• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VON_GILOTINEdnb mp3 - sety, podcasty, mixy, etc..
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    L4MA: přesně tak part 2 LOPIK
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Navíc se někdy stane i tohle "Your automated system identified this track as containing copyright protected material belonging to a third party."
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    L4MA: přesně tak LOPIK
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    L4MA: Na neplacenej Soundcloud je limit pro upload dvě hodiny celkem, na Mixcloud to můžeš rvát jak chceš. Jinak je Soundcloud samo lepší ve všem..
    L4MA
    L4MA --- ---
    VEX: SYXAO: btw nikdy jsem nepochopil, proc kdokoliv preferuje Mixcloud pred Soundcloudem?
    KYN
    KYN --- ---
    AKISAN: tvl... já už vim o 2 lidech, co odešli v únoru ze stálý práce plnit si sny :)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEX: kdyz si priplatis, tak muzes ,)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VEX
    VEX --- ---
    AKISAN: Mixcloud se totálně odkopal už jen tím, že nemůžeš přetočit zpět. Mrtvá služba. Staženej set do každý rodiny.
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    L4MA: tak tím že jsem začínal úplně od znova tak to nebyl takovej problém ta evidence ono na 1 dvd se vešlo tak kolem 30ti setů +/- a když ti to automaticky vygeneruje tracklist když děláš obal tak ten do toho excelu jen okopčíš doplníš jen pár dalších dat a je to....
    WOJTUSAAK
    WOJTUSAAK --- ---
    L4MA: Ja to pak promazavam casem, k casti se vracim i po dlouhy dobe, cast mam v playlistu treba par mesicu (prace, posilka) a pak vymenuju za novy. Priznavam, ze to stahovani je voser teda a ze to cely da nejakou praci, ale nejak mi to za to stoji.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    po dlouhy dobe jsem si pustil neco "mainstreamoveho". popravde, kdyby pod tim nebyl podepsany btk, tak to necham plavat, jako ostatni - a to tam ma paradni kousky!

    pred nejakou dobou me to zacalo nudit, stal se z toho streilni monolit... verim, ze se najdou vyjimky, ale nebavi me uz ani deep a v podstate posloucham ze zlomene rise jen drumfunk a vse kolem labelu rapture ldn, western lore, ako beatz atp . to nadseni, ktere jsem zazival pred deseti lety cca,... z kazde nove desky je to tam a novinky jsem sledoval v podstate jen ze setrvacnosti. posledni dva roky male nadseni zazivam prave u uz zminenych labelu..ja proste potrebuju slyset pribeh

    ani nevim co treba hraje sayko, protoze kdyz jsem ho nekde potkal, tak hral z fosen :D a vubec netusim, co bych vlastne hral, kdybych byl porad "aktivni"... nicmene, az se situace nejak stabilizuje, tak prijedu - krome kabelu - polozit i nejaky klasiky. zpetne jsem tohgo dokoupil uz dost, tak se pak treba nekde nahmatame ;)
    L4MA
    L4MA --- ---
    SYXAO: strach o hdd je vecnej a vyresi ho ten raid, no. kazdopadne solidni system, ale nechtel bych takle v excelu evidovat tera+ dat. :)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    L4MA: tak ty cd / dvd jsem začal používat potom co mi někdy v 2004/2005 odešel harddisk abych kdyby se to stalo znova nepřišel o všechno... měl jsem docela vychytanej systém dvd byly očíslovaný i s obalem a názvama co tam je + excelovskej soubor s tabulkou ve které se dá vyhledávat a filtrovat podle názvu, interpreta, stylu, roku.. takže něco najít bylo relativně rychlý otázka tak jedný minuty.... no jinak teda poslouchám všechny sety co sem kdo dá + pár dalších auditek a stránek, víc bych asi ani nezvládal, dneska když jsem tady viděl +20 tak jsem se modlil aby to nebyly všechno sety :D
    jinak teda muziku respektive sety poslouchám z 90% u PC, jinde na to bohužel nemám prostor ani čas, to je asi i důvod proč skoro nic nestahuju.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---


