavlík, pěší zóna naproti knihkupectví
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    Nemáte doporučení na slušného právníka? Potřebuju něco ohledně nemovitosti, nic složitého, základní konzultace + dopis, případně žalobu a zastoupení.
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    Caw, HLEDAM pokojik k pronajmu pro kamaradku, nevite nekdo o necem - slusna, hodna, cistotna, po VS ;) dikes...
    FOXY
    FOXY --- ---
    Hledám návrháře oblečení, kteří šijí v HK, Pcích a okolí- pin up styl, punk, přešívaný kousky, apod. Předem díky za zprávu a odkaz nebo fotky.
    Popř. můj mail: foxyf@seznam.cz
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    FIFAJZ: electroworld u tesca ;)
    FROO
    FROO --- ---
    KRÁLOVÉHRADECKÁ MUZEJNÍ NOC 2012 - Muzeum východních Čech v Hradci Králové
    http://www.muzeumhk.cz/muzejninoc.html
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    Poradite? Shanim lednicku, bez mrazaku. Byla jsem se podivat dneska v Okay, Michael Elektro a prd. Nez budu objednavat pres net, chci se mrknout na lednice "nazivo". Nemate nejaky tip na dobre zasobeny obchod, at jak trubka neobjizdim cely Hradec? Dik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam