úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
113KW
ADE_ZEWL
ATOMINATOR
CMAN
EIBEEE
EXX
FAILUR3
FURIUS
HESPELER
HULIN
JANICZKA
KRALLIK
KUDLIC
LUKASHIVA
MENURAK
MR_G0RBY
RADYSEK
SUBVERSION
TEREXS
THOMASVONPRAG
ZEPHID
MANIFEST ZA LEPŠÍ ŽIVOT A MOŽNOSTI TVORBY VJS
Jsi Vj?
Čti dál a podpoř :)
Vznikla nová diskuze do které vás tímto zveme, a naším záměrem je se sejít a prodiskutovat toto téma i osobně.
MANIFEST ZA LEPŠÍ ŽIVOT A MOŽNOSTI TVORBY VJS
Myslíme si, že je na čase, aby se přestalo VJS na párty zneužívat. VÍME že LIVE VJING na party ZNAMENÁ OPRAVDU VELKÉ PRACOVNI NASAZENÍ a tak se NENECHME PLATIT HŮŘ NEŽ ČLOVĚK, CO HLÍDÁ KABÁTY !!! Dáváme parties přidanou vizuální hodnotu a proto si také zasloužíme nějakou tu odměnu, za naše snažení, čas a energii.
Vizuální složka party je dnes stejně důležitá jako hudební!
Smyslem této diskuze je stanovit JEDNOTNOU MINIMÁLNí odměnu, kterou všichni vjové budou POŽADOVAT za promítání na akci / pokud to budeme všichni dodržovat zajistí se tím, že nás začnou brát vážně, a tuto odměnu začnou akceptovat. A tím se zlepší náš život.
Každý kdo se vjingem aktivně zabývá si má PLNÉ PRÁVO požadovat za promítaní na akci peníze. Nehledě na to, jak a z čeho promitá, či jak svou projekci připravuje. Stanovme minimální cenu, kterou budem požadovat opravdu všichni a všude (vyjma benefici) - následně si každý řekněte za svou práci, kolik uznáte za vhodné,
ale
NIKDY NE MÉNĚ NEŽ TO NA ČEM SE ZDE DOHODNEME.
Finance, o které se už nebudeme bát si říct, budeme moct dávat do nákupu další techniky a tím se dál rozvíjet a zlepšovat, inovovat...žít a tvořit!
113kw.
PŘIDEJ SE!
/ CZ VJ UNITE!
Ve světě už podobná aktivita také vznikla:
http://www.respectyourvj.net/
Piš, reaguj, navrhuj, a upozorni na nás další aktivní VJS, které zde rádi uvítáme!
Vstup do diskuze
cech řemesla VJ UNITE
CMAN
---
---
12:40:23 24.1.2013
Preju mnoho stesti s odbory, nicmene:
Rad bych timto ohlasil zalozeni CZ.VJ BOOKING agentury!!!!
Smyslem je nabidnout zkvalitneni sluzeb promoterum a garance urovne vjingu na parties!!!
Zajemci z rad VJs – posilejte svoje portfolio, nejlepsi budou osloveni...
diky
N_I
---
---
9:50:19 24.1.2013
nedavno jsme se tomu smali ve vlaku cestou z varsavy: myslim ze jeden nejmenovanej vj poslal toto nebo podobne odborarske zvolani kdysi do firem a agentur hromadnym emailem a dodnes je pri te vzpomince velike vesely....
uplne se bojim az me djs a sitari a dalsi... zalozej podobny odbory a ja budu moct jeden nejmenovanej projekt uplne polozit do kopru..:]
113KW
---
---
1:26:51 24.1.2013
pridano CLAD, SHQ, FURIUS a dalsi lidi ktere budu pridavat uz sem nebudu vypisovat, ale kazdemu kdo si napise do posty nebo se prihlasi zde na udalost se prava pridaj
113KW
---
---
22:36:37 23.1.2013
priddano ID JENDAVB, THOMASVONPRAG
113KW
---
---
21:09:28 23.1.2013
pridano id RADYSEK, PUKPUK
113KW
---
---
20:37:14 23.1.2013
pridano ID NOMM, PAPRIKA
113KW
---
---
20:00:11 23.1.2013
pridano ID CMAN
113KW
---
---
19:59:40 23.1.2013
pridano ID CHEMIX, LUKASHIVA
113KW
---
---
19:42:57 23.1.2013
pridano ID TONAS,TCHUSAN, PANIKA, KULHY, KOZA,HARVIFIGURA, LESH
113KW
---
---
18:41:14 23.1.2013
pridano ID ATARI_SYS
113KW
---
---
17:13:30 23.1.2013
ted to jdu vlozit do kazde vj diskuze na nyxu a automaticky du dat prava vsem kdo nejakou vj diskuzi spravuji. dalsi lidi pridavam budto podle seznamu lidi co nam doporucite, nebo jak se sami hlasi.
pridano ID BAMBUS
113KW
---
---
16:47:48 23.1.2013
pridano ID KUBIS
pridam kazdeho kdo se zde na udalost prihlasi!
id PANIKA pridavam te. nejde o odbory, jde V PRVE RADE O TO STANOVIT MINIMALNI CENU ZA PROMITANI.
PANIKA
---
---
16:22:16 23.1.2013
VJsky odbory jo? lol..
113KW
---
---
13:56:37 23.1.2013
super! pridala jsem prava JENDAA4 a TERYHASPY . piste dalsi lidi ktere to zajima, vsem dame prava!
proc diskuzi zakladam / sama promitam cca 6 let a vzdy jen zadarmo. dokonce i videa vytvarim zadarmo. pomyslny pohar trpelivosti mi pretekl kdyz jsem zjistila ze jsem byla nekde kde vsichni ostatni dostali penize a ja jedina ne. a proc? protoze se stydim si o penize rict a nevim kolik, a taky me promitani tak moc bavi ze jsem vzrusena uz jen z myslenky ze vubec promitat budu a to citim jako odmenu. ale to neni fer, byla jsem ostatnimi vyuzivana. clovek co po party prijde uklizet bordel se nestydi si rict za zakladni nizky penize za svuj cas a energii. stanovme minimalni cenu o kterou se nebudem bat si rict NIKDO.
TEREXS
---
---
12:50:13 23.1.2013
:))).. good! )).. koukam Kris si to vzala z gruntu!:D
poslala jsem to dal....tak uvidime :D)
113KW
---
---
12:45:14 23.1.2013
doplneno SYMAQ
113KW
---
---
12:38:57 23.1.2013
Vážení kolegové :-)
diskuze je privátní, a prává nyní mají tato ID ( = vsichni ktere zname a vime ze promitaji) :
ostatní pište si do pošty 113kw nebo ADE_ZEWL o práva ! Piste navrhy koho dalsiho pridat! VSEM UMOZNIME VSTUP
000333
ADE_ZEWL
AELDRYN
ATHAM
BEDRICHKANGOO
CRYYSTAL
ELIAJDA
EL_CUBO
EMBRYO
FIKY
GENERIXX
GUMAGUAR