TREND: jj, zadni sklo - samozrejme tonovany, vytapeny, takze slusna palka to bude :/
VEEHELL: zrovna tyhle sezenes za par supu kdykoliv..ale bylo tam par trancovek u kterejch cena leze hodne pres 50 Eur, ktery uz lovit znova nebudu (naky z nich sem vyhledaval leta na ebayi, nez se nasli za slusnou cenu)...jako akorat to zkousim, vim ze je to moje blbost..mam dalsich x stovek desek, takze se svet nezhrouti, ale skoda ze zrovna k temhle sem mel vztah, a cast z tech desek mam uz pres 10 let...a tahal sem je na party jen parkrat do roka...
bohuzel si nektery z nich budu muset grabnout od znamejch a zapojit do acid setu traktora, coz sem mi zrovna u acidu nechtelo :/
S3FKO: chytraku, zaspal sem, ujel mi bus, tak sem sedl do auta (ktery stoji na zahrade za prahou, takze tam si veci obcas nechavam), no az po ceste sem zjistil ze mam v aute veci :/ tak sem vzal do prace aspon co sem unesl (kaoss, zvukovku, sluchatka, atd..), zbytek zahrabal pod hromadu spacaku, rucniku a hadru, ktery tam mivam nonstop...
bohuzel v tom aute toho bylo vic nez bych vubec do prace mohl odnyst mno.. :/ vzal sem to nejdrazsi a rikal sem si ze pokud bude nekdo krast tak si odnese neco jako radio, menic napeti, naradi, uplne novy pneu co sem tam mel..bohuzel si odnesli akorat tu tasku :/ musela to bejt rychlovka, lidi se tam pres den pohybuje hodne..