na FB dnbvinylu mam nedelni okenko s odlskool mixy. dnes jsem dal svuj mix, a to i v ramci experimentovani s "tvorbou" videii pro YT (nieje to bohvie co, zatim zkoumam moznosti):
V roce 2002, v tomto zimním čase, jsem si pro radost namíchal několik svých oblíbených desek od Dom & Roland. Byl to tehdy jeden z mých dvou nejoblíbenějších producentů. Tím druhým byl Technical Itch. U Dominuse bylo skvělé, že uměl zasáhnout do černého všude - od deep atmo až po killa amen. Po dobu těch dvaceti let jsem si už mnohokrát říkal, že bych si mohl udělat radost číslo 2 a namíchat další all Dom & Roland. No, nestalo se tak. Prozatím. Tak třeba někdy, snad, možná..
V době, kdy jsem míchal tento mix, jsem disponoval jedním Technics 1210 MKII a dřevěným neidentifikovatelným typem od značky Lenco, který od roku 1995 vystřídal všechny mé kamarády, než se oni sami dostali k tomu správnému náčiní. A já to měl stejně. Ale Lenco byl nezmar. Řemínkáč, kterému chyběl řemínek. Ten byl úspěšně nahrazen gumou od trenek s !!uzlem!! A přesto hrál a držel rychlost. Neuvěřitelný stroj, obzvlášť, když jeho rozpětí "potenciometru" bylo jen -2 / +3 % a ovládán prťavým kolečkem, velikosti lentilky. To vše odposloucháváno na HI-FI sluchátkách od Panasonic, kterým chybělo jedno sluchátko (díky Pavle) a řízeno zbrusu novým mixem Gemini 626. To vše zaznamenáno na kazetu skrze věž Aiwa, která sloužila taky jako odposlech.
Celkem středověk, že? :))
-Soldik
Tracklist:
01. Sublogics - Logic /Dom & Roland Remix/ (Audio Blueprint) 1998
02. Dom & Roland - Sky Spirit (Moving Shadow) 1999
03. Dom & Roland - Imagination (Moving Shadow) 2000
04. Dom & Roland - Killa Bullet (Moving Shadow) 1999
05. Dom & Roland - Thunder Remix (Moving Shadow) 2000
06. Dom feat Keaton - Mordor (Moving Shadow) 2002
07. Biostatic - Menace /Dom & Roland Remix/ (Moving Shadow) 2002
08. Dom & Roland - Imagination /Kemal & Rob Data Remix/ (Moving Shadow) 2002
09. Dom & Matrix - The Vandal (Moving Shadow) 1998
10. Psion - Tyrant /Dom & Roland Remix/ (Audio Blueprint) 1998
11. Dom & Roland - Soundwall VIP (Moving Shadow) 2002
12. Rob Playford & Goldie - Shadows /Dom & Roland VIP/ (Moving Shadow) 1997
DJ Soldik - All Dom & Roland / Mixed in 2002https://www.youtube.com/watch?v=RibWvkFI3iA&ab_channel=Asfaltov%C3%BDOplatek