Jen kdyby čechové uměli demonstrovat. Před několika lety jsem se účastnil pochodu a za celou dobu organizátoři zakřičeli "legalise!" asi tak dvakrát, jinak všichni brečeli, že už chtěj být na Letné a na rtech měli jediné slovo, které skutečně znělo dave jako mantra... PIVKO. ( takže jsem měl spíš pocit, že se jedná o Milion Pivo March... ) Stejně je to jen příležitost pro pár vybraných kámošů vydělat peníze na skutečnosti, že tráva právě legální není. Dokud nehulil každej dvanáctiletej fracek, tak jsem si mohl ubalit jointa i v hospodě na návsi a nikomu to nevadilo... pěstovat jsem mohl na louce v lese a neriskoval jsem, že si to odnese capart, co to pak svým "kámošům, ještě za mokra prodává po dvou stovkách. Lidi k trávě měli úctu a mezi sebou rovnost a pohodu. Ti, kteří tolik volají po legalizaci, chtějí jen vydělávat na konopí ještě víc peněz. Snad se to ještě dlouho nestane, protože teprve, když bude pěstování konopí pro stát a velké firmy výdělečné, bude pěstování v malém, zakázané a kriminalizované.
Free marihuana from opportunists! NOW!