ti co nemaji FB, tak jedna storka... :
Dark Ages Blues hral DJ Mat na FM4 (zima 2000) v Trife.Life! DnB Opera setu a skoro 19 let nebyl nikym identifikovan (zkousel jsem to s rakusaky, rusaky, nemci... dokonce na Youtube kanale s alien5ive - ale ani ten nevedel). 2001 jsem k celemu dvou-hodinovemu setu udelal s rakusaky tracklist a v podstate od te doby po nem (i dalsich peti doted neidentifikovanych tracich) patram kazdou volnou chvilku, opravdu. Hledani vypada takto: vyberu si jednoho producenta, nebo cely label a jeden track po druhem si poustim, jak debil... Minuly tyden se na radu dostaly tracky dvojky DJ Surreal & Parameter 2. Nic. Pak jejich solovky a kolaby. Nejdriv jsem na Filthy Dirty Rich ani nechtel klikat, vzdyt jsem o nem prece nikdy neslysel, to bude zase nejaky usmudlany jelito,...ze. Ale teda kliknul jsem haluzove na prvni track a TYPICO, malem jsem se pochcal a posral! Byl tam. Ja ho kurva nasel!!!! .. a okamzite jsem zabookoval 4 kopie.
Nevim, jak moc z toho budete odvareni,.. asi ne tak jak ja, mozna se vam ani libit nebude, no ja mam neskutecnou radost, ze jsem ho nasel a,.. ze jsem kurva kamos, tak si necham jednu a tri dam do placu na prodej. Vsechny jsou fungl nove.
320,- (Filth Records)
Filthy Dirty Rich & Parameter 2 - Dark Age Blues / Da Blizzard
Filthy Dirty Rich & Parameter2 – Dark Age Blues
https://www.youtube.com/watch?v=46nVmGOeQiY