úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
BULKA1
BUS83DRIVER
ELLEANNOR
ENPE
MALKUS
PITTSTOP
R6ANDREW
SM3
SUGAFREE
SYMIR
TRUBKYN
Ondrejovy 33. narozky. Jo kristovy leta, pridte mi
23+10 ;-)
Tak tu už opruzuju 33. rokem a rád bych se o to s vámi podělil. Je to také poslední možnost vidět mě opilého - příští oslava už bude jen každý kulatý rok, takže tak ještě 2x počitám.
Doražte v hojném počtu. Slavit se bude u kamaráda na zahradě. v obci Ledečko v chatové osadě (GPS dodám). Spí se v karavanu (ženy/děti, tak 5 lidí) a v autech či stanech (místa dost, spacáky s sebou - nejsme přeci žádné dámičky). Možná seženu voj. stan, ale nepočítejte s tím. Jako pitivo zařizuji 2x 12° Podkováň, nějaké to vínko (tak 12 flašek). Tvrdý si přivezte svůj.
Dary nechte doma, příští rok bych chtěl začít stavět domeček, tak uvítám nějaké love;-), páč samo se to nepostaví, nebo pomocnou ruku, až k tomu dojde.. Pivo na stavbě povoleno/zařízeno..
Paintball letos nebude, neb není v blízkosti dostatečný prostor.
Budu tam mít kočku, tak své pesí miláčky prosím nechte doma.
Uvítám 50 - 100 Kč vlezné na nákup piva a vín, ať se mi aspoň trošku vrátí. Nepovinné, kdo pít nebude, platit nemusí, samozřejmě!
Občerstvení každý s sebou - je připraven grill i lednice. V obci je restaurece U Čiháků, ale nemají žádný web, tak netuším, co to bude zač.
Pro podkreslení atmosféry bude hrát hudbička dle náhodného výběru. Pokud má někdo desky a gramec, může si to přivézt a udělat pouť. Pro zahnání dlouhé chvíle bude k dispozici stolní fotbálek zdarma (pokud někdo pojede dodávkou a přiveze ho).
Akce se koná za každého počasí, bude vesměs zastřešeno všude a to od pátku 18. 10. do neděle 20. 10. léta páně tohoto.
UPDATE: Pokud má někdo doma hudební nástroj - kytaru, či jiné drnkátko, něco foukacího, buben, břinkátka a jiné vylomeniny, vemte s sebou. Můžeme si u ohně zajamovat. Já beru didgeridoo.
NICKIE
---
---
16:27:01 1.10.2013
ajaj, v sobotu jsem v praci, ale chatku mam za rohem, tak bych se treba v nedeli stavila...
ELLEANNOR
---
---
16:26:01 1.10.2013
+1
MACCINO
: tak to byste si meli poradne promastit pupky a dorazit v sobotu :)
MACCINO
---
---
16:20:35 1.10.2013
-1
18.10. bohužel slavíme s Hainzem v Tortuze... jsi zván;)
MALKUS
---
---
16:20:27 1.10.2013
Aj crap, rád bych jel ale o tom víkendu mám něco naplánované. Každopádně si to napíšu a kdyby to odpadlo jedu rád, eště dam vědět
<<
<
autoload
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam