JIRRA: Takto to vidíte pouze vy. Já jsem nikdy nezahulil ani nepožil nic z marihuany, ani žádné jiné drogy či opiáty, nepil jsem nikdy alkohol a nezkusil cigaretu či kávu. Mám k tomu své důvody, ale o to tu nejde.
Jde o to že i přesto jak žiji jsu na MMM podpořit tu jejich myšlenku hlavně dekriminalizace držení a pěstování konopí pro vlastní potřebu.
Znám mnoho přátel kteří na to dojeli hodně tvrdě. Nebyli to žádní fetáci, žádní ušpinění hadráři a zevlové, byli to vysokoškoláci co nechtěli platit dealarům co prodávají, TAK SI PĚSTOVALI, ale NEDOPĚSTOVALI !
Vyhodili je z práce, ze školy a ty trosky se z nich teprve stávají po zákroku slepé justice.
Pro tuto věc jdu na pochod. A co se týče toho, co tu píšete ohledně ostatních věcí jako obchody s drahým pitím atp. tak batoh s vlastním jídlem a pitím (v případě že neuděláte s obaly krátký proces na louce) snad není tak těžký.
A zakázané to (snad) není. A btw. vysoké ceny jsou proto, že se prodej přispívá právě na financování této akce za to, že je ZADARMO (dle mého názoru)
A pokud jsem Vás špatně pochopil, omlouvám se a nic jsem neřekl !
Richard M.