• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    I beg you, Gentlemen, act with Conduct and Discretion. A Pistol is your last Resort.
    The Beggar's Opera, John Gay
    Na homepage jsou odkazy na střelnice.
    rozbalit záhlaví
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    CANEBRA: Zaobirame se vsim, ja a par dalsich jsme i na vzduchovky, vetrovky a plynovky (ale kazdy ma specializaci na par znacek).

Muzes zkusit jeste bazar.hunting-shop.cz, to je nejvetsi bazar se zbranemi.

Technicka: "plynovky" se lidove rika expanznim zbranim (poplasnym pistolim a revolverum), i kdyz vzduchove zbrane na CO2 bombicku jsou dle litery zakona "plynove zbrane" - ano, je to strasne matouci. Plynovym zbranim se lidove rika "vzduchovky" u zlamovacich, "vetrovky" u tech do kterych napoustis stlaceny plyn hadici z lahve, a "Ceocka" tem na 12g CO2 bombicky.

Za ten puskohled nahore nedostanes skoro nic, par desetikorun. Victoptic se zeptej ID GEKON, nedavno od nich kupoval a bude mozna mit predstavu i o tomhle. Naopak ten cleaning kit je novy prekvapive za radove vyssi stokoruny, dle raze i 900-1200, takze tam se nenech oskubat!

Odrena pazba se da zakamuflovat korekcni tuzkou na drevo za par desetikorun z Lidlu nebo barev-laku, a hned dostanes o neco lepsi cenu.

Tlakova nadoba z toho muze byt nejdrazsi, spolecne s tou Reximex RPA by se dala dat za dost tisic.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RJOKER: prej už v rezervaci :/
    RJOKER
    RJOKER --- ---
    PALEONTOLOG: Taky jsem koukal pro malýho :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CANEBRA: ahoj, tu kratší lámačku bych možná vzal, jestli to je čz
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    CANEBRA: Tohle je všechno volný prodej, ideální je sbazar nebo aukro, tam chodí nejvíc lidí...
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Ahoj, omlouvám se za laický dotaz, jsem tu nová. Nevím, jestli se tu vůbec zaobíráte i plynovkami? Máme pozůstalost po tátovi, dáte mi prosím tip, kde zkusit prodat? Fóra na nástěnce?
    Fakt jsem v tomhle mimoň, vůbec se v tom nevyznám. Takže jestli tu ani nejsem správně, stačí říct :)
    Díky

MAZDA
    MAZDA --- ---
    SWIST: Kdy tak cca?
    SWIST
    SWIST --- ---
    MAZDA: Ok, pokud by to bylo možné, tak by to bylo super. :)
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    SWIST: Na tři týdny? To se asi vejde.
    SWIST
    SWIST --- ---
    MAZDA: Hele moc ne - Peruna, SKS, CZ455 - malorážková klika, dvě krátké a perkus.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    SWIST: Kolik toho máš?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SWIST: Perun?:)
    SWIST
    SWIST --- ---
    ...nemáte někdo zkušenosti s uložením zbraní? Teď mi na 3 týdny rozkopou celý byt a nemůžu tam být celou dobu.. Jasně, trezor mám, ale i tak bych byl klidnější kdyby zbraně byly někde jinde.
    Kapslovna snad něco takového nabízí, nevím jestli armed.. Nebo jaká je nejlepší možnost..
    NAVON_DU_SANDAU
    NAVON_DU_SANDAU --- ---
    TEMPCZ: Neboj to se zmeni az Trump zavede ty cla... ale CZUB pak zvysi ceny i tady aby se zahojila bo Cesi jsou zvykli platit platit platit.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    TEMPCZ: Mě se to líbí, resp. takhle měla vypadat od začátku dvojka a bylo by to dobrý. Já z toho vystřílel sotva sto ran, tak těžko soudit, co to vydrží. Na pultech to bude stejně až 2026 nejspíš a ze stejného důvodu co píšeš mi to domu nesmí dřív, než o další rok později :)

TEMPCZ: Antreg je nej pistovka co se dá teď sehnat. Podle mě to odpovídá ceně na pultu. Já teď teda na testování objednal turecký Kral Arms, tak jsem zvědavej, jak to bude šlapat a jestli to má smysl zařadit do prodeje:)

KR556 ‹ Semi Auto ‹ Rifles ‹ Kral Arms
    https://www.kralarms.com/kr556/
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    Bren3 jsem si strelil a libi se mi. Ale jak padlo nize - bude to stat nesmysl. Uz dvojka byla draha a trojka ma byt o dalsi "desitku" vys.
    V USA se da Bren2 sehnat za pul, jak u nas....
    (JPP - Bren 3 v testech v jedne nejmenovane statni zkusebne neustal 1000 vystrelu bez zavady. Testovano nekolik kusu. Takze bych asi nekupoval prvni serie, i kdybych akceptoval cenu).
    PAN_KACHNA
    PAN_KACHNA --- ---
    U oběda se mě teď kamarád ptá na zbraně a vyzvídá, já už ale na menší vnitřní střelnice v Praze vlastně vůbec nechodím a přehled nemám. Doporučíte nějakou, kde dělají dobré kurzy pro nestřelce? Samozřejmě ho můžu vzít někdy sám, vím, ale raději bych ho svěřil zkušeným profíkům :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    A víte, že Heligón je taky pístovka? 😎🤣
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    PAN_KACHNA: Bren3 je pani puska a beha pekne (to ja sice uplne posoudit neumim, ale myslim, ze Temp ji strilel taky?). Materialove a zpracovanim poctiva, takze se nejspis i osvedci v case. Do prodeje jit ma, ale chteji za to raketu (to zas docela posoudit umim), takze jsem taky tym "Ironic prave prodal VARku".
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    TEMPCZ: Because you sucks, and we hate you!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam