• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BENYY: To vypada fajn, diky!
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Detaily detaily, tunit musíš! Já už tetris rozebrala, urvala dráty od repráku (zvuk se při kažém vyskočení ze hry automaticky zapnul a dělal příšerný věci) a displej podecpala bublinkovkou, aby kontakty líp seděly. Ready to go! :o)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Mne na techto kramech frustrovalo mizerny dilensky zpracovani. To se pak rekordy prekonavaly tezko, kdyz zustalo tlacitko zaseknuty atd. :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    NOODLE: Tak tetris zakoupen v kamenném krámku Vietnamců u nádraží za oslnivý obnos 50 Kč. Je to ještě větší aušus, než býval, vypadá děsně, ale doufám, že aspoň let přežije. A je v něm tetris, had i arkanoid, co víc si přát:o)
    NOODLE
    NOODLE --- ---
    ANNIKA: neni zac, akorat nevim, kde ted vietnamci v hk jsou. A koukam, ze v predchozim prispevku jsem nejak nezvladnul dopsat "pred par lety jsem"...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    SUNSET:
    NOODLE: Díky za tipy, vyzkouším. Eur se nezbavuji:o)
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    BARUSSS: Miguel Ponce - http://ff.uhk.cz/politologie/lide/lide_detail.php?externi=ponce, je strasne super. Rodily. Alebo Radim cernik - http://www.facebook.com/radimcernik, tiez super.
    NOODLE
    NOODLE --- ---
    ANNIKA: pred par tetris kupoval u vietnamcu, tzn zkus nekde u nich
    SUNSET
    SUNSET --- ---
    ANNIKA: Prý dobré kurzy v Carrefouru, slušný jsou valuty.net (SK Neumanna, od Tesca pravá strana směr nádr, cca v půlce). Chodím tam, kde usmlouvám nejvíc.

PS: Jestli máš € na prodej, písni do pošty, koupím:)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Nemáte někdo tip na dobrou směnárnu v HK?

A druhý, zapeklitější dotaz - jelikož si na dovolenou nechci brát telefon, zmocnila se mě nostlagie - dal by se někde po Hradci sehnat takový ten klasický tetris? Na netu ho porůznu ještě mají, ale vzpomněla jsem si pozdě, takže už leda někde v krámě...
    MENU
    MENU --- ---
    Photobucket
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CHOBOT: Kenka ti nestačí? :))
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    pořád shánim pračku, nejlíp za odvoz, nebo za nějakou rozumnou cenu.
    HSK
    HSK --- ---
    Mezi Hradcem Králové a Hořicemi
    Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire
    LUCKAZ
    LUCKAZ --- ---
    [ OFFERINGNABÍZÍM: Pronájem bytu - Hradec Králové 3+kk / Hradec Králové ]

Ahoj, nabízíme byt k pronájmu ... nájem 10.000, zálohy 5.000 - jsou nastaveny vysoko kvůli bývalé nájemnici, ale jsou samozřejmě zúčtovatelné, příp. je možnost si nechat energie a vodu přepsat na sebe. Ideální pro tři až čtyři lidi.
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    HANOCRI: Viz pošta. Kdybys chtěl vědět víc, ptej se. :)
    FOXY
    FOXY --- ---
    jo- ta galadegustace: vstup 290 Kč
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam