• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    AKISANdnb track, který FAKT RULEZZZZZZZ!!!!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mi se teda dost libi to album Dom and Roland, prekvapive.
    snad se na nej nezapomene
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ad Workforce, dnes mi prislo cely lp na promu, tak hodim pak report. ALe mam dojem ze to stejne bude uz vetsina venku.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    INK_FLO: vyborny! to se mi hodi do footwork/jungle selekce... diky ,)
    FALLENGEMINI
    FALLENGEMINI --- ---
    ad SpectraSoul - Dave zije v US s rodinou, porad funguji, ale nema tolik casu na muziku, kdezto Jack je hodne produktivni a potrebuje tvorit (Must Make, mrk mrk), takze si nastartoval solo alias a jede bomby))
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    od 04:25 hybrid DnB a memphis trapu

Knick Knack (feat. Yvncc)
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=181&v=_doxBkhj1WM&feature=emb_title
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SUBTITLES017: jo tak to tam tenkrát vypadalo, jako by si myslel že tam všichni přišli na něj
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SYXAO: no jako nekde nazivo v setu to ho vubec nesnesu.. ze studia nekde v tracku jeste dejme tomu, ale nazivo nekde v setu, to je fakt kokot urvanej.. nejhorsi je ze si mysli ze umi zpivat a ze zni jak na tech trackach ze studia :))
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SUBTITLES017: mě sral tenkrát když mektal calibremu do hraní v crossu... vražda, smrt, zabití
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SYXAO: jo ten vokal je dobrej, sere me tam fakt jen drs.. ale me sere vsude, muj problem :))
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    AKISAN: to ne ale jeden pro druhýho jsou mrtvý za to že hlz mosesivi neřekl že je na boys nebo naopak...
    toho si nevšímej jen rejpu ;-)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    SYXAO: ale tam nikdo neumrel.....
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SUBTITLES017: jinak za mě by tam ten drs být taky nemusel, ale baví mě tam ten vokál cheap love sweat love... to asi nezpívá on? :)
    AKISAN: a za BB pak hned rozchod Need For Mirrors ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    me je to jedno at se rozchazej/schazej nebo spolu prcaj...hlavne kdyz vychazi dobra hudba.

Horsi skonceni, nez u Beastie Boys, neni.....
    L4MA
    L4MA --- ---
    SYXAO: a Ulterior Motive zrovna tak...
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SUBTITLES017: jop prakticky všechno co mu vyšlo na vinylu jsem si koupil
    jinak to vypadá že podle twiteru dave jede pořád dj sety jako spectrasoul
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SYXAO: jako zjistuju ze tak dobra pulka veci, co jsem za poslednich par mesicu naposlouchal v setech a byl z nich odvarenej a nevedel od koho jsou, tak jsou od nej..:))
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    SYXAO: ale musím říct že mi to nějak nevadí, samotnej jack je zatím nahrazuje víc než dobře
    SYXAO
    SYXAO --- ---
    L4MA: nevím, spíš si dávají orazale je fakt že jim dlouho nevyšel žádnej singl
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SYXAO: nemam rad drs, bez nej super :))
    L4MA
    L4MA --- ---
    SYXAO: Spectrasoul jako takovy jsou navzdy rozpusteny? rikali nekde proc?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam