Přátelé,
stačí projít toto:
http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2013:0262:FIN:CS:PDF
abyste zdravým rozumem došli k tomu, že výše uvedený text je silně hysterizující. Defacto celý první odstavec textu provázející petici je smyšlená lež. Nemám nic proti peticím, sama ráda protestuji proti všem a všemu, hlavně pokud to přichází z EU:)
Ale, nebuďme líní a nenechme se nakrmit jednostrannými články, kdy autoři danou věc třeba úplně tak nepochopili, ale hlavně ve své kritice neposkytnou zdroje k ověření. To platí u všech takovýchto internetem rozmázlých protestů. Prosím zajistěte si dostatek informací, filtrujte je a utvořte si vlastní názor! Nepřejímejte názory ostatních jako ovce.
KOLU: to co říkáš nás také na škole učili, ale má vlastní zkušenost např. s dýněmi hokkaido je následující. Čtyři roky po sobě je pěstuji, semínka mi vždy daruje jedna z dýní v daném roce. Uschovám je a vesele další rok pěstuji dál. Dopřeji jim kompost, v dalším roce do kompostu vesele házím třeba králičí bobky. A BUM výnosy jsou stabilní, dýně jsou rok od roku krásnější. S úctou a láskou k dané rostlině se můžeš na filiální generace klidně vybodnout a to je věda:)
Tak a teď si mě třeba ukamenujte, mě o neva.) Ale první ať hodí kamenem, kdo si přečetl návrh nařízení nebo má aspoň pojem o předchozích dvanácti směrnicích, které dodržujeme.