    01. BTK - Raw Beats - Dispatch Recordings
    02. Friske - Untitled Killa - Metalheadz
    03. Levela & Particle - Reap What You Sow ft. Jakes - Critical Music
    04. Command Strange - Back In Time - V Recordings
    05. Survival & Script - Folder - Dispatch Dubplate
    06. BTK - VSound - Dispatch Recordings
    07. DJ Limited - You Got - Playaz Recordings
    08. Current Value - Overturn - Blackout Music
    09. Screamarts - Menace - Bad Taste Recordings
    10. Mako - The Scenic Values - Metalheadz
    11. Myth - No Limits - C.I.A
    12. BTK - Andromeda - Dispatch Recordings
    13. BTK - Guidance - Dispatch Recordings
    14. Bou - Envy - V Recordings
    15. Trex - Shut Down - Delta9 Recordings
    16. TI - Oxymoron - Critical Music
    17. Upgrade - Thunder - RAM Records
    18. Task Horizon - Mekaneck - Evolution Chamber

    FFS001: BTK
    https://soundcloud.com/freefromsleep/ffs001-btk
    L4MA
    L4MA --- ---
    SYXAO: no, driv jsem jsem toho stahoval vic, i sety ktery jsem vlastne tusil, ze nebudou moc dobry, jen tak pro prehled... nasledne jsem je po poslechu delil na dobry/spatny. poslednich treba 8-10 let se ale v podstate nestava, ze bych stahnul set kterej se mi "nelibi". mas svuj okruh jmen (kterej se neustale zvetsuje) u kterejch nejde slapnout vedle, novacci a neznamy djs jsou jasny podle tracklistu, a obcasny vyjimky v subzanrech, ktery me nebavej jsou povinnost... u kompu vubec sety neposloucham, takze ani nemuzu vedet, jestli se mi libi, dokud si ho nestahnu a nehodim do prehravace.
    CD/DVD jsou uplne bezcenny... :) ja mam vsechno jakz takz otagovany (tracky se snazim i s lablem a cat. number) a pokud bych musel neco hledat dyl nez 30 vterin, tak to vzdavam (natoz tak zakladat disk do mechaniky :)).
    prave proto je lepsi tam ten link hned na zacatku dat, a on se vzdycyk najde nekdo, kdo to archivuje za tebe...
    L4MA
    L4MA --- ---
    WOJTUSAAK: to bych si je musel znovu poslechnout. :D ja bohuzel zadnej set (az na cestny vyjimky) neposloucham dvakrat, ponevadz bych pak nestihal ty novy (a i ty davam s 2 - 3 mesicim spozdenim). ale jednou prijde den, kdy se to bude hodit! :)

    FALLENGEMINI: dyt to rikam. :D jasny, napis co potrebujes. (kdokoliv dalsi muze taky, CZ scenu se snazim zalohovat...)
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    L4MA: k těm setům ke stažení můj pohled... dnešní doba je taková že nejduležitější na fb, twiteru, instagramu, myspace, mixcloudu, soundcloudu ect. je počet folowerů, lajků, poslechů, komentářů atd to je dneska alfa omega všeho. čím víc tím větší fame větší money za hraní apod. takže asi tak.
    Osobně se mi tvůj pohled líbí, cením, taky jsem to tak měl cca 10 let zpět dokud se nerozšířil internet do té podoby že během minuty můžeš pustit prakticky co chceš, samozřejmě má to svoje výhody i nevýhody. Dneska už si stahuju jen sety který se mi vyloženě líbí a chtěl bych je někdy slyšet znova, bohužel zase tolik jich není a taky už nemám tolik času, abych celej internet zálohoval jako dříve;-) Mimochodem dodnes mám na stole stojan plný vypálených asi 50-ti dvd s mp3 setama dnb, house, techno ect. jestli jsem tam za posledních 10 let něco hledal tak 5x tak je to moc, vlasně ani nevím jestli jsou ještě funkční, popravdě ani nevím jestli je funkční i DVD/CD ROM mechanika v mojem PC.
    Jinak jako dj vždycky na ten mixcloud download link připojím, většinou odkaz na dnbshare, bohužel nejsem sto udržet všechny linky aktivní a vlastní uložiště / vebovej prostor ect. kde bych mohl mít všechno uložený nemám a ani si nechci platit, všechny prachy beztak utratím za desky. Jinak mixcloud používám proto že tam relativně bez větších potíží a námahy na údržbu můžu mít všechny svoje sety pohromadě, teda samozřejmě pokud jej nezruší, nezpoplatní nebo nezkolabuje internet, nebo něco jiného.

    SOLDIK: dávám lajk rovnou bez poslechu ;-)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    L4MA: tyjo napisu ti PM, protoze mas nektery sety, o ktery jsem prisel se starym notebookem...kazdopadne respekt!
    RONDO
    RONDO --- ---
    L4MA: a nechceš z toho vypíchnout třeba top ten a někam to hodit? ocenil bych a určitě nejsem sám .-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam