Festak to byl super a taky dik poradatelum za super vikend!!! Takove akce se u nas bohuzel jentak nevidi a jsem rad ze jsme se na tom mohli taky podilet. :))))))))))
DRAGOON: hele ono to neni zas tak jednoduchy, ale rozhodne bych nenadaval organizatorum protoze se dost snazili a X veci fungovalo na jednicku! ;-) Prostoru je v cechach celkove cim dal min a treba vetsinu letosnich mejdanu jsem osobne travil v nejakejch kempech s chatickama, kam v nedeli dorazil tabor decek, coz uz bylo celkem ohrany a nuda... ale ty prostory proste nejsou .(( organizatori se proste snazili najit za kazdou cenu prostor, nasli uplne suprovou nahradu za milovice, kde byla ale bohuzel pica starostka a debent (debilni dement) majitel. Je otazka jestli meli podepisovat, za takovejch podminek, smlouvu, podle ktery jim byla vymerena slusna pokuta (doufam ze nebude vymahatelna). Mohli se na to klidne vysrat a zadnej freeze by letos nebyl. Ja osobne jsem rad ze to neudelali a ze se freeze konal. I kdyz prudy kolem tlumeni zvuku jsem si osobne v okodomu uzil azaz... Nakonec je to ale festak, kterej od zacatku neni myslenej jen a jen o muzice, ale je dost vsestrane kreativni, coz mi posledni dobou v cechach na mejdanech obecne chybi... Priste se to proste musi podchytit jinak a ja verim ze tenhle rocnik nebyl posledni a priste to bude jedine lepsi...