NEJVĚTŠÍ DÍKY ORGANIZÁTORŮM ZA TO, ŽE UMÍ U NÁS VYTVOŘIT ALTERNATIVNÍ FESTIVAL, KTERÝ ČLOVĚKA OPRAVDU CHYTÍ ZA SRDCE! Pro mě tohle byl nejlepší ročník FREEZU, na kterém jsem byl.
VÝPADKY STAGE? Boha, bylo tam toho tolik na výběr, že když už nějakou stage vypnuli, prostě jsem měl jen důvod se jít podívat jinam. Naopak, už sme si pak mysleli, že to děláme my samotní hehe, takže jsme to brali i pozitivně. DĚKUJU ZA SPOUSTU SKVĚLÉ MUZIKY, SPOUSTU ATRAKCÍ/PROLEJZAČEK/KROUTÍTEK/FUNKČNÍCH BLBŮSTEK, ZA USMĚVAVÉ POHODOVÉ LIDI, NOVÉ ZNÁMOSTI A HLAVNĚ KOPEC A KOPEC SRANDY, za poslední dva roky jsem se nenasmál na akci tak, jako na freezu. Prostor mnohem lepší než Milovice (menší, větší bludiště).
A ŽE NĚKDO NENÍ SCHOPNÝ OPUSTIT VYPNUTOU STAGE SVOJÍ HUDBY PTZ ZŘEJMĚ ASI JINOU HUDBOU POHRDÁ NEBO JÍ NEROZUMÍ, TO JE JEN JEHO PROBLÉM.
SPÍŠE NEŽ NADÁVÁNÍ BYCH POPŘÁL, TEDY PŘEJU, ORGANIZÁTORŮM, AŤ TO ZVLÁDNOU S TIM MAJITELEM A TĚŠIM SE NA VYDÁNÍ PŘÍŠTÍHO FREEZEFESTU.
A LIDEM, KTEŘÍ JSOU NEGATIVNÍ, NEPŘEJÍCÍ, ČI TAM NĚCO ZNIČILI BO UKRADLI VZKAZUJU: KARMA!!!KARMA!!!KARMA!!!!