• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APOLENKAHradec Králové ..... saloon republiky?
    CERTICA
    CERTICA --- ---
    ACE: mas nejaku neblahu skusenost, o ktoru sa chces podelit? Alebo robis len reklamu? :)
    ACE
    ACE --- ---
    do cinestaru uz nikdy. podporte sve lokalni kino ;)
    DANKLAR
    DANKLAR --- ---
    ups, to jako začíná o půlnoci? tak to asi nee, to bych ráno nefungoval...
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Půlnoční premiéra nového Star Treku v Cinestaru - půjde někdo? Já už se těším :o)

PŮLNOČNÍ PREMIÉRA STAR TREK: DO TEMNOTY v multikině CineStar Hradec Králové
    http://cinestar.cz/hradec-kralove/specialni-akce/pulnocni-premiera-star-trek-do-temnoty--876/
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    DOCKINEZ: tak pak poreferuj, jestli si to všechno nechali přetisknout :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PSYCHOUSEK: Diky. Asi tam zajdu a nabidnu jim korekturu :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Mám pocit, že tak normál, ta naše jídla byla nějak kolem 90Kč. Ale píšou i něco o poledním menu, to jsme nezkoumali.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ROZDVIC, ANNIKA, PSYCHOUSEK: A jak je to tam s cenama? Spis nizsi, fastfoodove, nebo jako v restauraci?
    FOXY
    FOXY --- ---
    + jedna akce pro milovníky Marilyn Monroe, Bio Central + Klicperovo divadlo: http://www.biocentral.cz/...alost/marilyn-monroe-muzete-videt-v-biu-central-i-v-hradeckem-divadle-21
    FOXY
    FOXY --- ---
    středa 29.6. od 20 hodin Naslepo- Bio Central, určitě přijďte! o projektu více: http://www.biocentral.cz/cz/film/bio-central-naslepo-5573
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    DOCKINEZ: Byl jsem 2x a výborné.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Myslím, že obsluhující vietnamská slečna už je rodilá Češka, takže porozumění úplně normální. Vida, to mě nenapadlo - všude, kde jsem bun cha měla, tak tenké a vypečené bylo, tak jsem to považovala za samozřejmou součást jídla. On opdle mě zrovna u bůčku je problém i v té tloušťce plátků - ty tlusté se tak dobře nevypečou a snáz žvejkačkovatí. Jestli to ještě někdo bude zkoušet, dejte vědět, já už do místního bun cha nepůjdu...ale zkusím najít něco jiného.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ANNIKA: Diky za report.

Jak jsou na tom se skillem "porozumeni jazyku ceskemu"? Ono by treba slo pozadat, ze chces bucek extra vypeceny.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    DOCKINEZ: Tak dnes otestováno!

Prostředí nic moc (ale o to až tak nejde), obsluha rychlá a efektivní, až tak, že to člověka trochu odradilo od toho se vyptat na různé věci, co by ho zajímaly (obsazený byl ještě jeden stůl, takže to nebylo tím, že by nestíhala).

Dali jsme si bun nam bo - to bylo šťavnatý a dobrý a bun cha, což pro mě bylo smrtelný zklamání. Maso na hodně tlusté plátky a tak nějak sice teplé a osmažené, ale trochu do žvejkačkovita a v nevypečené podobě, která zrovna bůčku fakt nesvědčí. O tenoučkých, horkých, důkladně vysmažených voňavých plátcích si to mohlo nechat leda zdát. Bylinek poskrovnu, byly nakrájené do proužků salátu. Omáčka lehce pálivá, taky jí nebylo moc...

Takže poněkud rozporuplné - ještě bych nezatracovala, ale pro milovníky bun cha to není :o(((((

ROZDVIC
    ROZDVIC --- ---
    DOCKINEZ: Známej tam byl testovat Pho a prej pecka:) mega porce a jídlo chuťově výborný;)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Na vedomost se dava, ze v Havlíčkovce je nove(?) otevrena vietnamska restaurace. Vecna skoda, ze kdyz jsme vcera sli okolo, akorat jsme byli po jidle.

Ma uz nekdo zkusenost?
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    MIGUELX
    MIGUELX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam