úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
AMAEBA
ANICZKA
DAJ
HEJSEK23
IGMUTHANKA
JANULILILINKA
JARDAK
JIRI_CZEK
JITIKA
JOHNNY77
KRUP
NIS
PUDDLE
R0C3S3K
SLUNISHKO
SPARENA_MARENA
_T_
TULEN
V3S
ZIZA
ZUSKA
Yutův workshop v Praze od A - technologies
Workshop poi od jednoho z nejznějším poikařů na světě.
Na 25.10. pro Vás připravila firma A-Technologies ve spolupráci s Fireshow.cz jednu specialitu. Poprvé se v Čechách ukáže se svým workshopem celosvětově známý poikař Yuta. Workshop bude probíhat v pražském DDM Ulita - Na Balkáně 2866/17a, 130 00, Praha 3. Tělocvična pro Vás bude otevřena od 19:00 do 22:00. Vlastní workshop bude trvat hodinu a půl, kdy se Vám Yuta bude věnovat. Zbylý čas věnujeme tréningu, seznámení s Yutou a v neposlední řadě prezentaci výrobků A-Technologies. Cena celého workshopu je 500kč. Peníze můžete posílat na účet 670100-2201698141/6210 . Do zprávy pro přijemce napište heslo YUTA – VÁŠEMAIL. Jakmile přijde platba na naš účet, zašleme Vám potvrzení s podrobnými informacemi.
Yutův workshop trvá zhruba hodinu a půl a je koncipovaný tak, aby se ho mohli účastnit jak začátečnici tak pokročilí. Celý workshop je rozdělen do tří následujících částí.
1. cvičení Poitchi
Tato část probíhá bez poi a naučíte se v ní jak hýbat rukama a nohama. Toto cvičení je vhodné pro všechny druhy manipulace, nejen s poi.
2. Spiral wrap (infinite spiral) v jednom a ve dvouch lidech.
Spiral wrap je pro publikum velmi poutavý a není těžké se ho naučit. Proberem ho krok za krokem, takže i v případě, že jste začátečníci pochopíte tento trik a jak se ho naučit. Dalším krokem je pak partner spiral, se kterou se dá užít spousta legrace.
3. Házení poi
Okořeňte si trochu točení s poi. Házení je výborné v kombinaci se zastavovačkami a izolacemi. Pro začátečníky by to mohlo být složitější, a proto je dobré umět stally, izolace a float, ale základy si může vyzkoušet každý, i úplný začátečník.
Po workshopu bude následovat prezentace výrobků A-Technologies. Jejich LED poi , pixel poi a led tyčí.
DIGITALIS
---
---
18:00:13 3.10.2012
TULEN
: ja to muzu doporucit, nic nelame pres koleno a bylo mki to prinosem....skoda ze tu jeste nebudu....
MATT
---
---
17:42:23 3.10.2012
TULEN
: tak to jsem zvedavej na report.. to ze je to spojeni poiek a tchi jsem pochopil :^) ale dotaz jsem myslel tak, jestli uz je to nakej ucelenej propracovanej system nebo lakava nalepka pro "jak se u toceni hybat"
TULEN
---
---
17:39:00 3.10.2012
MATT
: je to spis spojeni dvou nazvu. ale popravde nevim na workshopu jsem este nebyl takze tezko rict. ale jde o cviceni kde yuta vysvetluje jak se u toceni, zonglovani spravne hybat
MATT
---
---
17:36:15 3.10.2012
je poitchi nak rozvijeny nebo je to marketingova nalepka?
<<
<
autoload
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam