• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    I beg you, Gentlemen, act with Conduct and Discretion. A Pistol is your last Resort.
    The Beggar's Opera, John Gay
    Na homepage jsou odkazy na střelnice.
    rozbalit záhlaví
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MADBANANA: záleží na kolik zbraní, střeliva, atd. Na me dvě krátké stačí něco podobného tomuto. Mám v tom zbraně a jednu dobu tam měl i dokumenty, pasy, atd. Vždy jsem si pak na letišti říkal, jestli tentokrát třeba díky pasům někde nenapipam.

TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    ... a klíč stále u sebe
    TOMASINO
    TOMASINO --- ---
    Já mám jenom zbraňovou skříň, kolem které jsem si nechal udělat vestavnou skříň na míru, která nám zároveň slouží jako komora.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    COUDAK: Za fotkou jiný ženský si ho určitě nevšimne. :-)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    ZBYNEK: To neplatí vždycky. Já mám trezor pod kamerou s claymorem a klíč je pod psí miskou. :-)

GILHAD: Proč ne? Je potřeba 1000 x poslat SMS "NBuser1234" na číslo 158. :-D

Ale rozumíme si, že?
    DOG
    DOG --- ---
    MADBANANA: Malej safetronics na klíč na ruční a munici a teď plánuju ještě dlouhý od justry na kod. Pak bude klíč od maleho trezoru v něm. Teď ho mám buď u sebe nebo v šuplíku u pracovního stolu, ale dítě mám zatím batoleci. Pak už budu klidný, až to bude v kódovém.😅
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    COUDAK: Polepeny tapetou jakoze popinava kytka
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    ZBYNEK: A hlavně nepsat kód :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    MADBANANA: best practise je o tom nemluvit, ani na net nepsat kde máš schovaný klíč :-)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Jaký kdo používáte trezory? Máte tipy na domácí trezor? Na klíček, na kód? Když na klíček, jaká je best-practice na uchovávání takového klíče?
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    COUDAK: zavřený ve skladu :)
    TEMPCZ
    TEMPCZ --- ---
    COUDAK: Me se vesel do satni skrine.
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    Pánové, jak máte doma řešený trezor na zbraň? Budu potřebovat na jednu zbraň jen přemýšlím jak to doma udělat, aby mě žena nezabila, že to půjde na první pohled vidět a zkazí jí to celek dojmu pohledu například na obývák :D
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    SM4SH: Ja jen podotknu, ze jako zaloha to nefunguje.

Ptal jsem se na OSZBM, zda kdybych ja z nejakeho duvodu nadale nemohl byt primarnim drzitelem, vedlejsimu drziteli by to zustalo. A ne, pokud zanikne hlavni opravneny drzitel, vedlejsi automaticky zanika take.
    SM4SH
    SM4SH --- ---
    REDSNAKE: diky
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    REDSNAKE: Cool
    SM4SH
    SM4SH --- ---
    Nemate nekdo nahodou praktickou zkusenost s tim zapisem vedlejsiho drzitele zbrane?
    Neni mi moc jasny jak funguje ten souhlas, dejme tomu ze bych chtel zapsat manzelku jako vedlejsiho drzitele R3 tak:
    - nejdriv si ona vyridi povoleni na R3
    - pak poslu formular na jeji zapsani jako vedlejsiho drzitele
    - a ted co? prijde ji datovkou nejaky lejstro ktery potvrdi a odesle zpatky? nebo to prijde me abych ji to dal a ona to pak poslala jim?
    nebo to funguje nejak uplne jinak? :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    SKLIVEC: I s naplni? :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Dnes jsem při registraci nové hračky, na policajtech vyzvídal jak to tedy je s obnovením ZO. Tedy dle jejich výkladu je kontrola železa jen jednou za 10let, a rovnou to přineseš i s novým potvrzením od lékaře, který nosíš co 5let, prý alespoň měsíc před koncem. To jestli takhle to vedou ostatní služebny mi jasné není. Každopádně zbraň registrovaná i s příchodem a chvilkou čekání za 8minut, a bez poplatků. Me gusta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam