AHOJ VŠEM
Konečně jsem se dostal k lehké editaci záhlaví a nadešel čas pro připomenutí několika základních pravidel a přidání pár nových, které ale v praxi už vlastně fungují.
V záhlaví jsem aktualizoval nějaké drobnosti, opravil překlepy a přidal diakritiku (pokud vidíte ještě něco k opravě / úpravě, dejte mi vědět do pošty, nebo diskusního auditka).
Dole v záhlaví přidána nová (respektive rozepsána podrobněji již existující) pravidla - body f], g], h].
Přehodil jsem zkrácenou verzi bodu f] hned na úvod záhlaví, aby to bylo vidět i v případě nastavení zobrazení jen horní části záhlaví.
Nové body vypichuji zde:
f] ŽÁDNÝ KECY - to znamená: ŽÁDNÝ KECY. Rozuměj: JAKÝKOLIV příspěvek neobsahující obrázek, nebo i takový příspěvek s obrázkem, který bude obsahovat reakci na jiný obrázek, nebo bude svůj obrázek komentovat jinak, než relevantním popiskem. Za JAKÝKOLIV kecy bude rovnou RO.g] nelinkujte z FACEBOOKU - obrázek nebude brzy vidět, FB linky se rychle mění
h] před vložením obrázku se ujistěte, že vkládáte nevyšší dostupnou kvalitu rozlišení, většinou na dohledání kvalitnějšího rozlišení stačí pár kliknutí
Nástěnku, obsahující původní znění (stále platných pravidel), jsem nechal beze změny.
Prosím, používejte mozek, používejte diskusní klub
[obrazky, co mne rozstipou - otazky, dojmy, komentare] a respektujte pravidla.
(pro sichr, abych předešel vlně odpovědí přímo zde v klubu od těch, co pravidla nepochopili, nebo nečetli, dávám RO pro všechny na tři dny - do konce ledna)
Díky všem přispěvatelům a long live štípací obrázky.