DASH:
1. místo - HEELENA
2. místo - KCHARI
3. místo - ATROPYN
divný místo - LEDGE+MRKEVREDKEV
Poprosila bych výherce, aby se pochlubili s receptama, určitě jsou všichni tak jako já zvědaví, z čeho byl ten zeleno-černej druh, co to vyhrál :)
Jinak by tu ještě jednou mělo zaznít pár poděkování, tákže díky patří:
Kvantumákům za krásný hudební doprovod, jmenovitě ještě Džonymu za uklohnění libový veganský kaše, která byla tak libová, že se na mě ani nedostalo
OTZ za poskytnutí pečiva, bodlo hlavně při testování Myrážovy zabijácké chilli omáčky
Lidem z HUS23, byli jste jako vždy úžasní! (ale vzhledem k tomu jak se tahle událost čím dál víc rozrůstá, asi příště budem muset zvolit nějakej větší prostor...)
Našemu dvornímu výtvarníkovi Viktorovi patří dík za krásný leták
Všem zúčastněným soutěžícím, kteří si dali tu práci, udělali výborný vege jídlo a donesli to na tuhle pofidérní akci a taky ochutnávačům, kteří přežili tu strašnou tlačenku a papali, až se jim dělaly boule za ušima
Všem, kteří přišli a vytvořili krásný mejdlo, takhle při čtvrtku, byla to bžunda!
(Pokud jsem na někoho zapomněla, tak mě prosím doplňte)
A HLAVNĚ poděkujeme sami sobě, že jsme tuhle krásnou soutěž vymysleli, zorganizovali a pak jí i sami vyhráli a doufáme, že nám zachováte přízeň i v dalších food battlech, v jejichž tradici rozhodně budeme pokračovat. Už nám klidně můžete začít psát návrhy, v čem se utkáme příště:)
VEGE ŽRÁDLU TŘIKRÁT NAZDAR! SLÁVA VÍTĚZŮM, ČEST PORAŽENÝM!!