• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • zobrazit sekci
    K tomu, aby tento klub za neco stal a plnil ucel, za kterym ho majitelka zalozila je nutne pochopit par dulezitych veci a pravidel:

    0, zjednodušeně : kdyz sem kouknu, chci videt obrazek, co me dostane ! ne text, jen pix co neni vizualne nebo myslenkově plytký !



    1. V klubu NEVLADNE demokracie. Prosim, pochopte to. Demokracie se jako system neosvedcila a proto neni duvod ji pouzivat. Pravidla urcuje majitel. Pokud se vam to nelibi, muzete mu bud napsat slusny email, nebo si najit klub, ktery vam bude lepe vyhovovat.

    2. NEDISKUTUJTE v klubu prosim. Tento klub byl zalozen kvuli obrazkum, text je to posledni, co bychom chteli. Vic nez to, veskery text mazeme. Pro text použijte prosím k tomu určený klub

    3. Pokud mate k zajimavemu obrazku doplnujici info, klidne prilozte link (vyhneme se tim otazkam, co, kdo, kde to je)

    4. Nelinkujte sem prosim zadne genitalie, mrtvoly lidi nebo zvirat a vtipky a WTF obrázky, toto neni klub o smesnych obrazcich. Nechceme je tu. Nelinkujte je sem. Opravdu.

    5. davejte do jednoho prispevku nejlepe jeden obrazek, v pripade vice obrazku pouze obrazky spolu souvisejici.

    6. Majitel a spoluspravci si vyhrazuji pravo veta .. mazat co uznaji za OT

    7. pokud bude vas obrazek smazan znamena to, ze do tohoto klubu nepatri a meli byste se zamyslet nad pristim obrazkem, ktery sem chcete vlozit. Neni to impuls k obhajobe obrazku v poste spravcu"

    8. Tento klub je o vizualne nebo obsahove nadprumernych obrazcich. Jestli mas subjektivni dojem, ze te obrazek stipe, ta si ho uloz a je jen tvuj, sem davej veci, u kterych si ses jisty/a, ze maj sanci stipat i lidi okolo.

    10. Porusovani po upozornění = RO !! (= READ ONLY)

    Dekuji vam za ochotu a verim, ze se timto usnadni zivot jak vam, tak i me :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam