úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
ANNAWA
EDNA_JEDNA
HABRENKA
KEBAB
KRKA
NIENNA
PETATA
SAOPALMA
SEBIEN
SUCUBIS
TRISSIE
ZEGA
slet s bazárkem
aneb rande rodičů menšího potomstva z nyxu spojené s bazárkem věcí, které po nich již doma nejsou k užitku a jejich recyklace...
50°4'6.720"N, 14°24'39.587"E
místo je k jednání, zítra bych to tam zašla okouknout, pro každého je dostupnější něco jiného, tak bych zkusila nějakou novinku... kdyby měl někdo protinávrh, je vítán...
Bylo by fajn, kdyby se tam dalo povyměňovat, nakoupit či prodat něco pro caparty, zájemců o bazárek bylo víc a nikdy se nedomluvil termín, tak rovnou prostě jeden nástřel naslepo a uvidíme...
***update***
Tak! jsem to dneska byla otestovat. pristup z Andela v pohode, zadne schody, je to kousek. lehce po poledni to bylo uplne prazdny (doslova...), kavarna otevrena, takze je tam i zachod, v pripade nouze toika. je to velke, prevazne pisek, po okraji trava, jsou to dve mensi herni plochy jakoby oddelene tou kavarnou. za keri je plot, jediny zadrhel, ze jedna vratka (smerem na nabrezi) jsou vysazena, ale to je docela bokem od toho herniho placku, takze se to da uhlidat. psi hovno zadny, strikacka zadna, jen lidi jsou prasata a u nekterych lavicek vajgly, ale tomu se snad neda bohuzel vyhnout, a treba to nekdo uklidi a jen jsme se blbe trefily :-(.
za lavickama je travni pruh, kde by se daly vyskladat hadry. Neni to nic extra, ale je to docela slusne dostupne, velke, jako plus beru kafe a hlavne zachod, plot a misto... s parkovanim je to sazkarina, sem tam v okolnich ulicich misto bylo.
Deti je tam potreba relativne dost dozorovat, je tam par houpatek, skluzavka, prolejzacka, piskoviste. Jo a je tam i stin :-). Severni strana strana se tvari pro akci privetiveji (ta blize Andelu)
http://www.detska-hriste.ds-soft.info/hriste-praha-5-horejsi-nabrezi
jeste by asi bylo fajn, kdyby sem napsal treba kdo co ma/shani..., aspon orientacne...?
PETATA
---
---
23:32:24 28.8.2013
A přímo u toho bude mít i kavárnu :)
http://www.nabrezi.net/
Tak doufám, že se místo osvědčí a sejde se nás tam co nejvíc
ANNAWA
---
---
22:34:06 28.8.2013
Taky to tam neznám, ale zjevně tím směrem koukám z vlaku po cestě z P nebo do P.
NIENNA
---
---
22:19:05 28.8.2013
Jsem si původně myslela, že je to park Sacré Couer.....nebo dětský ostrov... Tohle neznám... :-)
MADE
---
---
22:14:23 28.8.2013
to by mě lákalo i lokací, ale bohužel budu až 10. tak snad příště..
<<
<
autoload
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam