Kvituji, že těhotné ženy a kojící matky nepijí alkohol... moje žena také ne... jenže ze stejných důvodů nekouří ani trávu... ... a konopnou mast si dnes můžete koupit kdekoliv... dřív jsem si je vyráběl sám... jako dospělý člověk, jsem totiž kdykoliv schopen si ji vypěstovat, eventuálně sehnat pár lístků od někoho, kdo pěstuje... a tací zde byli i za tak zvaného "komunisty", jak já raději říkám SOVĚTSKÉ okupace, když vy jste ještě o existenci trávy ani netušili... a nesnažili se ukázat světu, jak jste pokročili...
A jedna rada týkající se toho chlastání... vzhledem k tomu, že mám několikaletou zkušenost s prací v oblasti prevence drogových závislostí, bych vám doporučil zakázat konzumaci alkoholu po dobu celé akce a to hned ze dvou důvodů. Nedělá to dobře tělu ani duchu, to zaprvé, a za druhé, opilci pak dělají MARIHUANĚ negativní kampaň tím, že se chovají jako hovada, zvracejí , nadávají policii, občanům akci přihlížejícím a vesměs jméno marihuany akorát hanobí... Chápu, že pak by ubylo z těch peněz, co vám vaše kontraproduktivní akce pomáhají financovat a možná by ani nikdo nepřišel, ale v tomto případě je podle mě lepší NIC, než ASPOŇ NĚCO.
HAJ HOU...