Tak trochu sa vyjadrim aj ja, hlavne k zvuku,
Za1. ak by sa nevybavil frantik so zvukom, ktory tam bol len nahodou, tak ten povodny zvuk od turbosoundu co tam bol pripraveny, bol hodny tak do obyvaku,problem vyladit, vrchy uskriekane, basy bez dynamiky. Ze tekkno zvuk? Tvrdy? sory ale predsudky poniektorych slnieckovych psyhipikov ma nezaujimaju. Toto neni 5+1 ani hifi. Bol zajebany od blata to je pravda, no ma odohrane viac akcii ako mozno vsetky psy dohromady v cechach, po konzultacii su tam osadene take menice, ze F1 sa tomu zvuku moze pozerat akurat tak na zadnu espezetku. A na to ze to bolo zbuchane za pol hodinu bez equalizacii a vyladovania klobuk dole.
Za2,Pocuvam hudbu telom nie usami, preto ma musia basy udrziavat v kontakte so zemou. F1? Psykovsky v Budapesti: vrchy mi isli utrhnut usi, basy ziadne, Noise poison? na moj vkus 6kw basov na stranu MALO !!! na to ze veze boli od seba 20m.cakal som raz tolko. Vyrovnane to bolo ako tak , akurat ze to bolo tupe. Vsetci chvalia F1 do neba, no moj nazor je iny.
Za3, Prophetix a DNF popripade dalsi, kedze to bol DIF festival, kludne si mohol pridat ruku k dielu, trebarz, doniest zvuk, vyladit ako sa ti to hodi a nie hrat po vojne generala.